לא ידעתי באיזה עמקות לומדים את דברי, הייתי משקיע יותר.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי אברהם ר
-
RE: אתר חדש שנבנה על 100% טהרת נטפרי
-
@magicode
זה היה המנהל שלי, הוא התעצבן מאוד אבל אני לא נותן לו להחליף כי אני לא מוכן לעבוד עם משהוא אחר -
RE: שגגה גדולה יצאה
אין לי מה להוסיף הרבה רק אציין שגם אני קראתי כמה פעמים את המודעה עד שהבנתי שהבעיה היא לא נטפרי בפעמים הראשונות נהייתי מאוד עצבני...
הבעיה כנ"ל שרוב האנשים לא יקראו כמה פעמים רק ילכו ישר ל"שבעת המינים" -
אני בונה רצוף אתרים על טהרת נטפרי, לא חשבתי שזה כותרת...
חוץ מההשעיה עד שנבדקות התמונות ועד שפותחים את הדומיין הזמני ואח"כ את הקבוע שזה קצת מעצבן אבל השירות מהיר ויעיל בדר"כ
דוגמה דוגמה דוגמה דוגמה דוגמה
רק לאחרונה נתקלתי בכמה התייחסויות מזלזלות מהנהלת נטפרי שגרמו לי לפירפורים קשים וכן לדרישה חד משמעית מההנהלה לעזוב.
וכן כואב לי על ההתייחסות להרב אליעזר ברלנד ולאנשי קהילתו מצד נטפרי שהצטרפו למשמיצי קהילה שלמה בישראל על בסיס שמועות מופרכות, על אף שאיני נמנה על קהילתם, אני עובד איתם די הרבה וזה כואב מאוד.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי אברהם ר
-
חחסימה ברמת ראוטר פורטינט
היום שעולה הנושא של סיב אופטי (שRL נותן פיתרון אך יקר) אולי כדאי לבדוק את הנושא של חסימה ברמת ראוטר של פורטינט כמו שיש שם שירותים שונים של חסימות רשימה שחורה וכו' וזה יתן פיתרון לעסקים שרוצים 2 כתובות LAN שאחד פתוח רק לאתר של העסק וכדו' והשני פתוח בנט פרי רגיל
-
לא ידעתי באיזה עמקות לומדים את דברי, הייתי משקיע יותר.
-
@magicode
זה היה המנהל שלי, הוא התעצבן מאוד אבל אני לא נותן לו להחליף כי אני לא מוכן לעבוד עם משהוא אחר -
אני בונה רצוף אתרים על טהרת נטפרי, לא חשבתי שזה כותרת...
חוץ מההשעיה עד שנבדקות התמונות ועד שפותחים את הדומיין הזמני ואח"כ את הקבוע שזה קצת מעצבן אבל השירות מהיר ויעיל בדר"כ
דוגמה דוגמה דוגמה דוגמה דוגמה
רק לאחרונה נתקלתי בכמה התייחסויות מזלזלות מהנהלת נטפרי שגרמו לי לפירפורים קשים וכן לדרישה חד משמעית מההנהלה לעזוב.
וכן כואב לי על ההתייחסות להרב אליעזר ברלנד ולאנשי קהילתו מצד נטפרי שהצטרפו למשמיצי קהילה שלמה בישראל על בסיס שמועות מופרכות, על אף שאיני נמנה על קהילתם, אני עובד איתם די הרבה וזה כואב מאוד. -
RE: למה אני לא יכול להתקין שום תוסף? ולמה אין לי בחלונית "דווח על תוכן לא ראוי"?
@ש.-סמט
אני לא צריך רק רציתי לעזור לשפר... -
RE: למה אני לא יכול להתקין שום תוסף? ולמה אין לי בחלונית "דווח על תוכן לא ראוי"?
התוסף הצלחתי
הרענון לא עוזר לחלונית