היום לאחר שכנועים רבים שכנעתי את הוריי, משפחה חוזרת בתשובה להתחבר לחיים.
תודה רבה לנטפרי! באמת יום מאושר, אינטרנט מסונן ואיכותי!
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי davidsason2
-
הצטרפתי היום ברוך השם
-
הצבעה על תכונות חדשות | סינון מוגבר של שיעורי הידברות
לאתר הידברות כמו שכבר כתבו לפניי יש הרבה מאוד שיעורים עם מיטב הרבנים, ומנהלי האתר צודקים שיש גם שיעורים שאינם מתאימים לרוח החרדית הנכונה אלא יותר למתחזקים וכו', אני מציע לעלות להצבעה את האפשרות לסינון מוגבר של הסרטונים בפרט של האתר על מנת לאפשר לקהל הרחב את השיעורים הרבים והטובים על מנת שנוכל להנות מזה כהשלמה לוידאו טוב שעוד חסר במעט שיעורים.
כמובן, שוב רציתי להודות למערכת נט-פרי על העבודה המושקעת והאיכותית שעשיתם כאן! זה פשוט מפתיע כל פעם מחדש, הראתי לכמה מן חבריי את הסינון הטוב ביותר שקיים היום והם מייד החלו לבדוק על האפשרות לעבור, מקווה שהם עשו בשכל ועברו..
שבת שלום.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי davidsason2
-
רוצה להצטרף לגלישה בסטיק, לאיזה חברה כדאי להתחבר?
יש לי ברוך השם אינטרנט ביתי של נטפרי ועכשיו אני רוצה גם להצטרף לאינטרנט נייד של נטפרי,
לאיזה רשת הכי כדאי להצטרף מבחינת גלישה יציבה? מחיר וכו'ואיזה סטיק לקנות?
תודה רבה מראש על העזרה..
-
הצבעה על תכונות חדשות | סינון מוגבר של שיעורי הידברות
לאתר הידברות כמו שכבר כתבו לפניי יש הרבה מאוד שיעורים עם מיטב הרבנים, ומנהלי האתר צודקים שיש גם שיעורים שאינם מתאימים לרוח החרדית הנכונה אלא יותר למתחזקים וכו', אני מציע לעלות להצבעה את האפשרות לסינון מוגבר של הסרטונים בפרט של האתר על מנת לאפשר לקהל הרחב את השיעורים הרבים והטובים על מנת שנוכל להנות מזה כהשלמה לוידאו טוב שעוד חסר במעט שיעורים.
כמובן, שוב רציתי להודות למערכת נט-פרי על העבודה המושקעת והאיכותית שעשיתם כאן! זה פשוט מפתיע כל פעם מחדש, הראתי לכמה מן חבריי את הסינון הטוב ביותר שקיים היום והם מייד החלו לבדוק על האפשרות לעבור, מקווה שהם עשו בשכל ועברו..
שבת שלום. -
הצטרפתי היום ברוך השם
היום לאחר שכנועים רבים שכנעתי את הוריי, משפחה חוזרת בתשובה להתחבר לחיים.
תודה רבה לנטפרי! באמת יום מאושר, אינטרנט מסונן ואיכותי!