חשבתי שמכיון שאנו רוצים שהמחשב יישאר בד"כ חסום ואפילו מנטפרי אם אפשר לייצר דבר כזה שמי שירצה יוכל לעשות סיסמה על האינטרנט במחשב שרק איתה אפשר לגלוש בכלל, וכמו שבמכשירים החכמים אפשר לעשות סיסמה על אפליקציות. ולדוגמה אפשר להציע את זה למשל בווייפרי.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי chaimke
-
סיסמה לאינטרנט
-
RE: מה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.
אפשרות בהתקנת התוכנה של החסימה לתת כתובת מייל אחת או כמה ע"מ שאם אני רוצה להסיר את התקנת התוכנה יישלח מייל לכתובות הללו.
כיום יש רק אפשרות לתת מייל של חשבון בנטפרי או להיות מחובר לקהילה שנשלח אליה מייל על ההתנתקות מהתוכנה.
אך נראה שזה דבר פשוט להוסיף אופציה שיישלח מייל גם לאנשים נוספים (דוגמת אבא, אח וכו' שלצערנו עדיין לא מחוברים לנטפרי אך יהיה לא נעים לעזןב את התוכנה של נטפרי בידיעה שיישלח להם מייל על הניתוק וכידוע שאין אפוטרופוס לעריות וזה מסייע ביותר. -
לסמן וידאו שנשלח לבדיקה
כיום גם אם 10 אנשים ישלחו את אותו סרטון לבדיקה זה ייקח מכל אחד נקודה,
רציתי להציע שברגע שמישהו ביקש את הסרטון או האתר או כל דבר כזה - בהגיעו למערכת הפניות יכתבו לו שזה כבר נשלח לבדיקה ואם הוא בכ"ז רוצה את זה יותר מהר שיוסיף נקודות
תודה רבה -
RE: דרוש מתנדבים להיות שפני נסיון לוויפרי לטאבלטים
רק שימו לב שאין איזה פטנט לחוגגי חג הסוכות...
-
RE: יש לי רעיון אדיר 😊 בס"ד
רעיון טוב אבל צריך שתהיה גם אפשרות לשלוח את כל הדף לבדיקה ולא להצביע על כל תמונה.
אגב. אם כבר הדף נשלח ולא נבדק וסגרת את הדף כמדומני שהתמונות לא נשלחות לבדיקה.אגב אם כבר מעלים את הנושא של סינון התמונות יש לי תחושה שכשאני שולח תמונות והם נבדקות אם אני פותח שוב את האתר הוא מסמן שוב פעם נשלח (בחלק מהאתרים, למשל ביד 2 קרה לי כמה פעמים) יצא לכם כזה דבר או שזו בעיה שלי?
-
@magicode אמר בדרוש מתנדבים להיות שפני נסיון לוויפרי לטאבלטים:
כרגע יש לנו מספיק שפנים.
שנצטרך עוד נעדכן.
תודה.מחכים שתשלוף את השפנים מהכובע
-
שיפור בפורום
להוסיף סימן שאיני מסכים עם התוכן (כמו שיש סימן להסכמה) ושינוי של התגית סמן כנקרא שכהיום א"א לראות את כל החלונית. וכן הסבר בעברית על הסימנים של העריכה. (הכל עניין אחד של עריכה ואכמ"ל)
-
תוכנת נטפרי
שלום רב
רציתי להציע שכדי שכל אדם יוכל להזהר יותר ולא להתפתות להסיר את התוכנה שחוסמת רשתות אחרות יתאפשר בהתקנת התוכנה לתת כתובת מייל של אדם אחר כמו אבא או אח או חבר או כל אדם שלא יהיה נעים לנו שהוא יראה שהסרנו את התוכנה.
כיום מי שמחובר לקבוצה מסוימת ומסיר את התוכנה ראשי הקבוצה מקבלים על כך התראה אך מי שאינו משויך לקבוצה מכל סיבה שהיא אין לו פתרון וזה לכאורה יכול להיות תוסף משמעותי לחיזוק האישי שלא להסיר את התוכנההשאלה למייבינים כאן אם זה אפשרי.
בעצם ברור שזה אפשרי אם עשיתם דברים הרבה יותר מורכבים מזה
אבל בכל זאת דעתכם... -
RE: סקר שביעות רצון - ספקי נטפרי
ספק - בזק
תשתית - בזק / בזק בינלאומי
שביעות רצון - פאוור אן ג'י אן / כבל תת ימי
מהירות - חיל האויריש סיכוי שנוכל פעם לראות את בזק בתור ספקים????
באותו יום האינטרנט של נטפרי קורס מרוב המוני המשתמשים
3000 גויות חדשות נכנסות לעבוד בבדיקת התמונות והאתרים ואנו (משפחת נטפרי) הופכים לענקית האינטרנט בארץ!!!לקישוט תמיד נוכל לקחת מפירות שנשתבחה בהם ארץ ישראל
-
RE: יש לי רעיון אדיר 😊 בס"ד
@דברים-בטלים אמר ביש לי רעיון אדיר בס"ד:
@shraga תקעתי מספר בהגזמה
אבל החשיפה לאינטרנט בעולם היא גוזמאית
תחשוב לא רק על פייסבוק
אני חושב שיש למעלה ממיליון אתרי חדשות
למעלה ממיליון אתרי קניות
למעלה ממיליון אתרי מידע
והתמונות נוספות שם לרוב
תעשה חשבון פעוט קטן ותספור כמה תמונות חדשות עולות ביום כגון בהידברות או בלדעת וכדו'
כמעט אלף תמונות ליום אם לא יותרב(לא) "לדעת" לא נוספים תמונות כל יום...
