פתיחה באופן בטוח את וירי קוסמוס להדמיות אדריכליות
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי יניב134
-
ויריי קוסמוס
-
RE: נטפרי לסמארטפונים
אני אומר מה המציאות העגומה מכיון שאני זכיתי להתנדב באאוטנט לנתק באים ובפרט בימים הנוראים אנשים בחורים תנתק אותי לפחות מאתר פלוני
ודי לחכימא וזה עוד המצב אצל נושרים נושרות
אלו שיש להם כבר מוגן אז כבר צעק על זה הרב קובי לוי ועדיין צועק על מציאות עגומה שדרך שם אפשר להגיע לכל מרעין בישין ואני מעיד שזה אמת מנסיון
אולי לא כל אחד ידע לפרוץ מכשיר מוגן של נתיב הדרן עסקן בלבלן וכדו' אבל לא צריך לפרוץ מספיק מספר של חבר לאיש משחית אחד שיש לך בקבוצה ששולח סרטון
וכבר הוא בג'ורה לא פחות מזה אבל אם הסרטון נשלח לבדיקה(כמו בנטפרי) הצלת יהודי
האמת שאברך שיושב ותורתו אומנתו אולי יקרוץ לו ( כאילו שעכשיו לא קורץ לו ) אז לפחות שיקרוץ לו נטפרי ולא שטויות קשה לצערי מאוד למצוא אחד מנותק ממחשב והדומה לו לגמרי אפילו אברכים שבאים אליי כולם באים לנתק אינטרנט ( כאילו שדיסק און קיי לא יכול להרוס רוחניות )זאת אומרת שהם לא רוצים את זה הם יודעים שזה מסוכן ואולי לא יודעים בכלל מה זה
המטרה בהוראת כמה רבנים היא להקשות להם את החיים שהרי אדם שרוצה לחטוא בעריות וכדו' יכול פשוט להניע רכב או מונית ולרדת אי שם בגיהנם ויעשה מה שליבו חפץ ( בר מינן)
אבל זה קשה אני בכולל שלי (האמת זה ישיבה לבעלי תשובה) יש כאן נטפרי ויש סמארטפון מוגן של נתיב לניהול תקין בין ספקים וכדו' הוא לא מטייל על אף בחור ולא אברך הוא תמיד סגור במשרד וזה עובד טוב הנטפרי הזה זה המצאה גאונית לא היה קיים דבר כזה עם כל הכבוד לכל הסינונים למינהםאנחנו באאוטנט קיבלנו הוראה להקשות את החיים בנושא האינטרנט כמה שאפשר לכן משלמים סכום שחרור (כעין נטפרי באונלימייל) גבוה ועוד..
לכן מה שאמרו כאן זה נכון שיקרוץ לחברה שרוצים רק מפחדים אבל בוא נאמר שהרוב בין קהל החרדים יש להם מכשיר או מפוקח או מוגן או לגמרי פרוץ המיעוט שבניהם אין להם אז אולי יהיה להם נטפרי בבית ואלא שאין להם בכלל קשה לי להאמין שירצו את זה כי הרי הם מתנקים אצלי ואצל הדומים לי שמנתקים מצלמות טאבלטים ומחשבים ניידים לרוב
לכן אני חושב שאכן צריך לצאת ברעיון כזה ואני שלי קל להציע כי לא אני מממן ולא אני מתכנת אבל אם עסקינן בזיכוי הרבים ולנסות להציל כמה שיותר שלא יפלו לבאר שחת כפשוטו אז חובה למי שיכול ואדרבה צריך לבדוק בציציות אם לא יתבעו אותנו אחרי אריכות ימים ושנים למה לא ניסו עוד
לכן אני רק מציע והיה זה שכרי כהרמת אצבעתזכו למצוות
-
RE: ויריי קוסמוס
@היימישע עשיתי ככל אשר אמרת וקיבלת תשובה שזה בפיתוח ( לא במערכת שאפשר להצביע )
הוא אמר שזה יקח הרבה זמן -
@היימישע מכיר את הפוסט הזה
מכיר את עוזר וימר שכתב אותו
הם מדברים על שני דברים יד את האתר שהוא פתוח ללא יכולת הורדה של שום קובץ אלא רק לראות
ויש את האפליקציה שמחוברת לויריי בסקאצאפ
שמשם אפשר לראות ולהוריד לתוך הסקאצאפ
והוא יורד בתור קובץ פרוקסי
ולכן מי שאומר שהיה פתוח לו יכול להיות שהתכוון לאתר שגם לי פתוח
ומה שסגור סגור לכולם -
@היימישע אכן כן
כבר מהקורס שאני נמצא בו שאמנם יש רק 22
ולא כולם בנטפרי הסתבכו עם זה
אין אפשרות להכניס ממקום אחר או להוריד למחשב של משהו ולהעביר אליי ניסתי הכל
לא עובד
האופציה זה נטפרי
ואלו שרוצים בכך -
@היימישע שאלתי
והתשובה היתה שאין טכנולוגיה לפתוח את זה -
סגור פניה הצעה!
