יהיה מאד יעיל אם תהיה כזו אפשרות.
עוד משהו שיקל מאד, אולי תהיה גם אפשרות לחלק את הפניות לתוויות?
רודפת צדק והיגיון
@רודפת צדק והיגיון
הי, אני רודפת צדק והיגיון. נטפרית גאה, פועלת ויוצרת באינטרנט מתוך החופשיות של נטפרי, בהזדמנות זו אומרת תודה למנהלים היקרים שרק בזכותם אפשר בכלל להיכנס לאינטרנט על אף שעדיין צריך להיזהר כמובן...
ברוך השם אני יצרתי מספר סטים בערוץ שנקרא 'סטים מגניבים' (מוזמנים לחפש בגוגל...).
אני מאד אוהבת לחקור על האישיות וקצת התעצבתי לראות שכל מבחני האניאגרם שהכרתי נחסמו. לשמחתי מצאתי מבחן נוסף שפתוח בנטפרי, ממליצה לכולם: https://uquiz.com/b42XMR
אוהבת אותך, כי אתה יהודי, ובמיוחד, כי אתה חרדי.
אני מוחלת לכל יהודי שגזל ממני משהו, דיבר עלי לשון הרע או פגע בי איכשהו. אשמח אם גם אתם תעשו כמוני ויחד נתחזק באהבת חינם. "בזכות אהבת חינם תבוא הגאולה"
בואו נקבל על עצמנו קבלה אחת בשביל שבית המקדש יבנה כבר וכדי שה' לא יהיה עוד בגלות.
אם יש לך כח, אשמח אם תיכנס לקישור הקטנטן הזה ותפרגן בשבילי ובשבילך איזה פרק תהילים...
https://new.tehilimyahad.com/mr.jsp?r=kgT9kvbNrpw
שים לב, פרופיל זה הינו פרופיל משפחתי.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי רודפת צדק והיגיון
-
RE: חסר: אפשרות חיפוש ברשימת הפניות שלי.
-
RE: מרחבים משותפים אסון רוחני
כולם פה מדברים על הסכנות והם ממש צודקים. גם לפי איך שאני מכירה את המרחבים המשותפים יכולות להיות בהם בעיות ממש גדולות. במיוחד באלו שעוסקים בנייעס-מוזיקה וכו'... בדיוק לכן צריך הצהרה!
בקצב הזה שאומרים פה לחסום דברים עוד מעט נטפרי בכלל לא יאשרו להשתמש במייל!אני חושבת שנטפרי אולי צריכה להוסיף להצהרה עוד כמה תנאים. אולי נגיד לבקש מהמנהל לחלק את הקבוצה שלו לפי קטגוריה מתאימה של טכני/עבודות/ספרות/חדשות/מוזיקה וכו' ואז קבוצות שמועדות לפורענות לבקש מהן כל תקופת זמן מסוימת הצהרה נוספת. זה ממש יגביל וימנע הרבה מכשולות!!!
אבל לחסום לגמרי לדעתי זו טעות...
-
RE: למה אתר "מקצב" נחסם במסלול הפתוח בנטפרי?
מקצב הוא פורום שמור ועל באמת שמור...!!!
אם צריך לחסום משהו לדעתי זה את פרוג (ולא שאני רוצה שיחסמו אותו) משום ששם יש למשתמשי פרימיום יכולת לנהל שיחות אישיות ולשלוח דברים חסומים בנטפרי ואפילו לכתוב מיילים!!!
במקצב-אין את זה!!!!
במקצב יש צוות פיקוח שאוכף את הכללים בצורה קפדנית והיו משתמשים שניסו לעקוף והורחקו לאלתר.
חלק מהכללים של מקצב הם שהתכנים שמעלים פתוחים בנטפרי.
חבל מאד שהוא נחסם והייתי ממליצה לשקול שוב האם אין ההפסד עולה על הרווח בחסימת מקצב.
-
@hagai-w קוראים לזה בחירה חופשית.
אבל למיטב ידיעתי היום הבעיה היא לא רק במרחבים המשותפים. בן נוער שרוצה להשיג משהו בעייתי ישיג אותו איכשהו. זה יכול להיות על ידי חשיפת עצמו לאינטרנט פרוץ, זה יכול להיות על ידי העתקה מחברים, כל מיני שיטות.
