בעיה של חוסר צניעות בתוכנות .
-
פוסט זה נמחק! -
@מישהו12 אמר בבעיה של חוסר צניעות בתוכנות .:
@a0533057932 tecloq או אחרת אמרקיאת יש להם תוכנה שמסתירה כל משהו בצבע עור במחשב גם לא ברשת אאל"ט
אתה חושב שגרפיקאי יכול לעבוד בצורה שהוא לא רואה צבע עור על המחשב
ללא קשר האם הוא צנוע או לא? -
@a0533057932 tecloq או אחרת אמרקיאת יש להם תוכנה שמסתירה כל משהו בצבע עור במחשב גם לא ברשת אאל"ט
Tecloq רק חוסם צבע עור באתרים, @h-m שאל על תוכניות.
מסנן אינטרנט מיועד לאינטרנט, עבור תוכניות תצטרך תוכנה שחוסמת את כל צבע העור על המסך שלך (או אולי מסך שלא יכול להציג צבע עור) אני לא יודע אם אלה קיימים, אבל זה לא מחובר לנטפרי שהוא מסנן אינטרנט. -
@a0533057932 אמר בבעיה של חוסר צניעות בתוכנות .:
אתה חושב שגרפיקאי יכול לעבוד בצורה שהוא לא רואה צבע עור על המחשב
ללא קשר האם הוא צנוע או לא?מאחר שכל ההודעות נמחקו לא יכלתי לדעת על מה מדובר.
@shloimy95 יש להם (או לחברה אחרת, יתכן שאני טועה) תוכנה גם לדסקטופ לתמונות של המשתמש -
@מישהו12 לא Tecloq, השתמשתי בהם לפני שעברתי לנטפרי
-
אם זה דחוף לך שלא לראות צבעי עור תגדיר בהגדרוץ מסך שיהיה בשחור לבן
-
@אורח-פורח מה זה יעזור לתמונות לא צנועות?
-
@a0533057932
שלום @a0533057932 אני מבקש מחילה וסליחה עם תוכל למחול לי
על כל צד של דיבור תוקפני או משהו אשמח למחילתך כי כאן בפורום אנשים בני תורה וחשוב לי לכבד בני תורה חוזר בדבריי. ומבקש מחילה וסליחה על כל צד ואופן ע"י שעם זה בסדר אשמח למחילתך בתודה . -
@h-m אמר בבעיה של חוסר צניעות בתוכנות .:
a0533057932
שוב בפעם הנוספת מבקש מחילה מכיוון שעדיין לא היה מענה ואשמח למחילת כבודו הנכבד בתודה .
-
a0533057932
שוב בפעם הנוספת מבקש מחילה מכיוון שעדיין לא היה מענה ואשמח למחילת כבודו הנכבד בתודה .
אם הוא לא עונה, כניראה שלא פגעת בו.
אני לא חושב שבפגיעות מעין דא יש לחכות לסליחתו, הוא סתמא ראה את ההודעה- תוכל לפנות אליו במייל המצויין בפרופיל