חסימת תמונות בצ'אט ג'ימייל
-
@hagai-w צודק\ת 100%
-
אני חושב שהאנגאוטס הוא הכלי החילופי היחיד שמחליף את וואטסאפ. בצורה היחסית כשרה ביותר.
אני למשל נזקק מאוד לוואטסאפ, אך נלחם בצורך. והתחליף היחיד הוא האנגאוטס. אני מבקש מלקוחותיי להתקין את האפליקציה, וכך אנחנו עובדים יחסית בצורה קלה. (ללא סרטונים, וכל הדברים שרצים בוואטסאפ, ומטבע הדברים לא רצים בהאנגאוטס).
אני חושב שהתקלה הזאת יכולה לגרום להרבה אנשים לעבור לוואטסאפ. ולכן הטיפול חייב להיות בסדר העדיפויות הראשי. ויפה שעה אחת קודם.
-
@hagai-w אמר בחסימת תמונות בצ'אט ג'ימייל:
@1010
איך אתה יודע שלא פועלים בנחיצות לתקן את זה?נ.ב. גם לי זה מאוד מפריע, אבל אני מבקש פשוט שישלחו לי את התמונה במייל, גם ככה אנשים מספיק מתגמשים בשבילי כדי להשתמש בהאנגאאוט במקום בוואטסאפ, אני רק מבקש מהם להוסיף את ההתגמשות הזו גם כן בתור חלק מהצרכי דת המטורללים שלי
נכון חלקית... כי עדיין יש גבול עד כמה אפשר לטרטר את הלקוח.
-
@1010 אמר בחסימת תמונות בצ'אט ג'ימייל:
@shloimy95 אמר בחסימת תמונות בצ'אט ג'ימייל:
אני מקבל את זה באתרי google אחרים. הגרוע ביותר מבחינתי הוא google docs, אני לא יכול לערוך קבצים כאשר התמונות המוטמעות אינן מוצגות. הפאנל בצד לא מראה גם אז אני לא יכול לנסות רענן תמונות
אינו דומה דבר שלא היה פתוח עד כה.
למשהו שהיה שימושי יומיומי ולפתע תוקע אותך.
קצת לא מובן לי למה לא פועלים בנחיצות לתקן זאת, ומשאירים הרבה לקוחות תקועים ללא מענה.נכון. ולכן גם אם יש פה את הענין של השמירה העליונה בנטפרי. חייבים למצוא לזה פתרון. כי אחרת הגלישה לעבר וואטסאפ תקרה. לדאבונינו.
להרבה אנשים יש אישור מרב, על הצורך בוואטסאפ. והם לא משתמשים איתו 'בגלל' שהם מספיק חזקים ומצאו תחליף כמעט מושלם. ללא הזבל רח"ל.
חבל.
-
@מוטי050
אם כך, אני מפקפק על ההיתר של הרב.עריכה:
החלטתי לערוך את ההודעה לפני שאני אקבל שלל תגובות זועמות.אין איסור הלכתי להחזיק וואטסאפ, כל המטרה של ה-"היתר" זה בשביל מי שחייב את זה, והרב רק מציין שלשימוש שלו באמת אין ברירה אחרת, כי ברור שרב לא יכול להתיר משהו שהוא אסור, במידה ומישהו שכנע רב שהוא חייב את זה והרב "התיר" לו להשתמש בוואטסאפ, ולבסוף הוא הסתדר עם אלטרנטיבה פחות מנוולת, כנראה שגם ה-"היתר" לא היה מבוסס.
או משום שהרב קיבל מידע מוטעה, או בגלל שהרב הבין לא נכון את המצב.ההיתר לא גורם שהוואטסאפ יהיה פחות מסוכן, זה רק נועד לומר שבאמת אין ברירה, ולבן אדם שקיבל את ההיתר נשאר התפקיד להתמודד עם הבעיה הזו.
-
@hagai-w אמר בחסימת תמונות בצ'אט ג'ימייל:
@1010
איך אתה יודע שלא פועלים בנחיצות לתקן את זה?נ.ב. גם לי זה מאוד מפריע, אבל אני מבקש פשוט שישלחו לי את התמונה במייל, גם ככה אנשים מספיק מתגמשים בשבילי כדי להשתמש בהאנגאאוט במקום בוואטסאפ, אני רק מבקש מהם להוסיף את ההתגמשות הזו גם כן בתור חלק מהצרכי דת המטורללים שלי
כשפונים לנטפרי הם אומרים שזה עלול לקחת זמן רב.
אין להם צפי לחזרת הפעילות. - הסקתי מכך שלא פועלים בנחיצות וזה לא אצלם בעדיפות ראשונה או שניה.ולגבי הפתרונות, אפשר גם לבקש שישלחו בפקס או בדואר, אבל יש סוגי דברים שצ'אט זה הדרך היחידה לעבוד כך.
בכלל אני חושב, שהיה מותר להיות יותר מחויבות לשירות, ולא להשאיר אלפי משתמשי הסינון ללא מענה.
