רציתי לדעת, אני עשיתי את התהליך עם בזק ביום שישי והיום עם אייס, לאחר המתנה של שעתיים+ לאייס ענו לי , ואמרו לי שסידרו לי חסימה ולמעשה אין לי חסימה על האינטרנט, אמרו לי לדבר עם נטפרי כי לא סידרתי אמצעי תשלום ולכן זה לא חסום, מישהו יכול להסביר לי איך הוא עשה את התהליך הזה , יש לי כאן אינטרנט פרוץ.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי צריכה עזרה
-
RE: גלישה קווית בבזק עם שרות מבזק זה אפשרי
-
@a0533057932 אבל הבעיה שלחברות המשווקות את נטפרי, צריך לקנות ראוטר שמי יודע האם הקליטה והמהירות יהיו טובים כמו בזק, בזק זה ללכת על בטוח
-
לאחר כל הסיבוך שהיה לי, עשינו כהצעתכם ונציג של בזק העלה נציג של אייס ותוך מספר דקות הסתדר, הרשת וה חסימה . חשוב להתעקש שנציג של בזק יעשה את כל העבודה הזאת, חוסך זמן ועוגמת נפש.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי צריכה עזרה
-
עזרה בגריד
תגובה: חנות האפליקציות של אפל
רציתי לדעת אם מישהו יודע איך אני יכולה להוריד מאפ סטור אפליקצייה שנקראת גריד שזו תוכנה לדיבור לילדים עם בעיית תקשורת
נטפרי אומרים שהם לא עוזרים בזה
יש למישהו פתרון??????
זה דחוף מאוד לבן שלי
תודה -
RE: האם מישהו יודע איך מורידים סרטון שמאושר מיוטיוב למחשב?
@moshe05
זה מוריד רק בשמע- mp3 -
האם מישהו יודע איך מורידים סרטון שמאושר מיוטיוב למחשב?
האם מישהו יודע איך מורידים סרטון שמאושר מיוטיוב למחשב?
כי באתר נותן לי הורדה רק ל-mp3 לשמע -
המחיר בבזק 100 מגה - 80 ש"ח לחודשיים ראשונים, ו-100 ש"ח לחודשים הבאים. בלי השכרת ראוטר ותשלום לסינון.
-
לאחר כל הסיבוך שהיה לי, עשינו כהצעתכם ונציג של בזק העלה נציג של אייס ותוך מספר דקות הסתדר, הרשת וה חסימה . חשוב להתעקש שנציג של בזק יעשה את כל העבודה הזאת, חוסך זמן ועוגמת נפש.
-
לגבי 019 אין לי מידע אבל האין על השירות של בזק, בכל שעה , במהירות ולא מייבשים שעות
-
לא זה לא נכון, קבלתי נטפרי אבל האינטרנט נופל כל הזמן,
ואיזה חברה בדיוק נותנת ראוטר, לפי הבירורים שלי צריך לקנות והם אומרים בוודאות שהם לא מתחייבים על מהירות, אז לקנות ראוטר ובסוף הגלישה תהיה איטית ומעצבנת -
@a0533057932 אבל הבעיה שלחברות המשווקות את נטפרי, צריך לקנות ראוטר שמי יודע האם הקליטה והמהירות יהיו טובים כמו בזק, בזק זה ללכת על בטוח
-
ולמה ברגע שנתנו לי סינון של נטפרי , המחשב לא פתח שום אתר, ולא בזק ולא אייס הצליחו לפתור, בערב היה נציג מעולה של אייס ופתר את הבעיה, אך למחרת בבוקר שוב נהייתה תקלה, למה התקלות האילו מתרחשות?