מה עם סינון האתר MEGA כמו בגוגל דרייב?, כבר תקופה ארוכה כתוב שמחפשים פתרונות....
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי eli3250
-
mega
-
RE: ברור| סינון נטפרי
@אבי_770 אין הרבה מה לחפש המלצות, אתה רוצה כשר? זה רק נטפרי, עמותה שפועלת ללא מטרות רווח, וסינון מטורף ברמה גבוהה!,
לגבי אנדרואיד רק כדאי שתבדוק את כל הפרטים, אם נתמך בהתקנת תעודת אבטחה וכדו'. -
RE: עדכונים לווינדוס נכשלים
@yp עבד פצצה זה לא היה קשור לנטפרי, אלא לגירסת ההפצה של ווינודס שאני נמצא בה [בטא שמשולבת כעת עם דב] לאחר שראיתי שמייקרוסופט דיווחו שיכול ליהות כשלים בהורדת העדכון האחרון, הבנתי שזה לא קשור, ניסתי שוב, והופה אני מקליד לך ממחשב ווינדוב עם 11 עם הגירסה האחרונה ו wifree !
ואגב, שאפו לנטפרי על התוכנה...!
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי eli3250
-
רעיון לנטפרי
חשבתי אולי נטפרי תוכל לעשות איזה ניתוק פיזי שהמכשיר עצמו לא יוכל להתחבר לשום וויפי מלבד של נטפרי [כי הוויפרי ניתן לאיפוס], שתחליף לו לחלוטין את הכרטיס רשת [אם אפשרי דבר כזה...]
-
קובץ טורנט
יש לי קובץ טורנט [של מערכת הפעלה מדגם רימיקס לסקרנים ביננו...] ואני מעוניין להוריד אותו מישהו מכיר אתר או תוכנה שפתוחים לנטפרי?
-
RE: ברור| סינון נטפרי
@אבי_770 אין הרבה מה לחפש המלצות, אתה רוצה כשר? זה רק נטפרי, עמותה שפועלת ללא מטרות רווח, וסינון מטורף ברמה גבוהה!,
לגבי אנדרואיד רק כדאי שתבדוק את כל הפרטים, אם נתמך בהתקנת תעודת אבטחה וכדו'. -
RE: עדכונים לווינדוס נכשלים
@yp עבד פצצה זה לא היה קשור לנטפרי, אלא לגירסת ההפצה של ווינודס שאני נמצא בה [בטא שמשולבת כעת עם דב] לאחר שראיתי שמייקרוסופט דיווחו שיכול ליהות כשלים בהורדת העדכון האחרון, הבנתי שזה לא קשור, ניסתי שוב, והופה אני מקליד לך ממחשב ווינדוב עם 11 עם הגירסה האחרונה ו wifree !
ואגב, שאפו לנטפרי על התוכנה...! -
עדכונים לווינדוס נכשלים
לאחר שהתקניתי WIFREE השבוע, העדכונים של ווינודס לא פועלים, הם אמנם יורדים, אך נתקעים לפעמים באמצע ההורדה, כעת כתוב לי "שגיאת הורדה 0X80070020", האם זה קשור או סתם איזה בעיה פרטנית במחשב?
-
mega
מה עם סינון האתר MEGA כמו בגוגל דרייב?, כבר תקופה ארוכה כתוב שמחפשים פתרונות....