היי חברים: אני עובד הרבה עם וואצפ, ולצערי נחשף לתוכן לא טוב, כמה נפלא היה עם נטפרי היו עושים שרות המרת הודעות וואצפ למייל ושליחת מייל לוואצפ, פשוט לפתח אלגוריתם שמקבל את הוואצפ ושולח לך למייל או להיפך, היום הוואצפ הוא כלי רב עוצמה והוא אמצעי התקשורת העיקרי באזורינו, המייל והטלפון כבר נשארים מאחור, מה לעשות שזה הכרח הרי ההכרח לא יגונה.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי יהודה דוד
-
שרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל
-
RE: שרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל
אכן הוא אשר דיברתי מי שלא התנהל עם וואצפ לעולם לא יבין את יתרונותיו ומוכרחים למצוא לכך פתרון ואין מקום לשאול אם זה ישים היות ולצערנו כל מי שצריך וואצפ משתמש בו כולל אני, וזה המקום לומר להנהלת נטפרי להיות הראשונים שיציעו פתרון לוואצפ מהדרין
-
מתגובתך אני מבין שאין לך וואצפ, אז אסביר, אם הייתי רוצה לצפות בתוכן לא טוב אז הייתי נשאר בוואצפ לשם מה אני מציע את השירות?
לכן אסביר לך שהוואצפ הוא מקום בילוי, ותכלס' גם מי שמחזיק וואצפ לפרנסתו על פי רוב הוא מבלה שם יותר מאשר מפרנס. בחדשות, בסרטונים מצחיקים ולאו דווקא בעייתים ואצ"ל חוסר צניעות, בברברת מיותרת וכו',כל זה יכול להגיע למייל אך זה לא קורה עקב הסרבול הקיים בהתכתבות מייל באופן יחסי מהוואצפ ששם אתה יכול לקבל בקלות ולשלוח בקלות. אך היות ורוב התקשורת נעשית עם בני אדם המחזיקים וואצפ הדבר נצרך לשני הצדדים, ולדעתי הדבר שווה בדיקה.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי יהודה דוד
-
אכן הוא אשר דיברתי מי שלא התנהל עם וואצפ לעולם לא יבין את יתרונותיו ומוכרחים למצוא לכך פתרון ואין מקום לשאול אם זה ישים היות ולצערנו כל מי שצריך וואצפ משתמש בו כולל אני, וזה המקום לומר להנהלת נטפרי להיות הראשונים שיציעו פתרון לוואצפ מהדרין
-
שוב צריך להבין שהדברים באים מנקודת הנחה שהשימוש בוואצפ הוא עניין של הכרח, והפתרונות המוצעים בשוק הם דיעבד של דיעבד. הרי כל הרעיון של נטפרי קם מתוך נקודת הנחה שאי אפשר להתעלם מהמציאות שהאינטרנט הוא אמצעי התתקשורת בו אנשים משתמשיםואי מציאת פתרון כמוה כבריחה למדבריות, הוא הדבר לגבי וואצפ והגיע הזמן שנטפרי תרים את הדגל ותציע פתרון מלכתחילה כפי שהיא עשתה להרבה דברים אף אחד לא עשה עוד.
-
מעכשיו אתה לא מחובר לוואצפ אין לך וואצפ שולחים לך למייל ואתה מקבל מהמייל. ואם היית מחובר אז אין שום בעיה להגביל את החיבור שיהיה ללא קבוצות (ששם עיקר הבעיה) או קבוצה רק של העבודה, הגבלה על מספר הסרטונים שאתה יכול לצפות ועוד דברים נוספים.
-
קיימים רעיונות נוספים כמו וואצפ מסונן כמו של חברת 'דלתא' או אפשרות שליחת סרטונים לבדיקה וכו'
-
ההודעה למעשה היא הודעת מייל רגילה כמו שאר המיילים והתוכן שיתקבל בה הוא בדיוק כל תוכן שיכול להתקבל בכל מייל והסיבה שזה עובר דרך מייל תגרום פחות להתעסק בוואצפ ולהשתמש בו יותר לעניינים נצרכים כמו"כ אפשר להקים מסלול נפרד בתוספת עלות רק לשירות זה.
-
א''כ לשם מה יש נטפרי? כדי לסנן תכנים בדיוק כפי שמסננים את שאר התכנים.
-
מתגובתך אני מבין שאין לך וואצפ, אז אסביר, אם הייתי רוצה לצפות בתוכן לא טוב אז הייתי נשאר בוואצפ לשם מה אני מציע את השירות?
לכן אסביר לך שהוואצפ הוא מקום בילוי, ותכלס' גם מי שמחזיק וואצפ לפרנסתו על פי רוב הוא מבלה שם יותר מאשר מפרנס. בחדשות, בסרטונים מצחיקים ולאו דווקא בעייתים ואצ"ל חוסר צניעות, בברברת מיותרת וכו',כל זה יכול להגיע למייל אך זה לא קורה עקב הסרבול הקיים בהתכתבות מייל באופן יחסי מהוואצפ ששם אתה יכול לקבל בקלות ולשלוח בקלות. אך היות ורוב התקשורת נעשית עם בני אדם המחזיקים וואצפ הדבר נצרך לשני הצדדים, ולדעתי הדבר שווה בדיקה. -
שיהיה לי תקשורת עם בני אדם, הוואצפ הוא אמצעי התקשורת הנוח על רוב הציבור.