אתרי פודקאסטים! למה הם חסומים???
-
אתרי הפודקאסטים
מה איתם? למה כולם חסומים? הרי יש אין ספור פודקאסטים נקיים ומועילים מאוד!
כלכלכה, פסיכולוגיה, היסטוריה, ועוד ועוד...
למה שלא יפתחו את האתרים עצמם, [לא נראה לי שיש בעיות מיוחדות בשמות של הפודקאסטים, וגם על זה יש סינון אוטומטי], ומי שבא להוריד פודקאסט, יצטרך לשלוח אותו לבדיקה!
כל כך מסובך? -
@כלומר הכל מפוצץ כפירה, גסויות ומחשבה חילונית-עוה"ז/שיבוש וסילוף המציאות ע"פ דרכם.
אני לא רואה דרך הגיונית לסנן את זה, אלא אם יתנו למישהו לעבור על כל הפודקאסט.. נשמע לי פחות הגיוני..
בכל אופן - 'צרכי פרנסה' ומה שנטפרי באמת הוקמה - אינטרנט יעיל ונקי - זה נראה לי פחות הולם את התנאים..
באמת בקטע אישי אני כותב.. אני לא מייצג את נטפרי כמובן. -
@chv לענ"ד זה מה שאמרו פעם על יוטיוב, עד שהבינו שיש שם "גם" דברים טובים.
הפודקאסטים היום, מהווה אוצר מעשיר של ידע שימושי, אין סיבה שלא נוציא את הטוב ממנו.
יש הרבה מאוד פודקאסטים בעניינים שאין ביניהם ובין כפירה ושאר מרעין בישין ולא כלום.
לדוגמא: כלכלה נבונה, השקעות, רפואה, ועוד רבים רבים...
בשביל לחסום הכל, לא צריך נטפרי, אפשר פשוט להוציא את האינטרט מהבית, אבל נטפרי באה כדי להוציא את "הבית מהאינטרנט"...ברור שיצטרכו לאשר כל פודקאסט, בזה אין ספק.
לא הבנתי למה זה "פחות הגיוני" לעבור על כל הפודקאסט, מה זה שונה למשל מלעבור על סרט ביוטיוב?
[כמובן עם הזמן לומדים, מי מעביר פודקאסטים בעייתים, שמלכתחילה חסום, ואת מי בודקים] -
@chv
נראה לי שזה משנה מה הנושא (ושל מי הפודקאסט)
למשל בפודקסטים של תכנות לא נתקלתי בכל הנ"ל.
@כלומר
יש נושאים שאין מצב שיפתחו כגון פוליטיקה ופסיכולוגיה.
יש נושא אפורים שאולי יכולים לפתוח אבל זה משתנה , יש כאלו עם סגנון מקצועי נטו, ויש כאלו שירצו לעשות את זה יותר מעניין ועלולים לקשקש מידי הרבה.
לכאורה לא עושים על זה סינון פרטני כי אין כל כך דרישה
אם היה דרישה לפודקאסטים כמו ליוטיוב, כנראה היו מסננים (אולי כי הציבור לא נחשף כ"כ לפודקאסטים , אז הוא לא יודע מה לבקש)
אם תעלה את זה להצבעה, לא נראה לי שתקבל כל כך הרבה בקשות. -
@nigun אמר באתרי פודקאסטים! למה הם חסומים???:
אולי כי הציבור לא נחשף כ"כ לפודקאסטים , אז הוא לא יודע מה לבקש)
בדיוק. אני מסכים לגמרי.
אבל אתה יודע מה? הסיבה שהייתה דרישה הרבה יותר גדולה ליוטיוב, היא פשוט משום שהיא מעניינת יותר, שירים, ושאר צרכי בידור... חלק קטן הוא באמת לתועלת.לעומת זאת, הפודקאסטים, מיועדים רק למי שבאמת רוצה ללמוד, בלי טריקים ובלי שטיקים. וכאלו, לצערנו, יש מעט...
ואני גם מסכים שאין מספיק מודעות, לענ"ד אם הציבור היה יודע אילו אוצרות עשירים בידע שימושי אפשר לקבל מהם, הדרישה הייתה גבוהה בהרבה.
