ברוב הפעמים תמונות לא צריכות להיבדק מייד, אולם לפעמים תמונות חשובות וחבל מאוד שחובה לחכות עד שהיא תיבדק. הנחתי, שכל משתמש יקבל מספר לחיצות ביום שיש לו זכות מיוחדת שאם הוא ימין לחץ על תמונה הוא יקבל עדיפות על פני תמונות אחרות, והוא יראה אותה מייד, אז הוא לא צריך לבזבז את זמנו לחכות לבדיקה.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי herschel
-
רעיון לתמונה שצריך לראות מיד
-
ייבדקו רק התמונות שתבחר
צריכה להיות אפשרות, שבמקום שכל התמונות ייבדקו בעת טעינת העמוד, ייבדקו רק התמונות שתבחר. היתרונות הם:
- אתה לא מקבל את "חריגה אנא המתן..."
- יהיה לך פחות זמן לחכות לתמונות שלך מכיוון שנשלח רק תמונה אחת או שתיים.
- לכל אחד יהיה פחות זמן המתנה לבדיקת תמונות, מכיון שבודקים פחות תמונות.
ובאופן כללי, תמונות רבות שנבדקות אינן רלוונטיות כלל
-
RE: ייבדקו רק התמונות שתבחר
יכולים להגדיר זאת כהגדרה על פי העדפתך. או שצריך להיות כפתור שתלחץ עליו והוא ישלח את כל התמונות לבדיקה.
-
גוגל להציג רק את התוצאות הרלוונטיות
השפה העיקרית שלי היא אנגלית, אז אני לא הכי טוב בעברית, אבל אני אכתוב את הרעיון שלי כאן.
כשמחפשים בגוגל, יש תמיד תוצאות שנחסמות על ידי xxxxxx או שיש להם סימן - ? - כדאי מאוד שתצטרך להיות אפשרות שכל התוצאות הללו לא צריכות להראות כלל, ואנחנו יכולים לקבוע בגוגל (בהגדרות גוגל) שיהיו 50 תוצאות לעמוד, ולא נצטרך ללכת דרך כל כך הרבה תוצאות ורק צריך לראות את התוצאות הרלוונטיות. -
RE: תמונות כפולות להיפתח באופן אוטומטי
באמזון כל תמונה נבדקת שלוש פעמים
-
RE: רעיון לתמונה שצריך לראות מיד
"@אנוממי התמונות בדרך כלל נבדקות מאוד מהר"
אני מארצות הברית. מה אתה מחשיב מהר?
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי herschel
-
תמונות שנשלח לבדיקה ורענן את העמוד
אם כבר קיבלתי את ההודעה "כעת התמונה נשלחה לנקפרי לבדיקה" ואז אני מרענן את העמוד ומקבל את ההודעה על אותו התמונה שכבר נשלח לבדיקה ש"שלחתם כמות חריגה אנא המתינו". הרעיון הוא שאם זה כבר "נשלח לבדיקה" אז לא אמור להיות "שלחתם כמות חריגה אנא המתינו".
-
RE: רעיון לתמונה שצריך לראות מיד
"@אנוממי התמונות בדרך כלל נבדקות מאוד מהר"
אני מארצות הברית. מה אתה מחשיב מהר? -
רעיון לתמונה שצריך לראות מיד
ברוב הפעמים תמונות לא צריכות להיבדק מייד, אולם לפעמים תמונות חשובות וחבל מאוד שחובה לחכות עד שהיא תיבדק. הנחתי, שכל משתמש יקבל מספר לחיצות ביום שיש לו זכות מיוחדת שאם הוא ימין לחץ על תמונה הוא יקבל עדיפות על פני תמונות אחרות, והוא יראה אותה מייד, אז הוא לא צריך לבזבז את זמנו לחכות לבדיקה.
-
RE: ייבדקו רק התמונות שתבחר
יכולים להגדיר זאת כהגדרה על פי העדפתך. או שצריך להיות כפתור שתלחץ עליו והוא ישלח את כל התמונות לבדיקה.
-
ייבדקו רק התמונות שתבחר
צריכה להיות אפשרות, שבמקום שכל התמונות ייבדקו בעת טעינת העמוד, ייבדקו רק התמונות שתבחר. היתרונות הם:
- אתה לא מקבל את "חריגה אנא המתן..."
- יהיה לך פחות זמן לחכות לתמונות שלך מכיוון שנשלח רק תמונה אחת או שתיים.
- לכל אחד יהיה פחות זמן המתנה לבדיקת תמונות, מכיון שבודקים פחות תמונות.
ובאופן כללי, תמונות רבות שנבדקות אינן רלוונטיות כלל
-
RE: תמונות כפולות להיפתח באופן אוטומטי
באמזון כל תמונה נבדקת שלוש פעמים
-
תמונות כפולות להיפתח באופן אוטומטי
אני יכול בבטחה להניח כי רוב התמונות נבדק על נטפרי הם להיות כפול בדיקה כי כתובת האתר היא שונה אז את התמונה בדק. יהיה זה רעיון נהדר אם כל תמונה שתואמת (בדיוק) תיפתח אוטומטית. (ואולי נוכל להשתמש בחיפוש בגוגל לפי תמונה כדי לעשות זאת)
-
גוגל להציג רק את התוצאות הרלוונטיות
השפה העיקרית שלי היא אנגלית, אז אני לא הכי טוב בעברית, אבל אני אכתוב את הרעיון שלי כאן.
כשמחפשים בגוגל, יש תמיד תוצאות שנחסמות על ידי xxxxxx או שיש להם סימן - ? - כדאי מאוד שתצטרך להיות אפשרות שכל התוצאות הללו לא צריכות להראות כלל, ואנחנו יכולים לקבוע בגוגל (בהגדרות גוגל) שיהיו 50 תוצאות לעמוד, ולא נצטרך ללכת דרך כל כך הרבה תוצאות ורק צריך לראות את התוצאות הרלוונטיות.