האם אתם חושבים שאם יוסיפו את canva לרשימת ההצבעות זה יצבור תאוצה?
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי שואל1234
-
canva לרשימת ההצבעות?
-
קניית נקודות ללא תאריך תפוגה 40 יום למי שמבקש לא להשתמש באינטרנט בבית
שלום וברכה
אני לא מעוניין להכניס אינטרנט לבית שלי - אך מטבע הדברים כאחד שנצרך להשתמש מחוץ לבית באינטרנט, נזקק לפעמים לשלוח פניה
דא עקא שהפניות נגמרות לאחר 40 יום, דבר המהוה הסכם הגיוני עבור משתמשים באינטרנט בבית, אך למי שאינו משתמש בבית ויתכן שלא ישתמש בנקודות הללו, הדבר מהוה בעיה משמעותית
ולכן אשמח אם שייך שתעשו מסלול לאלו שמעדיפים שלא להכניס שום אינטרנט לבית של נקודות שאינם פגים אלא לאחר כמה חודשים
תודה ויום טוב -
ערוץ מקצועי חדש שפתוח בנטפרי
https://www.youtube.com/channel/UC2kCrroEXVPwGAIu5Zd7M4A
חני סילבר, תוכן מקצועי בנושאי הורות, התמודדות עם כפייתיות, חרדות ופיתוח אישי.
אשמח אם יהיה אפשר להוסיפו לרשימת הערוצים - לעורכי הויקי של נטפרי. -
RE: canva לרשימת ההצבעות?
בתכנות לכל דבר יש פתרון בד"כ, השאלה רק כמה תקציב ומשאבים אפשר להקדיש לכל דבר, וזה דבר שכמות הצבעה גדולה ברשימת הצבעות יכול לתת השפעה.
-
RE: מידג'רני - האתר הרשמי נפתח!
אם רק ההתחברות היא דרך דיסקורד ולא האתר עצמו למה שתהיה בעיה?
לנטפרי עד כה לא היה חסימה באופן עקרוני על אישורי כניסה לאתרים באמצעות חשבון של רשתות חברתיות.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי שואל1234
-
אשמח אם מישהו יוכל לכתוב מדריך קצר בן כמה מילים להסביר איך להיכנס לחשבון שלי באתר מידג’רני.
משום שלפי מה שכתבו לי אין אפשרות לפתוח את קישור האימות של האימייל ומצד שני נשמע פה שיש כאלה שהצליחו להיכנס לאתר של מידג’רני.- אם כן מה היא הדרך להיכנס לשם בלי הקישור של האימות?
הרי להירשם מחדש אי אפשר כי צריך גם לשלם בחשבון וצריך כמדומני גם אימות סמס לפעמים או תמיד בדיסקורד, אם כי זה לא אפשרי בכל פעם לפתוח חשבון חדש [ואגב גם לא הצלחתי לפתוח חשבון דרך המערכת הזאת רק היה לי כבר מהעבר חשבון דיסקורד].
אני מבין שמג'יקוד שכתב כאן שיש כאן משהו שפתוח איכשהו, ואני מבין שזאת המטרה הרשמית של נטפרי כרגע שלא לחסום את הכניסה לאת מידג’ורני דרך דיסקורד, אז בקיצור אשמח מכל אלו שקוראים את ההודעה שלי והצליחו להיכנס לאתר מידג’ורני לחשבון שלהם - שיסבירו איך הצליחו לעשות זאת.
תודה מראש -
@צדיק-תמים אמר במידג'רני - האתר הרשמי נפתח!:
@magicode אני לא מצליח להתחבר כי הוא דורש אימות למכשיר במייל, והלינק לאימות חסום
https://discord.com/authorize-ip#token=*****
גם אני מצטרף, אכן זו צרה. האם אפשר לפתור את זה?
-
אם רק ההתחברות היא דרך דיסקורד ולא האתר עצמו למה שתהיה בעיה?
לנטפרי עד כה לא היה חסימה באופן עקרוני על אישורי כניסה לאתרים באמצעות חשבון של רשתות חברתיות. -
ואם כבר עוררנו על הנושא, האם האתר נושא האשכול הוא העדיף לכולם גם למתחילים וכיו"ב, והאם הממוצע שלו הוא הרבה יותר מהאחרים (בניד"ד מהאתר שרכשתי שם חבילה) או תלוי בהרבה דברים כמו בכל דבר שיש מעלות וחסרונות.
הנפק"מ כמה לחכות להם בזה שיהיה להם אתר שפתוח בנטפרי. -
זה חסום לי (קהילה)
רכשתי ב-lexica.art
בינתיים
מה למעשה הייחודיות של האתר שהזכרת -
אני שוקל לרכוש עכשיו חבילה מהאתר המתחרה שלהם שפתוח בנטפרי, לפי מה שהבנתי האיכות שם פחות מקצועית, ולכן אשמח לברר האם מישהו יודע מה הצפי מתי האתר מידג'רני אמור להיפתח.
תודה מראש -
יצירת תמונות AI בהתאמה לכללי נטפרי
אני צריך מידי פעם לייצר כמות גדולה של תמונות AI ואני מנסה לכתוב להנחייה באופן שיתאים לכללי נטפרי וזה לא עובד..
מישהו יכול לומר לי הנחייה שעובדת?
צריך שלא יהיו תמונות שלא מאושרות בנטפרי בתמונות, וכן נשמח של יהיו כתובים בתמונות -
RE: אפליקציית ספריא לאנדרואיד | תחליף
מה שיפתור את הבעיה זה ליצור כלי שמייבא את התוכן שלהם לאורייתא (בעיקר אנדרואיד כי למחשב יש את בר אילן)
-
RE: canva לרשימת ההצבעות?
בתכנות לכל דבר יש פתרון בד"כ, השאלה רק כמה תקציב ומשאבים אפשר להקדיש לכל דבר, וזה דבר שכמות הצבעה גדולה ברשימת הצבעות יכול לתת השפעה.