-
זה ממש לא נוח שהתמונות לא נשלחות לבדיקה לפעמים אפשר לחכות ימים עד שזה יאושר וזה ממש חשוב לי
-
לכל מי שתקוע, יש אפשרות להשתמש גם ב Slack, הוא לא סובל מהבעיה הזו ובכלל לדעתי הוא יותר נח מהצ'ט החדש של google.
-
-
@web-developer
יש לו מגבלה על ההיסטוריה בגירסא החינמית שלו.
וגם הוא לא נוח מול לקוחות ו\או אנשים שרגילים לדבר בוואטסאפ, כי הם צריכים להתקין את האפליקציה\להיכנס לאתר, כאשר ההאנגאאוט נמצא להם כבר במייל.אבל אני מסכים שסלאק זה פיתרון טוב למי שזה מתאים לו (מהכינוי שלך, אני מאמין שזה משמש אותך טוב ).
-
@i14cx96
אפשר ללחוץ על הלחצן הימני כשעומדים על התמונה
ולפתוח את התמונה בחלן חדש וכך הוא נשלח לבדיקה -
@esmygraus אמר בחסימת תמונות בצ'אט ג'ימייל:
@i14cx96
אפשר ללחוץ על הלחצן הימני כשעומדים על התמונה
ולפתוח את התמונה בחלן חדש וכך הוא נשלח לבדיקהאי אפשר.
זה לא עוזר.למה אף אחד מההנהלה לא מגיב על הבעיה הזאת?
-
@shloimy95 אמר בחסימת תמונות בצ'אט ג'ימייל:
אני מקבל את זה באתרי google אחרים. הגרוע ביותר מבחינתי הוא google docs, אני לא יכול לערוך קבצים כאשר התמונות המוטמעות אינן מוצגות. הפאנל בצד לא מראה גם אז אני לא יכול לנסות רענן תמונות
על זה יש כמדומני הצבעה בהצעות לפיתוח כבר הרבה זמן, זה מטרד גדול למי שמשתמש בדוקס.
-
@hagai-w @WEB-developer סלאק סובל גם מעודף אופציות שמבלבלות את המשתמש הפשוט ובנוסף הוא באנגלית מלאה מה שלא נחמד לכל אחד.
-
@1010 במערכת הפניות מגיבים. עונים שזה בפיתוח. ועובדים על זה. ולוקח זמן.
-
@ua אמר בחסימת תמונות בצ'אט ג'ימייל:
מגיבים שיקח זמן רב.
דבר שנצרך בשימוש יומיומי והיה פתוח עד כה, היה מצופה שיהיה תגובה יותר מהירה.
כעת אין אפילו צפי לגמר הטיפול.
לא חושב שאנחנו צריכים לבוא כעניים בפתח להתחנן, זה לכאו' זכות בסיסית שמגיע לנו. -
@1010 אמר בחסימת תמונות בצ'אט ג'ימייל:
@ua אמר בחסימת תמונות בצ'אט ג'ימייל:
מגיבים שיקח זמן רב.
דבר שנצרך בשימוש יומיומי והיה פתוח עד כה, היה מצופה שיהיה תגובה יותר מהירה.
כעת אין אפילו צפי לגמר הטיפול.
לא חושב שאנחנו צריכים לבוא כעניים בפתח להתחנן, זה לכאו' זכות בסיסית שמגיע לנו.תגיד לי, xxx xxxxx????
נראה לך שאם לוקח הרבה זמן יש בזה בדל הוכחה שלא מטפלים בזה???????איך שייך צפי לגמר הטיפול, כאשר מחפשים את הפיתרון???
ולגבי עניים בפתח, לא רק שאינך צריך לעשות זאת, זה גם לא אמור להועיל לך, כי הנדיב שמשחרים לפתחו, מאוד רוצה לפתור לך את הבעיה והוא לא מסוגל כעת.....
וזכויותך הבסיסיות... ככה זה באופוזיציה... תתרגלו...
-
@פלורידה
ממש לא, אם היה אכפת להם באמת מהבעיה היו משקיעים קצת יותר, זה לא הבעיה הכי גדולה במדינה, וזה לא אמור להיות פתור בלי צפי לזמן פיתרון ואם התראה מראש שזה יארך זמן רב.
התחושב כעניים בפתח, הוא כי כל דבר שאנחנו צריכים, זה כאילו לא מובן מאליו רק צריך לבקש טובות ונדבות. -
@1010
מסתבר שזו כן בעיה גדולה.
הבעיה עם תמונות באתרי גוגל קיימת כבר הרבה זמן ועדיין לא טופלה.
זו לא סתם עצלות, זה מורכב. -
יש פתרון לתמונות בצ'אט קצת מסורבל אבל אפשרי
לרחף על התמונה וללחוץ על סמל המכתב שמופיע ליד האימוג'י
זה שולח את התמונה למייל