איטיות מחרידה בגלישה
-
@נוני בנטסטיק אין "תשתית".
המקבילה של זה הוא למי הסים שייך ועל אילו אנטנות הוא עובד (פלאפון/סלקום וכו').
יש ספק (במקרה שלך RL), שזה מי שאחראי על האינטרנט שלך, אצלו אתה מזמין קו, הוא אחראי על המהירות וגודל הגלישה שיש לך.
יש גם סינון, שאחראי על התוכן שיש לך באינטרנט.תוכל להעלות צילום מסך של חלון ההפעלה?
-
@dLive לצערי כרגע לא אוכל להעלות צילום מסך
-
@נוני
בתור אחד שמבין טוב בנטסטיקים צר לי לומר לך שאע''פ שיש לך דור 4 ה- LTE לא מספיק מהירים יש יותר מהירים מזה ואפילו לפעמים הוא איטי לא פחות מדור 3. -
@zeevgros בתור מבין אולי תגיד איזה סטיק הוא טוב ומה ומה המחירים שלהם
-
@חל HUAWEI ברשת כ150 ש"ח
בארץ כ300 -
@חל
huawei e8372 -
לפי מה שאני רואה כל אלו עם סים כשר הגלישה שלהם מאוד נמוכה האם שוה לעזוב אותם ולעבור ספק או שהם יכולים לטפל בזה ?
-
אנחנו משדרגים היום שוב את השרתים
תעדכנו בבקשה אחה"צ האם יש שיפור -
@סים-כשר בבני ברק הבעיה היתה כבר הרבה לפני הקרונה, והייתי במקום קצת יותר מרוחק מבני ברק והמהירות הגיעה לעשרים ושבע גם בהעלאה וגם בהורדה.
-
@חל
בהחלט יכול להיות שבמקום שהיית הספק שיש לך לא טוב -
התכונתי עשרים ושבע MB. וכונתי היתה לציין שמחוץ לבני ברק המהירות גבוה גם בסים כשר "דרך פרטנר"
-
מישהו מכיר את הסטיק :
מודם סלולרי ProView 4GPro Highspeed USB Dongle תומך 4G LTE
? -
@חל
תודה רבה -
@סים-כשר האם זה שביומים האחרונים המהירות בפרטנר לא עוברת לי את ה600 ק"ב ה דבר בטיפול או תקלה אצלי?
-
איזה עיר אתה גר ?
-
@חל אלעד
-
בבני ברק המצב אותו דבר, יש פה אחד בשם סים כשר שאמר שבשעות אחרי הצהרים הם יטפלו בזה, (אבל הם אמרו גם בספטמבר שיטפלו בזה), נראה מה יהיה בינתים עבר אחר הצהרים ואין שום שיפור.
יתכן שהם יגידו שהבעיה היא בפרטנר, (הרי הסים כשר עשה לי הצבעה על זה שאמרתי שהבעיה היא בפרטנר) אבל פרטנר דרך 019 עובד בהרבה יותר טוב כמו שרואים בפוסט של בידיקות המהירות, אז עובדתית הבעיה היא לא בפרטנר, אלא "בסים כשר" שעובד על פרטנר. -
@חל אני רוצה לספר לך אתמול הגיע אלי לקוח עם קו של סים כשר & פרטנרשעובד לו די לאט. כ3 מ"ב מהירות הורדה.
אז בדקתי עם קו רגיל שיש לי, של פרטנר.
אותה מהירות.
החלטתי לבדוק גם ב3 בלילה.
זו היתה התוצאה:
-
דבר ראשון באיזה עיר היתה הבדיקה.
דבר שני מה שבדקת בפרטנר לפנות בוקר היה על קו של סים כשר או על קו רגיל פרטנר.
אם זה על קו של פרטנר בלי סים כשר זה לא מוכיח כלום, שלפי איך שהבנתי (ויתכן שאני טועה) לסים כשר יש שרתים מיוחדים או משהו דומה לזה (וזה הסיבה שסים כשר יותר יקר מפרטנר רגיל שלא מסונן) ואתה לא בדקת על שרת של סים כשר. -
@סים-כשר אמר באיטיות מחרידה בגלישה:
אנחנו משדרגים היום שוב את השרתים
תעדכנו בבקשה אחה"צ האם יש שיפוראנחנו כבר בשעות אחר הצהרים האם משהו ראה שיש שיפור ?.
בבני ברק בינתים אין שיפור.