תודה , אבל אם אני אקח את המחשב לעבודה כמו ש אני עושה כל יום . זה המחשב גם בעבודה וגם בבית לצרכי עבודה, אז ה WIFREE לא יתן לי לגלוש שם באינטרנט כי הסינון שם אינו נטפרי.
והגלישה חובה כפי שיודע כל מתכנת, צריך לגשת לפורומי התכנות השונים וכולי
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Anim N
-
RE: התחברות דרך VPN חיצוני למשל של העבודה מבטל את הסינון!!!
-
RE: התחברות דרך VPN חיצוני למשל של העבודה מבטל את הסינון!!!
תודה רבה.
מעיון בהגדרות ה VPN אני רואה את האפשרות הזאת שהיא מסומנת וכמובן אינה ניתנת לשינוי. האם זה זה??
אם כן, אז אכן כנראה שהם שינו את ההגדרות. חבל מאד
כמובן לא יעזור לבקש מהם כנראה שהיו להם סיבות של אבטחת מידע... -
התחברות דרך VPN חיצוני למשל של העבודה מבטל את הסינון!!!
שלום וברכה,
לצורך עבודתי (הייטק) אני נדרשת לעיתים להשלים שעות מהבית, יש ברשותי מחשב נייד של העבודה שבבית מתחבר לרשת האלחוטית שלי שכמובן מסוננת ע"י נטפרי בסינון רגיל ברמת הספק והכל.
במחשב של העבודה מותקן VPN (של סיסקו אם רלוונטי) שכאשר אני זקוקה להשלים שעות מהבית אני מתחברת דרך ה VPN ע"מ שאוכל לגשת שם לשרתים ולקבצים וכולי.
עד לא מזמן, איני יכולה לשים את הנקודה מתי, גם כשהייתי מחוברת דרך ה VPN זה היה בנוסף לסינון הנהדר של נטפרי, כלומר כל האתרים הלא מסוננים לא נפתחו לי וכל התמונות נשלחו לבדיקה וכל המלל סונן כדבעי, רק היתה לי אפשרות גם לגשת לרשת הפנימית שזה האתרים הפנימיים (שגם הם סוננו לשמחתי הרבה - כגון תמונות העובדות שסוננו).
לאחרונה, נניח מזה חודשיים בערך, כשאני מתחברת דרך ה VPN , הכלללללל לא מסונן, תמונות נשים באתרי הקניות , כך בעצם גיליתי זאת. כנ"ל כל האתרים כולל פייסבוק ושאר רעות חולות שאיני יודעת אפילו איזה אתרים הם.
האם השתנה משהו בשרתים\בסינון שלכם כך שמאפשר לי זאת?? זה מונע ממני לעבוד מהבית למינימום מינוס מינוס כי אני לא רוצה לעבוד כך. אנא פתרו זאת למה זה קורה. ואני צריכה להמשיך להתחבר זה לא שתגידו לא להתחבר כך.תודה רבה לכם שקראתם עד כה. ואנא פתרון.