זה פשוט מדהים!! שלחתי פניה לנטפרי אפס נקודות, מענה תוך 4 דקות! לא יאומן!! כל הכבוד!
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי aaron1234
-
מענה לפניות
-
RE: מחפש פתרון
תיקון טעות לא שמתי לב אבל ענו לי בפניה לפני שבוע בערך ( די מהר אגב!!) שיצא עדכון שיופץ בקרוב אז סליחה מכל מי שניסה לעזור שסתם שיגעתי אותו... ובכ”ז תודה רבה!! וכאן המקום להודות לכווולללם !!שמתעניינים ועוזרים לכל מי שצריך עזרה, אשריכם ישראל!! תודה!
-
RE: החזרת נקודות
זה לא תשלום זה רק בשביל שלא ישלחו יותר מדי פניות, והנה עניתי תשובה לעצמי: הנקודות לא יוחזרו בכדי לא ליצור עומס על המערכת.
-
החזרת נקודות
חשבתי שאולי מתי ששולחים פניה עם נקודות, למשל בדיקת וידאו, והוידאו לא אושר, אז הנקודות יחזרו אוטומטית, או אם שולחים עם 3 נקודות ולא אושר יוחזרו שתי נקודות, כך שעל טרחת הבדיקה תלקח נקודה אחת.(או שזה לא משנה אם אושר או לא)
-
RE: קושי בהתחברות
ואגב, אתה יכול ללחוץ בצד ימין למטה מתחת לפרטי ההתחברות ”זכור אותי” וככה לא תצטרך כל פעם מחדש
-
עורך וידאו לאנדורואיד ומה זה נקודות מוניטין?
האם יש עורך וידאו לאנדרואיד ומתי אני יוכל לכתוב יותר מהודעה אחת ב120 שניות? תודה.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי aaron1234
-
RE: קושי בהתחברות
ואגב, אתה יכול ללחוץ בצד ימין למטה מתחת לפרטי ההתחברות ”זכור אותי” וככה לא תצטרך כל פעם מחדש
-
RE: יוטיוב אנדרואיד
אבל עכשיו אי אפשר לראות בצד שמאל את הסרטונים החדשים של הערוץ בגרסת המחשב ואז א”א לדעת. (מצורפת תמונה בגרסת נייד מתי שעבד)
-
בדיקת סרטון
https://m.youtube.com/watch?v=xHE0_LDFmP8 אם מישהו יכול לשלוח לבדיקה אשמח, פשוט נגמרו לי הנקודות תודה!!
-
RE: כמה משתמשים יש לנטפרי
אז מתי שיש פחות פניות מפטרים כמה עובדים ומתי שעולה כמות הפניות קוראים להם בחזרה?