בעיה בpip3....
-
@chv אמר בבעיה בpip3....:
@מישהו12 השתמשת בתוכנית התקנה מהאתר שכתבתי לעיל? (לדוגמא זה https://www.python.org/ftp/python/3.9.9/python-3.9.9-amd64.exe)
כן אבל עשיתי נקסט נקסט נקסט. ( אז מה כן צריך לעשות?)
הסרתי לפני זה את הפייתון מהחנות.
נ.ב-זה וינדוס11 עם תפריט התחל open shell. -
@מישהו12 אמר בבעיה בpip3....:
כן אבל עשיתי נקסט נקסט נקסט. ( אז מה כן צריך לעשות?)
התקנה עם כל הV פתרה את הבעיה.תודה.
-
התעודה משום מה הפסיקה לעבוד.
וכעת בלתי ניתן להתקין אותה.ERROR: Unable to save configuration. Please report this as a bug. Traceback (most recent call last): File "C:\Program Files\WindowsApps\PythonSoftwareFoundation.Python.3.9_3.9.3312.0_x64__qbz5n2kfra8p0\lib\site-packages\pip\_internal\commands\configuration.py", line 251, in _save_configuration self.configuration.save() File "C:\Program Files\WindowsApps\PythonSoftwareFoundation.Python.3.9_3.9.3312.0_x64__qbz5n2kfra8p0\lib\site-packages\pip\_internal\configuration.py", line 205, in save with open(fname, "w") as f: PermissionError: [Errno 13] Permission denied: 'C:\\Program Files\\WindowsApps\\PythonSoftwareFoundation.Python.3.9_3.9.3312.0_x64__qbz5n2kfra8p0\\pip.ini' ERROR: Internal Error.
הסרתי את פייתון והתקנתי שוב והוספתי לPATH.
והתקנתי את תוכנת התקנת התעודות של נטפרי שוב.
גורנישט. -
@מישהו12 sudo
-
@5566newbrs אני על וינדוס.
פוורשיל מופעל כמנהל. -
@מישהו12 זה לא יעזור להתקין שוב ושוב, את התעודה ולהפעיל כמנהל וכו', אם אתה שוב משתמש בפייתון גרסת חנות מייקרוסופט. כבר כתבתי לך למעלה. תשתמש בפייתון הרגיל מהאתר python.org.
הפייתון מחנות מייקרוסופט באגי, יש לו כמה וכמה בעיות וביניהן הבעיה (או לא בעיה, אלא פשוט מציאות) שהמשאבים של אפליקציות מהחנות מוגנים יותר, ולא תוכל לקבל אליהם גישה (גם אם אתה מריץ פווארשל כמנהל) בקלות. -
@chv התקנתי את מה שאמרת לי, ועדיין יש את התקלות הנ"ל
-
@מישהו12 תעלה לכאן את השגיאות בבקשה
-
-
@מישהו12 במקום 'python' נסה את 'py' או 'python3' בשורת הפקודה
-
-
פוסט זה נמחק! -
@chv התוצאה של ההתקנה מהאתר הרשמי, היתה שכשפתחתי את פייתון מתפריט ההתחל-הוא הפנה אותי לחנות וינדוס.
אבל לא אכפת לי לנסות שוב.
עריכה ניסיתי שוב.
pip לא הותקן בכלל, הפקודה python לא עשתה כלום מעבר ללפתוח את חנות MS.
נסה את זה -
תקרא את השגיאה, זה מראה שאתה מריץ פייתון מחנות וינדוס.
אני מסביר לך שוב.
תמחק את הפייתון מחנות וינדוס שמותקן אצלך.
ותמחק את האיזכורים שלו מה-PATH (יותר חשוב למחוק מה-PATH ומכל המקומות שיכולים להכניס ל-PATH, מאשר למחוק טכנית את פייתון)ואז תתקין את פייתון מהאתר python.org ובו אין בעיית הרשאות.
-
@chv אמר בבעיה בpip3....:
תמחק את הפייתון מחנות וינדוס שמותקן אצלך.
אני אסביר שוב.
הוא הוסר לחלוטין כבר לפני חודשים - כשפתחתי את הנושא...
ואז התקנתי מ python.org והכל עבד.
איכשהוא לא נשמרה תעודת האבטחה (בגלל עדכוני וינדוס?) וכשבאתי להתקין אותה, הוא החזיר את השגיאות הנ"ל.
אז הסרתי והתקנתי שוב מ python.org ולא עזר. -
@מישהו12 העלה שוב צילום מסך של השגיאה, זה לא יכול להיות זהה לחלוטין לשגיאה שהעלית קודם לכן.
-
-
@מישהו12 אתה משתמש בפיתון מחנות האפליקציות, הסר את התקנתו.
התיקיה שממנה נובעת השגיאה מראה שאתה משתמש באפליקציית
החנות.
אם אכן התקנת מ- python.org, הוא מותקן
ב-"C:\program files\python3xx" -
@mz-w שוב, הסרתי כבר. ושבוע שעבר הסרתי שוב. והתקנתי מpython.org אם ככה יש בעיה אחרת, שמשום מה המחשב משוכנע שזה מותקן מחנות מייקרוסופט
-
@מישהו12 נראה שזו בעיה מוזרה. הנה כמה דברים שעשויים לעבוד.
נסה שוב להפעיל את הפקודה כמנהל. (מה שאני מניח שניסית)
הרץ את שורת הפקודה כמנהל, שנה את הספרייה לתיקיית 'Scripts' של התקנת python.org, (בדרך כלל 'C:\program files\python3xx\Scripts'),
נסה pip שוב. זה ישתמש ב-pip מהתקנת python.org.נסה אותו דבר בתיקיית python .
והפעל את '... python -m pip'
(זה בטוח ישתמש ב-pip מהתקנת python.org אם הוא מותקן כראוי)נסה את אותו הדבר עם '... py -m pip '
התקן את ccleaner מ-https://www.ccleaner.com/ccleaner/download/standard והסר משם את הפיתון מהחנות, ונסה שוב מההתחלה
הצלחה. תודיע לי מה קרה