@חבר
משום מה יש לי רושם שאתה טיפוס שאוהב לעצבן ולהרגיז אנשים ואתה נהנה מזה. אני צודק?
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי הGינגGי
-
RE: תודה על פינטרסט!!!
-
RE: הוטמובייל - 100 GB גלישה ב49 ש"ח - גם בנטפרי?
יש כאלה שטוענים שלא היה מישהו בסים כשר שנגמרה לו החבילה וד"ל...
למה לשלם יקר שאפשר לשלם פחות. -
RE: סינון טאבלטים ומערכות הפעלה אחרות
@קלוגר
עם זה אין לי בעיה. אבל דיברו פה על משהו אחר. על זה שדרך ה IMEI הם חודרים למכשיר ודופקים אותו.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי הGינגGי
-
RE: תודה על פינטרסט!!!
@חבר
משום מה יש לי רושם שאתה טיפוס שאוהב לעצבן ולהרגיז אנשים ואתה נהנה מזה. אני צודק? -
RE: הוטמובייל - 100 GB גלישה ב49 ש"ח - גם בנטפרי?
יש כאלה שטוענים שלא היה מישהו בסים כשר שנגמרה לו החבילה וד"ל...
למה לשלם יקר שאפשר לשלם פחות. -
@חסידיש-פלוס אמר בסינון טאבלטים ומערכות הפעלה אחרות:
לא עברתי על כל הפוסטים שאחרי, אבל בגדול;
- imei קשור לכאן בהחלט.
יצרנית המכשיר, יכולה דרך הכתובת הנ"ל להשבית את הגישה לכל רשת שתהיה [שיחות-הודעות-אינטרנט].
בין אם יהיה סים במכשיר, ובין אם המכשיר יהיה ללא סים כלל. זה נתון פשוט.
ולכן, אם שותלים במערכת שנטפריע תבנה, קוד שיתן אות לשרת שלהם. ממילא ברגע שהמערכת תוחלף, הקוד יפסיק לתת אות, וכך נטפרי ידעו שהמכשיר נפרץ. ואם תהיה להם את הגישה ליצרנית המכשיר [כמו שנתיב עובדים במקביל עם רונלייט, ועסקן עם סאני], הם יוכלו לחסום אותו.
כמובן שצריך למצוא את הנוסחה מבחינה משפטית. אבל תיאורתית, זה יתכן בהחלט.
תעבור על האשכול ותראה שלא מצאנו למה שאתה אומר שום סימוכין. ולכן כנראה זה פשוט לא נכון. אין כזה דבר שדרך IMEI שולטים על מכשיר.
הכי מוזר שאתה קורה לזה שזה נתון פשוט. בשעה שאין לזה שום איזכור בויקפדיה בערך IMEI. - imei קשור לכאן בהחלט.
-
באנדרואיד יש מינימום 3 מחיצות. 1. בוטלואדר. 2. רקוברי. 3. הרום בעצמו.
בכל מחיצה בעצם יש מערכת הפעלה אחרת. שאפשר דרכה לצרוב את האחרות. כלומר אפשר דרך 1 לשנות את 2 ו3. וכן דרך 2 ו3 לצרוב את 1.
כלומר שגם אם נניח חסמת ב 1 את הבוטלואדר. ומחקת את הרקוברי (אנדרואיד יכול לתפקד בלי רקוברי) תמיד יכלו להחזיר את המקורי דרך הרום בעצמו אם יש שם ROOT.
כלומר צריך לטפל בשני מערכות. זה אפשרי אבל מסובך.אבל השאלה הגדולה למה צריך בכלל לעשות את כל השמיניות באויר האלה. מה רע שיעשו תוכנה כמו ה WIFREE. שקשה להסיר אותה.
כלומר גם במחשב רגיל אדם יכול להתקין את המחשב מחדש ולהסיר את התוכנה. אבל בן אדם נורמלי לא עושה את זה. הוא לא מחפש וחותר לחטוא.
ותמיד תזכרו שלא משנה מה יעשו תמיד יהיה אפשר להחליף את האלקטרוניקה של המכשיר עם מכשיר פרוץ וככה יש לך מכשיר פרוץ עם חותמת מקורית לגמרי.אני חושב שצריך להסיק שאמורים לסנן למי שרוצה להיות מסונן. ולכן לא צריך לחסום ולהשקיע כל כך הרבה.
-
@קלוגר
עם זה אין לי בעיה. אבל דיברו פה על משהו אחר. על זה שדרך ה IMEI הם חודרים למכשיר ודופקים אותו. -
@shraga
שמה מדובר על חסימה אחרת. חברת הסלולר לא נוגעת במכשיר שלך. אם אתה בעל המכשיר ומדווח שהמכשיר גנוב היא פשוט שמה את ה IMEI של המכשיר ברשימה שחורה.
ואז שתנסה להשים סים של החברה שחסמה את המכשיר היא לא תתן לך להתחבר לרשת.
אבל זה לא שהם מטפלים לך במכשיר הם פשוט חוסמים אצלם. -
@קלוגר
אוקי. אם אתה יודע. וזה נורא פשוט. אז בא תסביר לי טכנית איך החברה הסלולרית מתחברת למכשיר שלך דרך ה IMEI והורסת אותו.
טענות כמו ברור שזה ככה לא יתקבלו. רק ראיות כמו לינקים שמספרים על הטכניקה הזאת. -
@חסידיש-פלוס
יש לך מקור לעניין הזה? -
imei זה רק קוד של המכשיר. מה הקשר בינו לבין שליטה על המכשיר?