@yp אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
משתמשים.ות-צעירים.ות
אבקש לכתוב בעברית.
כלומר, בסתמא עברית זה זכר. וזהו. אין צורך להזכיר גם לשון נקבה. ואם חשקה נפשך, תעשה את זה עם \ ולא עם נקודה שבאה לטשטש הכל ולהרוס (נקודה א-מגדרית).
גם ברמה הפשוטה, הרבה פחות קריא עם הנקודה
@יוסי-אלי אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
טוב צר לי שכמה המשתתפים פה מתממים דבר ראשון לא דיברתי על גוגל צ'אט אלא על המרחבים המשותפים שבהם אין שום עניין של פרנסה דבר שני זה לא תאוריה אלא שתי מקים שאני אישית נתקלתי בהם ועוד מלא מקרים שמבירורים שערכתי ולהגיד שאמורים לחסום זה התעלמות מהמציאות כי לא חוסמים דברים שבאישי כי א''א לדעת מי שולח לבד ויש את זה בכל הקבוצות
וכידוע בכל הפורומים אסור להשאיר מייל בפומבי בדיוק בגלל הדבר הזה אני תקווה שמנהלי נטפרי יתעוררו ויחסמו את הקבוצות ולא את האישי ששם לא אמור להיות שום בעיה
אני חושב שזה איזון עדין בין כמה תחסום לבין השימוש. (מי שמשתמש בנטפרי לא מחייבים אותו לשים גם וויפרי, נכון? ואפילו מי ששם וויפרי, לא חוסמים לא את הUSB שלא יוכל להכניס דיסק און קי עם קבצים בעייתים, נכון?)
בסופו של דבר, זה שהיו כמה מקרים בודדים בעיני זה לא ראיה לשום דבר.
@yp אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
הלא רוב המוחלט של השימוש שלהם הוא סיכון ותהום פעורה
אני לא מוכן לקבל הוצאת שם רע שכזו על בחורי ישיבות. האם יש בעייתיים? כן. האם רוב מוחלט? נו, באמת...
@hagai-w אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
@yp לא בעיה עקרונית. אבל החברה כבר משלמת על g suite, אז אנחנו מקבלים את כל הפיצ'רים של גוגל וחבל לעבור לטימס.
אני גם לא רואה סיבה מהותית לחסום שירות... מה זה תעברו לשירות אחר? כי יש כאלה שעושים שימוש בעייתי? אין בעיה, תחסום את כל ג'ימייל.
@יחיד-המיוחד אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
אני מסכים עם כל מילה אני אומר בבירור הצ'אטים זה המפלט האחרון למשתמשי נטפרי לדברים הגרועים בעולם ואכמ''ל
מוזר מאוד מאוד שנטפרי פותחים את זה אין לזה לענ''ד שום הצדקה וזה חורבן הדור לענ''ד
גם בג'ימייל אפשר לשלוח דברים גרועים.
@רודפת-צדק-והיגיון אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
@hagai-w קוראים לזה בחירה חופשית.
אבל למיטב ידיעתי היום הבעיה היא לא רק במרחבים המשותפים. בן נוער שרוצה להשיג משהו בעייתי ישיג אותו איכשהו. זה יכול להיות על ידי חשיפת עצמו לאינטרנט פרוץ, זה יכול להיות על ידי העתקה מחברים, כל מיני שיטות.
אם משתמש של נטפרי מבקש שישלחו לו קבצים בעייתים זה באמת בעיה אבל זו לא סיבה לדעתי לחסום את כל המרחבים המשותפים.
בדיוק.