שלום לכולם רציתי לשאול אם יש אפליקציה כלשהי לאנדרואיד שאפשר להתכתב בה בנטפרי (כמו וואטסאפ כזה) אם ידוע למישהו על מהו כזה אשמח לתגובות..
דרך אגב אני מנסה להשיג את האפליקציה של האנגאאוטס וכשאני מפעיל אותה זה כותב לי אין חיבור לרשת . אשמח אם יש למישהו קישור להביא לי להאנגאאוטס שכן עובד .. תודה רבה לכולם !!
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי NetanelB
-
צ'אט בנטפרי
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי NetanelB
-
RE: המלצה - חידוד הטייטל
@yp
אני לא כתבתי את זה אליו כי אני יודע מי הוא המנהל ומי זה משתמש רגיל , התכוונתי לכתוב לו שאני מסכים איתו ואז אם אחד מאנשי הצוות של נטפרי רואה את ההודעה אז כתבתי לו שיטפל בזה זו אפליקציה נחוצה..
אבל בכל אופן יכול להיות שיש אנשים שטוענים בזה .. -
RE: צ'אט בנטפרי
@yisroel
הורדתי את התעודות אבטחה לטלפון , אבל אני לא יודע מה זה לעשות רוט , תוכל להסביר לי מה זה ואיך עושים את זה?!
תודה רבה. -
RE: פיתרון זמני עד שימצאו פיתרון לDiscord
מסכים איתך ..
בקשה תנסו לעבוד על זה כמה שיותר מהר זו אפליקציה נחוצה מאוווד . תודה רבה -
צ'אט בנטפרי
שלום לכולם רציתי לשאול אם יש אפליקציה כלשהי לאנדרואיד שאפשר להתכתב בה בנטפרי (כמו וואטסאפ כזה) אם ידוע למישהו על מהו כזה אשמח לתגובות..
דרך אגב אני מנסה להשיג את האפליקציה של האנגאאוטס וכשאני מפעיל אותה זה כותב לי אין חיבור לרשת . אשמח אם יש למישהו קישור להביא לי להאנגאאוטס שכן עובד .. תודה רבה לכולם !! -
נטסטיק לטלפון
שלום לכולם ..
יש לי סטיק של נטפרי שמחובר למחשב ועובד מצוין , ובשביל להשתמש באינטרנט שלו דרך הטלפון אז אני צריך להדליק את המחשב ואז הסטיקר נותן לי וויפי ואני מתחבר דרך הטלפון , רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר את הסטיקר ישר לטלפון בעזרת מתאם ( ניסיתי לעשות את זה אבל הסטיק בכלל לא נדלק .. ) אשמח אם מישהו יודע איך לעשות את זה תודה רבה !!