לפעמים יש מלא פניות שפנינו ולא תמיד כולם זוכרים לסגור פניה ואחרי כמה ימים שוכחים מזה ואז מצטבר פניות של 10 15 20 אחרונות ולך תכנס לכל פניה ותלץ עליה "סגור פניה"
הצעת חוק
בדף הפניות הראשי להוסיף פקודה שתאפשר לבחור מספר פניות שעדין נצרכות או לא עם אפשרות לסמן אותם כעין "בחר הכל"
ואז לסמן אותם או חלקם ולהוסיף פקודה שתעשה מחק מרובים וכדו'
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי יניב134
-
@היימישע עשיתי ככל אשר אמרת וקיבלת תשובה שזה בפיתוח ( לא במערכת שאפשר להצביע )
הוא אמר שזה יקח הרבה זמן -
@היימישע מכיר את הפוסט הזה
מכיר את עוזר וימר שכתב אותו
הם מדברים על שני דברים יד את האתר שהוא פתוח ללא יכולת הורדה של שום קובץ אלא רק לראות
ויש את האפליקציה שמחוברת לויריי בסקאצאפ
שמשם אפשר לראות ולהוריד לתוך הסקאצאפ
והוא יורד בתור קובץ פרוקסי
ולכן מי שאומר שהיה פתוח לו יכול להיות שהתכוון לאתר שגם לי פתוח
ומה שסגור סגור לכולם -
@היימישע אכן כן
כבר מהקורס שאני נמצא בו שאמנם יש רק 22
ולא כולם בנטפרי הסתבכו עם זה
אין אפשרות להכניס ממקום אחר או להוריד למחשב של משהו ולהעביר אליי ניסתי הכל
לא עובד
האופציה זה נטפרי
ואלו שרוצים בכך -
@היימישע שאלתי
והתשובה היתה שאין טכנולוגיה לפתוח את זה -
ויריי קוסמוס
פתיחה באופן בטוח את וירי קוסמוס להדמיות אדריכליות
-
RE: יודעת שזה כבר לעוס ולמרות כך.. טאבלט
אני יש לי טאבלט של סמסונג t925 חדש שנה שעברה יצא לאוויר העולם במשך שנה סבלתי שלא היה לי גישה להמון אפליקציות בעקבות תעודת האבטחה
שילמתי לחברת oneclickroot
135 ש"ח אחרי חודשיים שינסו לפרוץ ולא הצליחו לפני מספר חודשים הצליחו לעשות לו רוט וכך התקנתי את התעודה מאז הרוב המוחלט למעט חנות וכו' לא עובד כל השאר מה שאני צריך עובד -
RE: אני מעוניין לקנות רחפן ורציתי לדעת האם האפליקציה אמורה לעבוד על מחשב עם נטפרי?
לי יש פנטום 4 ועובד לי הכל כמובן צריך את האפליקציה לבקש שיורידו לך
בעיה אחת ויחידה היא תצוגת המפה של האזור שלך (מוצגת אצלי בצד שמאל למטה בטאבלט) לא רואים כלום כי גוגל מפות לא נפתח בנטפרי ( אחרי בירור במרכז הפניות) מה שכן קרה הוא שפעם אחת שהייתי אצל ההורים והעברתי משהו מהמחשב לטאבלט( משהו שמתחבר לרכב) אז בעצם התחברנו לרשת לא נטפרי ומאז זה נפתח לי אפילו שאני מנותק משם -
כרטיסייה של נטפרי בטאבלטים
בהרבה אתרים הכרטיסיה תקועה באמצע המסך יתכן וזה נובע כי האתר אינו מותאם לניידים כמו למחשב כיוון שגם האתר
או שזו אכן בעיה בכרטיסיה ?