חדשות טובות!!! גרסה חדשה לוויפרי באנדרואיד, עם הרבה שיפורים חשובים.
-
תכלס'-
לאור כל האמור לעיל האם מישהו יכול להעשיר אותי מנסיונו האישי אם משתמש ממוצע שמשתמש בטבלאט לצורך וויז, חשבון גוגל, בנקים וכד' יהנה באופן מושלם משימוש באפליקציות עם הגירסה החדשה, או שכן ממולץ יותר למי שמתכנן לקנות מכשיר חדש להשקיע לעשות רוט ולסדר את בעיית האבטחה ולאחר מיכן להתקין וויפרי???
@אחד תם ? -
@שקוע-בתורה מכל מה שמנית הדבר היחיד שלא עובד חלק הוא ”חשבון גוגל”.
באופן כללי פשוט תעבור על הפוסט הראשון באשכול ותבדוק לפי השימושים שלך האם זה מתאים לך.
באופן אישי אני מאוד מרוצה. -
@שקוע-בתורה אמר בחדשות טובות!!! גרסה חדשה לוויפרי באנדרואיד, עם הרבה שיפורים חשובים.:
תכלס'-
לאור כל האמור לעיל האם מישהו יכול להעשיר אותי מנסיונו האישי אם משתמש ממוצע שמשתמש בטבלאט לצורך וויז, חשבון גוגל, בנקים וכד' יהנה באופן מושלם משימוש באפליקציות עם הגירסה החדשה, או שכן ממולץ יותר למי שמתכנן לקנות מכשיר חדש להשקיע לעשות רוט ולסדר את בעיית האבטחה ולאחר מיכן להתקין וויפרי???
@אחד תם ?תלוי מאד מה כלול בחשבונות גוגל, יש דברים שבכלל לא עובדים
ואצלי גם ג’ימייל עושה בעיות
אני שוקל ברצינות לקנות מכשיר חדש -
תלוי מאד מה כלול בחשבונות גוגל, יש דברים שבכלל לא עובדים
אני שוקל ברצינות לקנות מכשיר חדשזאת אומרת שמי שחשוב לו חשבונות גוגל בצורה מושלמת רוט יפתור את הבעיה והכל יעבוד חלק חלק? וכן האם יש חסרונות מסויימים אם עשו למכשיר רוט ולאחר שהסירו התקינו וויפרי? אשמח לתגובה מבעל נסיון שעשה רוט ואחרי זה התקין וויפרי.
-
@שקוע-בתורה אין לי ניסיון
אבל יש לי הרבה ניסיון בפורום
ואין שום תלונות על זה (יש משהו עם כרום אבל הוא פתיר). -
@שקוע-בתורה אמר בחדשות טובות!!! גרסה חדשה לוויפרי באנדרואיד, עם הרבה שיפורים חשובים.:
תלוי מאד מה כלול בחשבונות גוגל, יש דברים שבכלל לא עובדים
אני שוקל ברצינות לקנות מכשיר חדשזאת אומרת שמי שחשוב לו חשבונות גוגל בצורה מושלמת רוט יפתור את הבעיה והכל יעבוד חלק חלק? וכן האם יש חסרונות מסויימים אם עשו למכשיר רוט ולאחר שהסירו התקינו וויפרי? אשמח לתגובה מבעל נסיון שעשה רוט ואחרי זה התקין וויפרי.
קודם כל רוט מבטל אחריות
לא תוכל לעדכן את המכשיר, כי זה ימחק את התעודות אבטחה מהסיסטם
גוגל מפות לא עובד בכל זאת, וכן זום
צריך להסתבך קצת עם כרום כדי שיעבוד -
קודם כל רוט מבטל אחריות
לא תוכל לעדכן את המכשיר, כי זה ימחק את התעודות אבטחה מהסיסטם
גוגל מפות לא עובד בכל זאת, וכן זום
צריך להסתבך קצת עם כרום כדי שיעבודוויפרי גם מבטל אחריות ובכל מצב במכשירים של סמסונג לא נזקקים בדרך כלל לאחריות,
אז החיסרונות הם: כרום ועדכוני מערכת. -
@שקוע-בתורה וויפרי לא מבטל אחריות, זה mdm
-
@י-ב אמר בחדשות טובות!!! גרסה חדשה לוויפרי באנדרואיד, עם הרבה שיפורים חשובים.:
️ Gmail (צריך לרענן בשביל לראות מיילים חדשים לא שולח התראות. עריכה כרגע נראה שעובד הכל אם כי ההתנהגות לא צפויה ולעיתים מפסיק לעבוד)
אצלי ג’ימייל שולח התראות רגיל
אבל הרבה פעמים (ממש הרבה, על בסיס יומי)
ג’ימייל פשוט נכנס למצב אופליין
אין לי מושג מה גורם לזה, אולי חוסר פעילות ברשת לזמן ארוך
ואני נאלץ לבצע קומבינות בשביל לשחרר את הפקק
אגב, אין הבדל אם החיבור הוא סים או ווייפי (מהסים/נקודה חמה).לא ראיתי כמעט תלונות בפורום
אני לבד? -
@אחד-תם גם לי נתקע הג’מייל הרבה פעמים כשאני מתחבר לוופי זה מסתדר
-
@אחד-תם אמר בחדשות טובות!!! גרסה חדשה לוויפרי באנדרואיד, עם הרבה שיפורים חשובים.:
️ Gmail (צריך לרענן בשביל לראות מיילים חדשים לא שולח התראות. עריכה כרגע נראה שעובד הכל אם כי ההתנהגות לא צפויה ולעיתים מפסיק לעבוד)
אצלי ג’ימייל שולח התראות רגיל
אבל הרבה פעמים (ממש הרבה, על בסיס יומי)
ג’ימייל פשוט נכנס למצב אופליין
אין לי מושג מה גורם לזה, אולי חוסר פעילות ברשת לזמן ארוך
ואני נאלץ לבצע קומבינות בשביל לשחרר את הפקק
אגב, אין הבדל אם החיבור הוא סים או ווייפי (מהסים/נקודה חמה).לא ראיתי כמעט תלונות בפורום
אני לבד?כפי שכתבתי למעלה, לי עובד מעולה, לעיתם נדירות עושה בעיה, ואתחול של המכשיר פותר את הבעיה.
-
@י-ב האם הפוסט הראשון מעודכן
-
@t-k-0 אמר בחדשות טובות!!! גרסה חדשה לוויפרי באנדרואיד, עם הרבה שיפורים חשובים.:
@י-ב האם הפוסט הראשון מעודכן
לא
-
@ניק-ירושלמי מה לא מעודכן?
-
דחוף!!
מישהו יכול לומר האם גוגל דוקס וגוגל שיטס עובד בוויפרי -
️ זיהוי שירים באפליקציית "Google" - אתה מקבל את שם השיר, אבל לא תקבל עליו תוצאות כי זה מנסה לחפש באפליקציית גוגל.
בקיצור: זיהוי שיר עובד, אבל מקבלים רק את שם השיר וכדי לחפש אותו בגוגל צריך להעתיק אותו לדפדפן.
קרדיט @צדיק-תמיםנראה לי שזה כבר לא עובד