אם משתמש של נטפרי מבקש שישלחו לו קבצים בעייתים זה באמת בעיה אבל זו לא סיבה לדעתי לחסום את כל המרחבים המשותפים. -
חדשות המענינים
הייתי שם ונחסם לי הכתובת מל שלי אז פתחתי מייל חדש-ובקשתי להתחבר לחדשות המענינים שמצונזר ונקי יותר מכל החדשות של החרדים.
ואני מגלה שנטפרי חסמו כל גישה וקישור.
למה??
מאד מעריכה את הסינון של נטפרי-אבל למה לחסום קישור ומידע בחדשות המענינים שזה הכי נקי ואין בו שמץ למשהו לא מתאים ומותאם?!
אני מבקשת לפתוח את האופציה הכי נקיה הזו..
עם אתם חוסמים אותם, אנשים יעזבואת נטפרי וילכו למקומות יותר פרוצים-
יש כאן משהו קצת איוולתי.
תודה
ח.א. -
RE: האם יש אפשרות לעשות וויפרי בחינם?
@אחד-תם אני התכוונתי טכנית, למה הם צריכים לעשות את זה? אין דרכים יעילות נוספות לעשות?
הנה @לא-מתייאש הביא הצעות ממש טובות-
למה אי אפשר לעשות אותן? -
RE: עריכת סרטונים
@ש-א הייתי ממליצה שתשאל בפרוג, שם יש גם את המקצוענים וגם תוכל ליצור קשר באישי אם תצטרך ואתה מנוי פרימיום
-
א.נראה שכל מי שנשאר בנטפרי זה רק מי שעובד בה.
ב. צר לי לאמר שיש לנו מרחב משותף נטו לעבודה!! כן, נטו לעבודה.
אין שום נזק משם ואין שום בעיות משם.
ג. נטפרי שנים נתנו את מה שהיה נצרך.
עתה הכל נחסם-
אז עוברים.
לא עוברים כי רוצים.
עוברים כי נטפרי סוגרת אפשרויות נקיות. שאין בם שום נזק ולכלוך...
חבל. -
RE: בעקבות ביטול אימות קולי בג'ימייל - בקשה להקמת שרות מייל נטפרי
לשחזור גוגל הפתרון היחיד כרגע הוא לתת לעימות מייל מקביל.
לגוגל אין שרות לקוחות.
נסעתי עד לת"א כדי לשמוע מחברת גוגל..
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי רודפת צדק והיגיון
-
משחקים חינוכיים להורדה למחשב
האם יש אפשרות להוריד איזשהו משחק חינוכי (משחק חשיבה, שחמט וכד') מהאינטרנט למחשב?
-
RE: צאט ספאם
@יוסף-fvi1 אשמח אם תסביר יותר, ואנסה לעזור בעזרת השם. (אני קצת מבינה בג'ימייל)
-
RE: אתר חדש להורדת סרטונים מיוטיוב
מישהו יודע על אתר נורמלי, מהיר, שאפשר להוריד בו סירטונים מיוטיוב?
-
RE: נטפרי + נתיב
@a0533057932 למה אתה נשאר בבזק? אמרת שאצל יוסי תקשורת זה כן עובד, נכון? רק בבזק לא, נכון? למה אתה לא עובר?
-
RE: למה תגובות לסרטון ביוטיוב חסום
@קראנצ-קורונפלקס משום שהיו שם כבר מכשולות וזה לא משהו שבאמת צריך בד"כ
-
למי שדיבר על מענה טלפוני-
א.לנטפרי יש משרד במודיעין עילית-
הם בכוונה נמנעים ממענה-לא כי היו קורסים אלא כי הם מעדיפים בצורה עקיפית..וכן ניתן להגיע למשרדם!!!
ב. לגוגל ין מושג שרות לקוחות --רוב גוגל נמצא בחו"ל..וגם המשרד היחיד שבת"א ממש לא אדיבים...
בקיצור-- -
שום עצומה ושום כלום עם גוגל.
כשפותחים כתובת מייל חדשה--רק להיות מאד עירניים בהגדרות בהתחלה לחדד ללא סמס וכן הודעה קולית