מרכז הפניות
-
אני אישית נצרכתי לנטפרי בשבועיים האחרונים הרבה פעמים.
ובבדיקות מאוד מורכבות.
ענו לי מהר!!!
גם כשזה עבר לטיפול מקצועי ,
והייתי בטוחה שאני אחכה כמה ימים ענו לי תוך כמה שעות!!!
המענה היה מקצועי מצין ועם רצון חזק לעזורואם רוצים השוואה.
שלחתי לנטפרי את האתר שלי לבדיקה- האתר חזר תוך חצי שעה
שלחתי לחברת סינון אחרת חזר תוך 13 שעות -
אפשר לסכם את הדיון הזה בצורה די פשוטה
בנטפרי בדרך כלל שואפים לענות מהר ככל האפשר, וכך אכן היה בדרך כלל בשנים האחרונות.
בתקופה האחרונה בעקבות תקלה טכנית ובשילוב הצטרפות לקוחות חדשים ככל הנראה נוצרו עומסים חריגים.
טבעי שזה מרגיז לקוחות וטבעי גם שמתוך לקוחות רבים יהיו כמה שירצו להתבטא מעט בבוטות.
זה טבעי, ולא כוונה אישית של אף אחד לכאורה.אז למה לא פותרים את הבעיה של העומסים?
ככל שגוף מתפתח וגדל נהיה מורכב יותר לשלוט ולהמשיך לתת שירות באותה מתכונת ובאותה מהירות,
גם הוספת עובדים שבוודאי מתבצעת על ידי נטפרי יתבטא בפועל רק בעוד זמן מה משום שהכשרת עובדים חדשים לוקחת זמן רב. -
-
@אנוממי
עם כמה נקודות? -
@אנוממי אני לא יודע לפי מה פועלת הפרוטקציה הזו
אני שלחתי וידאו מאתר אחר לבדיקה לפני 13 שעות (!) ועדיין לא קיבלתי מענה -
-
@ברצינות יכול להיות שעוד מישהו שלך אותו סרטון ועכשיו שהוא שלך את זה הצטבר נקודות ועלה לראש התור
-
@dovidstroh אמר במרכז הפניות:
@ברצינות יכול להיות שעוד מישהו שלך אותו סרטון ועכשיו שהוא שלך את זה הצטבר נקודות ועלה לראש התור
יש לי הוכחה שזה לא כך, שלחתי סרטון מיוטיוב לבדיקה והוא נפתח בתוך כמה דקות. הסרטון הזה כבר קיים ברשת כמה חודשים ולא מסתבר שבדיוק עוד מישהו הספיק בדקות הבודדות האלו לשלוח את הוידאו הזה.
לכאורה נטפרי מכשירה תומכים לבדוק סרטונים מיוטיוב, וסרטונים מאתרים אחרים נבדקים בצורה שונה. אחרת אין לי הסבר. -
@marg אמר במרכז הפניות:
התנהגות לא הולמת בכלל,
בהתנהגות הזאת (עם כל התירוצים היפהפיים) אתם פשוט פוגעים פגיעה ישירה בציבור הלקוחות שלכםככה בצורה כזו לא ניתן לעבוד
עדיין זה גניבת וגזלת דעת-זמן-ממון ואתם מתעתעים בציבור ועתידים לתת על זה את הדין.וכש"כ ק"ו כשאתם לוקחים תשלום ללא תמורה הרי זה גזילה גמורה בל יכופר. וכאמור אי מתן מענה בפרק זמן סביר שבר אנוש יוכל להמשיך (שזה עד חצי שעה במקרה הקיצוני ביותר) בעבודתו הר זה ללא תמורה ק"ו 16 שעות זה פשוט להתל
@marg אני רואה שבשנת 2016 כבר איימת לעזוב את נטפרי, אז זה איום חדש עכשיו או שזה המשך לאיום המפחיד הקודם.....
כולנו מכירים את נטפרי כבר שנים ויכולים להעיד אלפי המשתמשים שלה שהיא חברה מנוהלת נכון עם טכנולגיה הכי מתקדמת ועם שירות מיוחד במינו.
רוב החברות בכל תתחום וגם באינטרנט נותנים את אותו שירות לתקלות לכל הלקוחות כלומר יש להם ממאגר איזה 100 תקלות שחוזרות על עצמם אצל כל הלקוחות שמתקשרים לשירות
בנטפרי זה שונה, באינטרנט ובטכנולוגיה ישנם המון המון המון בעיות חדשות שצצות כל יום שנדרשים לפתרונות יצירתיים חדשים. ובמקביל להתמודד עם החברה שמנסים לעקוף את המערכת.....
בכל מקרה כולנו יודעים שנטפרי לא מזללת בלקוחות ואם לוקח זמן זה לא זילזול, תראה לי עוד חברה בארץ שככה המנהל @magicode היה עונה לך במכובדות אם בכלל היה עונה לך על מה שכתבת.
עכשיו זה שיש לך בעיות עם נטפרי זה בסדר. נטפרי אולי לא מושלמת. אבל ככה להטיל את הקיא שלך בציבורי זה חורג מכל גבול....
-
@מושט אמר במרכז הפניות:
בכל מקרה כולנו יודעים שנטפרי לא מזללת בלקוחות ואם לוקח זמן זה לא זילזול, תראה לי עוד חברה בארץ שככה המנהל @magicode היה עונה לך במכובדות אם בכלל היה עונה לך על מה שכתבת.
עכשיו זה שיש לך בעיות עם נטפרי זה בסדר. נטפרי אולי לא מושלמת. אבל ככה להטיל את הקיא שלך בציבורי זה חורג מכל גבול....100%
הגדרות ממצות!