imap אומר שהמייל נשאר בשרת ואתה פועל מול השרת
POP אומר שאתה מוריד את המייל וצופה בו אוףליין
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי avraham
-
RE: מה ההבדל בין IMAP ו POP
-
RE: הוספת ספקים לנטפרי
שלום אני חדש פה וגולש בנטפריי יום אחד וכבר התרשמתי.
זה יכול להיות מאוד יעיל לפרסם במקומות לבעלי עסקים דתיים וחרדיים, ויותר מאשר להגיד "יש לנו אינטרנט מסונן" כיוון שיש מונופול על רימון בתחום, אלא להגיד "תעברו לנטפריי ותעלו את הפרודקטיביות" שהרי כל משרד שיעבור לנטפריי (אפילו לא דתי) יגביר את הפרודקטיביות כיוון שמחד אין בזבוזי זמן מיותרים ומאידך יש את כל האתרים המקצועיים (בתור עורך וידאו ממש התלהבתי מכך שכמעט כל יוטוב חסום אבל העלאה ליוטוב פתוחה, כשברימון בשביל להעלות סרטון ליוטוב צריך להוריד כ"כ את הרמה שעדיף כבר לחפש דרכים חלופיות) -
טורנטים
קודם כול כל הכבוד למפתח שהצליח לחסום את הפרוטוקול (ברימון לא הצליחו)
ושאלה - האם יש סיכוי שהפרוטוקול יפתח או חלקים ממנו יפתחו?
את זה אני שואל אחרי שמצאתי אתרי טורנטים (מקצועיים) פתוחים בנטפרי
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי avraham
-
RE: מה ההבדל בין IMAP ו POP
imap אומר שהמייל נשאר בשרת ואתה פועל מול השרת
POP אומר שאתה מוריד את המייל וצופה בו אוףליין -
RE: טורנטים
נשמח אם תשתפנו בטורנטים אמינים ושפתוחים בנטפרי
http://cgpeers.com
(ההרשמה לשם היא כאב ראש לא קטן, אבל האתר פתוח בנטפרי)ולגוף השאלה אני מבין מ@magicode שאין מה לדבר על על שהפרוטוקול יפתח.
-
טורנטים
קודם כול כל הכבוד למפתח שהצליח לחסום את הפרוטוקול (ברימון לא הצליחו)
ושאלה - האם יש סיכוי שהפרוטוקול יפתח או חלקים ממנו יפתחו?
את זה אני שואל אחרי שמצאתי אתרי טורנטים (מקצועיים) פתוחים בנטפרי -
RE: הוספת ספקים לנטפרי
שלום אני חדש פה וגולש בנטפריי יום אחד וכבר התרשמתי.
זה יכול להיות מאוד יעיל לפרסם במקומות לבעלי עסקים דתיים וחרדיים, ויותר מאשר להגיד "יש לנו אינטרנט מסונן" כיוון שיש מונופול על רימון בתחום, אלא להגיד "תעברו לנטפריי ותעלו את הפרודקטיביות" שהרי כל משרד שיעבור לנטפריי (אפילו לא דתי) יגביר את הפרודקטיביות כיוון שמחד אין בזבוזי זמן מיותרים ומאידך יש את כל האתרים המקצועיים (בתור עורך וידאו ממש התלהבתי מכך שכמעט כל יוטוב חסום אבל העלאה ליוטוב פתוחה, כשברימון בשביל להעלות סרטון ליוטוב צריך להוריד כ"כ את הרמה שעדיף כבר לחפש דרכים חלופיות)