ולכן אני מציע: תפתחו את האתרים, תחסמו רק את התכנים. כך שיוכלו לראות על איזו נושאים מגוונים אפשר ללמוד היום [ובחינם...], ותנו לציבור לומר את שלו! -
@כלומר
לא מכיר את כל האתרים
אבל בא נתחיל מ"רן לוי"
פעם הוא היה חסום לגמרי
ואז פתחו את הכל (וקבצים היו לחסומים)
ואחרי תקופה מסויימת חסמו בחזרה את הכל.ומצד שני מחיפוש מהיר בגוגל מצאתי עוד כמה אתרים פתוחים ולדעתי לא היו פותחים בכולם את הקבצים, ובכל זאת האתר פתוח (אולי מחר כבל לא יהיו)
https://www.podcasti.co/haredit/?name=2020-01-05_-haredit-s01e00-promo.mp3
http://www.buzzsprout.com/286124/1047984
https://www.taasiya.co.il/magazine/1212.htm
http://www.added-value.co/16 -
@nigun
מעניין מאוד.
מעניין למה את כולם חסמו לגמרי ואותם לא.
וחוץ מזה, שאני לא רואה בכלל אפשרות לשלוח את התכנים לבדיקה [בקישורים ששלחת],
ואם זה המצב, אז אין שום עניין בכל הפתיחה. -
@כלומר כפי הנראה, העניין דורש פיתוח כלשהו. והיות, וכפי שציינת אין דרישה ציבורית לזה, נטפרי דואגת לדברים אחרים קודם.
-
@כלומר
כמעט בכל המקרים צריך לעשות הקלטה
פשוט בגלל שהלינק לא מפנה לדף של הקובץ, אז אתה לא מופנה לדף חסימה.
לפתח לזה סימון לבדיקה זה קצת יותר מסובך
ויותר פשוט שכולם יעשו הקלטה. -
היום שלחתי לפתיחה שתי אתרי פודקאסטים על נושאי תכנות והמסתעף
הראשון בעברית והשני באנגלית
בשניהם ביקשתי שלא יפתחו רק את הקובץ המבוקש אלא את כל הקבצים
כי זה רק עם תוכן מקצועי.
אז באתר הראשון התומכת ענה לקוניתנטפרי עובדת בצורה של רשימה לבנה - כל מה שלא נבדק עדיין לא נפתח (בכל האתרים)
סרטון / קובץ שלא נבדק יש לשלוח לבדיקה.תוכלו להיעזר באתר הבא:
http://video-tov.ml/
יש בו את כל הסרטונים שנפתחו כבר בנטפרי.בהצלחה!
אחרי התכתבות הלוך חזור, שזה נכון לגבי סרטונים, אבל לא לגבי קבצי שמע.
אז קיבלתי תשובה מתומכת שכנראה קצת יותר בכירה
שכתבההפודקאסט מאוחסן באתר של פודקאסים בנושאים שונים.
לכן אין באפשרותנו לפתוח באופן גורף את כולם.
יש לשלוח כל אחד לבדיקה.
בהצלחה!וגם כאן לא היה לי ברור למה? והאם הבעיה היא בחברה אחסון או שהפודקאסטר הזה לא ברור מה הנושאים שלו
אז אחרי עוד קצת התכתבות קיבלתי את ההודעהרק אתר שברור לנו שכל קבצי השמע שבו ראויים לפתיחה ,אנו פותחים את השמע באופן גורף.
ובאתר הזה לא ברור
מצטערים.זה נראה לי מוזר, כי לפי מה שאני רואה בכותרות של הנושאים
כולם מדברים על העבודה בתכנות, עיצוב מוצרים טכנולוגיים וכדו'.לעומת זאת כשפניתי לגבי האתר באנגלית
הפניה תוייגה אחרי כמה שעות כ"טיפול מקצועי"
ואחרי כמה שעות העניין טופל והכל נפתח.האם יש כללים שלא יורדים לצוות הפשוט
ורק הצוות הבכיר יודע
ואם שולחים משהו בעברית אז זה מטופל אחרת מאשר באנגלית?@administrators
לתשומת לבכם
זה המספרי פניות 1164948 1165430. -
@nigun ----
-
@יו-ר אתה מוזמן לדווח דרך מערכת הפניות על כל תוכן לא ראוי בו אתה נתקל.
