@simcha123 קודם כל תודה רבה אהבתי את האכפתיות..
לענייננו אני ראיתי כבר לפני כן את הדף בקישור שהביא @shraga אבל זה לא ברור כי נראה משם שצריך לכל ספק קובץ שונה אז זה אומר שצריך להכניס את כולם למערכת? וגם ראיתי שתי דברים סותרים לגבי מה הקובץ שצריך להכניס לתיקייה במערכת (באחד האשכולות כאן ראיתי שהעלו קובץ מקודד בסיומת 0 לכן הסתפקתי מה בדיוק למעשה).
אצלי במכשיר כל התעודות הם בסיומת 0.
אשמח לתשובה למעשה כמו איזה קובץ צריך להכניס והאם יש הבדל בין ספקים וגרסאות אנדרואיד שונות.
תודה רבה רבה!
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי mmc
-
RE: בקשת עזרה | תעודת אבטחה בגישת root
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי mmc
-
RE: בקשת עזרה | תעודת אבטחה בגישת root
@simcha123 קודם כל תודה רבה אהבתי את האכפתיות..
לענייננו אני ראיתי כבר לפני כן את הדף בקישור שהביא @shraga אבל זה לא ברור כי נראה משם שצריך לכל ספק קובץ שונה אז זה אומר שצריך להכניס את כולם למערכת? וגם ראיתי שתי דברים סותרים לגבי מה הקובץ שצריך להכניס לתיקייה במערכת (באחד האשכולות כאן ראיתי שהעלו קובץ מקודד בסיומת 0 לכן הסתפקתי מה בדיוק למעשה).
אצלי במכשיר כל התעודות הם בסיומת 0.
אשמח לתשובה למעשה כמו איזה קובץ צריך להכניס והאם יש הבדל בין ספקים וגרסאות אנדרואיד שונות.
תודה רבה רבה! -
בקשת עזרה | תעודת אבטחה בגישת root
היי חברים ערב טוב
אני קצת חדש בנושא סינונים ותעודות אבטחה ולא ממש הצלחתי להבין מחיפוש בפורום משהו מסודר בעניין התעודות של נטפרי לאנדרואיד.
השאלה היא, אם יש לי גישת מערכת מלאה בפלאפון, מה אני אמור לעשות בשביל שאוכל לגלוש על כל רשת של נטפרי לא משנה מאיזה ספק (סים וויפי וכו), ראיתי שיש כמה סוגי תעודות לפי ספקים שונים, האם אפשר לשלב במערכת את כל תעודות האבטחה?
ואם כן היכן ניתן להוריד אותם בצורה מסודרת שמתאימה לשילוב במערכת.
תודה רבה לכל המסייעים..