אני לא מבינה למה יש שיעורי תורה של רבנים שסגורים וצריך לבקש מכם לפתוח אותם?
נטפרי אמורה להיות חסימה לטובת הדת! ולא נגד רבנים מסוימים כמו הרב אמנון יצחק שחוסמת אותו .
בבקשה מכם תשדרגו את זה זה פשוט מעיק .
שיעורי תורה לא צריכים להיות סגורים ולא צריך לבזבז על זה נקודות , להיפך צריך לעודד אותנו כחרדים שרוצים חסימה שהם יהיו פתוחים!
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי rivsha
-
שיעורי תורה שסגורים
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי rivsha
-
RE: שיעורי תורה שסגורים
@צו
מבחינתך הוא לא רב מבחינת אחרים הוא כן וזה לא רק הוא יש עוד הרבה רבנים שאצלם זה חסום, כמו הרב מאיר אליהו גם הוא לא רב?! -
@mgm-ivr
אין לי אופציה בכלל להשאיר תגובה, זה הבעיה שמהצד שלי אין לי דרך לעשות את זה ונטפרי גם מקטינים ראש וכשאני מבקשת עזרה הם מפילים את זה עלי אבל אין לי איך לדבר איתם! -
@mgm-ivr אני מבינה אבל איך אני יכולה לפנות לבעל הערוץ א ם זה חסום אצלי ואני לא יכולה לראות מי זה?
-
@mgm-ivr נכון זאת הנקודה אני לא מבינה למה הערוץ עצמו סגור אם זה ערוץ של רבנים, עכשיו אם אתה בא ואומר לי שהרב צריך לאשר להם אז מה אני צריכה ללכת לבקש מהרב ?!
זה קצת לא הגיוני אני אין לי קשר עם כל הרבנים שאני רוצה לשמוע אותם.
בתור חסימה של חרדים אני מצפה שהם יבדקו את האתר של שיעורי תורה ופשוט יפתחו אותו.
אני לא מבינה למה צריך את האישורים האלה לשיעורי תורה זה לא דבר חולין! -
@mgm-ivr
זה מציק כי חלק מהשיעורים פתוחים וחלק לא אז משהו בסינון שם לא טוב, אחרת זה לא הגיוני -
שיעורי תורה שסגורים
אני לא מבינה למה יש שיעורי תורה של רבנים שסגורים וצריך לבקש מכם לפתוח אותם?
נטפרי אמורה להיות חסימה לטובת הדת! ולא נגד רבנים מסוימים כמו הרב אמנון יצחק שחוסמת אותו .
בבקשה מכם תשדרגו את זה זה פשוט מעיק .
שיעורי תורה לא צריכים להיות סגורים ולא צריך לבזבז על זה נקודות , להיפך צריך לעודד אותנו כחרדים שרוצים חסימה שהם יהיו פתוחים!