-
@shraga הרוב המוחלט של הפודקאסטים הם מקצועים ואני משתמש בהם אבל יש מהם שהם המיץ של הזבל האינטרנטי וכיון שכמעט ואין חרדים שיודעים על הפלטפורמה הזאת (לכאורה לכן הסינון בו גרוע) ואם אני ידווח הכול יחסם לחינם לכן אם יהיה מדיניות ברורה לגבי זה ויפתחו את אלה המקצועים שאין בהם שום בעיה אשמח לדווח ולעזור
-
@יו-ר אמר באתרי פודקאסטים! למה הם חסומים???:
@shraga הרוב המוחלט של הפודקאסטים הם מקצועים
החלטה מוחלטת.
תרשה לי להביע דעה שונה,
פודקאסט זה סוג של בילוי -לרוב.
ולכן יש שם לרוב תוכן שלילי. -
@מטעמים אני יסביר לך ולכולם על הפלטפורמה של הפודקאסטים כי זה לא מוכר בציבור שלנו
פודקאסט הוא דומה ליוטיוב אבל בקבצי אודיו האתר\אפליקציה הפופולרית היא ספוטיפיי אבל יש גם לגוגל ואפל אתרי חיפוש לפודקאסטים ,בארה"ב הפלטפורמה הזאת מאוד פופולרית וכמה הייטקיסטים ייבאו את זה לארץ לפני 5-7 שנים ולכן רוב הפודקאסטים הותיקים הם מאוד מקצועים על מחשבים סייבר שיווק אינטרנטי וכו' (לכן יתכן שלנטפרי היה מדיניות סלחנית לקובצי שמע מה שפתח כמה שרתים שמאחסנים פודקאסטים וזה יצר בעיה בסינון וד"ל) לאחר תקופה גילו כמה גופי תקשורת דיגיטליים את יכולת ליצור סוג של רדיו אינטרנטי כמו שהיוטיוב הוא סוג של טלוויזיה אינטרנטית לאחרונה ובמיוחד בזמן הקורונה אנשים החלו להקליט פודקאסטים יותר ויותר מה שגורם שהבעיה של הסינון יותר ויותר מעיקה אבל בגלל שבהתחלה נטפרי יותר אפשרו לפתוח פודקאסטים לכן ה"רוב המוחלט" של הפודקאסטים שפתוחים בנטפרי (בטעות או שלא בטעות) הם מקצועים והתוכן שלהם טוב לא פחות מהתוכן שנטפרי פתח ביוטיוב ולכן הדרישה למדיניות ברורה להדק את הסינון ולפתוח את מה שאפשר לפתוח לדעתי היא מוצדקת -
@מטעמים
כמה פודקאסטים אתה מכיר? -
פוסט זה נמחק! -
@nigun @יו-ר
לא אמרתי שאין כזה דבר פודקאסט מקצועי.@יו-ר אמר באתרי פודקאסטים! למה הם חסומים???:
הרוב המוחלט
ועל זה אני חולק.
הרוב
הרוב לדעתי הוא הפוך,
ואני מוכן לכבד כל דעה שונה.
זה מה שאני מכיר. -
@כלומר אמר באתרי פודקאסטים! למה הם חסומים???:
מה איתם? למה כולם חסומים? הרי יש אין ספור פודקאסטים נקיים ומועילים מאוד!
כאן יש רשימה של כמה פודקאסטים מקצועיים בענייני תכנות שפתוחים בנטפרי (לא רק האתר, גם הקבצים).
@nigun אמר באתרי פודקאסטים! למה הם חסומים???:
היום שלחתי לפתיחה שתי אתרי פודקאסטים על נושאי תכנות והמסתעף
אודה לך מאוד אם תוכל להוסיף כאן את הפודקאסטים שפתחו לך לתועלת הרבים...
-
@Shaye
הסתבכתי קצת עם הPR
ננסה לעשות את זה בימים הקרובים