הגברת הסינון במיילים האישיים
-
כמה שאתה צודק
הרי יש כל כך הרבה אנשים שנאלצים להיות חלק מהתפוצת המיילים כאלו ואחרות
אם בגלל משפחה או עבודה או סתם מחבר כזה או אחר מהמשפחה וחלק מהמיילים נצרכים וטובים וחלקם ראויים לסננם ומי שיושיע את עם ישראל תבוא עליו הברכה ומי שלא רוצה שיירד לסינון פחות טוב . -
ממש מסכים זה ממש יעזור....
אשמח אם תהיה אפשרות כזאת!
במייל אפשר לקבל את כל זוועות העולם. -
תוריד תוסף לדפדפן שמוחק תמונות, ותפעיל אותו רק במייל, ואז לא תראה שום תמונה.
לגבי שאר התכנים - אתה יכול פשוט למחוק את המייל אם הוא לא ראוי, זה לא איזה מייל עבודה שאתה חייב לקרוא\להאזין\לצפות. -
@hagai-w
אם כדבריך אז בכלל למה צריך סינון משוכלל כנטפרי ??? -
@1234567890
זה מה שהייתי עושה לפני שהיה לי נטפרי, לא יכולתי לעשות כלום באינטרנט, אין תמונות, אין סרטונים ואין שום דבר כמעט, כי הכל חסמתי לעצמי כדי באמת לשמור שאני לא מגיע לתכנים לא ראויים, ואז גיליתי שבזכות נטפרי אני יכול לעשות דברים פתאום, אם יש לך תכנים שאי אפשר לסנן, אז תימנע מהם בשביל זה אתה רוצה סינון, לא? -
אנשים שיש להם נטפרי זה לא האנשים שמחפשים את כל הגועל נפש שאפשר למצוא באינטרנט, אז למה בכלל הם צריכים סינון? הם הרי לא רוצים בכל מקרה להגיע לדברים האלה.
התשובה לזה היא התשובה "למה צריך סינון משוכלל כנטפרי", ואפשר לפרט, אבל אני באמת חושב שזה די מובן. -
@hagai-w
האדם צריך שומר 'עשו משמרת למשמרתי' ואסור לאדם לסמוך על עצמו כשהסכנה הגיונית וקרובה וכלשון חז"ל שכיח היזקא וכל החז"לים מלאים בזה שאדם ירחק מהאיסור סחור סחור אמרינן לנזירא לכרמא לא תיקרב - ואין לך ריחוק כשחברת הסינון שומרת עליך וזה הרבה יותר מזה שאדם מנסה ואף מצליח לשמור על עצמו כי שמא יפול וזה עניין שומר בהרבה הלכות. -
@1234567890 נכון מאוד.
אבל אתם שוכחים עניין אחד.
הסיבה שיש לנו מייל ואינטרנט היא בגלל שזה כלי עבודה.
גם במצב הנוכחי יש דברים שמפריעים לעבודה ואנחנו מוכנים לקבל אותם באהבה כדי להמנע מהזבל שיש באינטרנט.
המצב כיום במייל שהרוב זה התכתבויות אישיות או ניוזלטרים (בדרך כלל התמונות מוטמעות מאתר חיצוני ולכן מסוננות).
כל דבר בנטפרי שמוגדר קשר אחד על אחד לא מסונן! (זה כולל מגיקוד, ג'מבומייל שיתוף בדרייב באופן פרטי, מיילים וכו')
אם נעשה שמירה על שמירה על שמירה ונסנן גם תוכן אישי של אחד על אחד אין לדבר סוף. -
@mosh115 מה שאפשר יותר למה לא, ושים לב לא מבקשים כאן סינון מוחלט שא"א יהיה להעביר תמונות משפחתיות... אלא להנצל מתועבות.
-
@mashav אמר בהגברת הסינון במיילים האישיים:
@mosh115 מה שאפשר יותר למה לא, ושים לב לא מבקשים כאן סינון מוחלט שא"א יהיה להעביר תמונות משפחתיות... אלא להנצל מתועבות.
איך אפשר לסנן תמונות משפחתיות מתועבות ??
כידוע לך, בנטפרי - כל תמונת אישה מסתננת, כך שזה לא משנה אם היא צנועה או לא
אין כזה דבר בנטפרי שתמונת אשה אחת מאפשרים ואשה אחרת לא. -
@מעמד אם היה דרך טכנית לסנן את המייל, היה צריך להגדיר הגדרת סינון אחרת, זה לא מסובך להסביר את זה להודיות..
-
@mashav
הוא אשר דיברנו - לפתח תוכנה שתסנן את המייל ואו דרך ההודיות.... -
ניסיתם את האפשרות של סנן תוכן אישי או פרטי שימו לב שאפשרות זאת עלולה לגרום לתמונות רגישות שלכם להיבדק ע"י אנשים זרים, ואין לנו שליטה מה הם עלולים לעשות בתמונות. -
@park אמר בהגברת הסינון במיילים האישיים:
ניסיתם את האפשרות של סנן תוכן אישי או פרטי שימו לב שאפשרות זאת עלולה לגרום לתמונות רגישות שלכם להיבדק ע"י אנשים זרים, ואין לנו שליטה מה הם עלולים לעשות בתמונות.כבר דובר שזה לא קיים עדיין עובד באמת.
-
@1234567890
הצעתי את זה לפני כמה חודשים כאן בפורום
מה שיצא הוא שזה דורש השקעה מאוד גדולה
של הקמת שרתי מייל כשרים (כמו אוקיי מייל)
ואין לזה בנתיים מספיק ביקוש, אז זה לא יזוז עד שיהיה עם זה בעיות למספיק אנשים (או יותר נכון קהילות) -
@nigun אמר בהגברת הסינון במיילים האישיים:
@1234567890
הצעתי את זה לפני כמה חודשים כאן בפורום
מה שיצא הוא שזה דורש השקעה מאוד גדולה
של הקמת שרתי מייל כשרים (כמו אוקיי מייל)
ואין לזה בנתיים מספיק ביקוש, אז זה לא יזוז עד שיהיה עם זה בעיות למספיק אנשים (או יותר נכון קהילות)נכון, אבל זה מה שצריך להיות, כמו אוקיי מייל באמת. צריך לעורר את זה!
-
יש שירות מייל עם סינון:
https://www.koshermail.net/ -
אני מקווה שאף אחד ממנהלי נטפרי לא ייקח את הצעתכם לסננן את המייל האישי ברצינות !!!!!!!!
-
אני מאמין שגם אם יעשו את זה
זה יהיה רק שירות למי שמעוניין
כמו שהיום יש אפשרות להגדיר בהגדרות סינון
סנן תוכן אישי -
@ר-חיים הבעיה תיהיה בכל מיני מסלולים שיחייבו את זה