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי chaimke
-
לסמן וידאו שנשלח לבדיקה
כיום גם אם 10 אנשים ישלחו את אותו סרטון לבדיקה זה ייקח מכל אחד נקודה,
רציתי להציע שברגע שמישהו ביקש את הסרטון או האתר או כל דבר כזה - בהגיעו למערכת הפניות יכתבו לו שזה כבר נשלח לבדיקה ואם הוא בכ"ז רוצה את זה יותר מהר שיוסיף נקודות
תודה רבה -
RE: יד 2!
מה עושים עם ההודעות החדשות של יד 2 כמעט כל פעמיים שנכנסים יש הודעה האם אתה אנויש וכו'
-
חסימת תמונות באתרי חדשות
שאלתי כאן בעבר אבל אני לא מוצא את זה, מישהו יכול להגיד לי בבקשה איך אני חוסם תמונות לגמרי באתר מסוים כמו חדשות וכאלה? עשיתי את זה ונהנתי מאוד אבל כעת החלפתי מחשב ואני לא מוצא את האשכול, אשמח לפיתרון,
-
RE: זקוק בדחיפות! וויפרי לאנדואיד
@1-היה-אברהם אמר בזקוק בדחיפות! וויפרי לאנדואיד:
@חים אמר בזקוק בדחיפות! וויפרי לאנדואיד:
@1-היה-אברהם אמר בזקוק בדחיפות! וויפרי לאנדואיד:
ועדיין לא מצאתי אפליקציה שיהיה ניתן לחסום דרכה
יש אפליקציית APPLOOCK
שיכול לחסום בקוד את הגלישה עם ה-WIFI וכן זה יכול לחסום את כל אפליקציה שאתה מעוניין לחסוםניתן למחוק את האפליקציה בהינף יד
ניתן להגדיר כמנהל עם קוד
-
RE: דפדפן נטפרי בהדרן
@ליכט אמר בדפדפן נטפרי בהדרן:
@maor
מאז ומתמיד היה להם דפדפן גם של נטפרי וגם של נטספארק.
תתקשר אליהם ותגיד שאתה רוצה של נטפרי.עריכה: כעת שמתי לב שכבר שילמת 120 ש"ח, אולי תוכל לקבל החזר, איני יודע. (אם כן, ההחזר אמור להגיע לכאו' מנטספארק ולא מהדרן).
על דפדפן נטפרי צריך לשלם 20 ש"ח לחודש (בנטספארק זה תשלום שנתי).20 לחודש ועוד לנטפרי או רק 20 כולל הכל?
-
RE: סים כשר - פרטנר - דיווחי משתמשים על עומס וכדו'
@magicode אמר בסים כשר - פרטנר - דיווחי משתמשים על עומס וכדו':
לפעמים האנטי וירוס מפריע שיש נטפרי.
זה בדוק ומנוסה.
צריך לפעמים ממש להסיר אותו כדי לוודא שהוא לא מפריע.
ואין שום חוקיות בזה. אי אפשר להגיד אתמול זה עבד. לפני שעה זה עבד.
היום האנטי וירוסים עובדים בצורה לא צפויה נראה לי שזה בכוונה כי זה חלק מההגנה שלהם.גם אם ההגנה מושהית?
-
RE: הגיוני שסים "טרף" של פלאפון יקבל יותר קליטה מסים "כשר" של פלאפון?
הגיוני לחלוטין, באותו זמן ובאותה שעה השתמשתי בסים של פרטנר כשר והיה איטי (לא ממש אבל כמו תמיד סרטונים נפתחים לאט ודפים עולים בקצב איטי, ומאידך בסים של 012 מובייל שזה אותו דבר או פחות הכל טס, כפשוטו, אין לזה הסבר
-
RE: סים כשר - פרטנר - דיווחי משתמשים על עומס וכדו'
לצערי השתמשתי לאחרונה בסים של 012 מובייל שזה אותה תשתית (או פחות) של פרטנר באינטרנט לא כשר, לא הייתה לרגע בעיה של זרימה וכל האתרים נפתחו מיידית, כשחזרתי לנטפרי התוצאות היו לא משהו וזה עם סים של פרטנר, ברור שישנה איזה בעיה שלא ניתן להתעלם ממנה,
אז נכון שיקומו כמה מטיפים וכמה שיאמרו שעד שלא נעשה השוואה של 2 הסימים בו זמנית זה לא אומר כלום אבל לי זה ברור שיש איזה מחסום בקליטה של פרטנר דרך סים כשר בנטפרי,
בפעם הבאה שאני יצטרך (נקווה שלא) אני ינסה עם פרטנר -
@magicode אמר בדרוש מתנדבים להיות שפני נסיון לוויפרי לטאבלטים:
כרגע יש לנו מספיק שפנים.
שנצטרך עוד נעדכן.
תודה.מחכים שתשלוף את השפנים מהכובע