1. לפני כחודשיים הרשת הסלולרית שלי נהיתה איטית מדי, ואז ראיתי מה שכתבו כאן בפורום שאפשר לפנות ל019 לבקש מהם להחליף רשת, עשיתי זאת והקליטה השתפרה פלאים, מדובר בפרוצדורה פשוטה שלוקחת מספר רגעים.
2. עד לפני תקופה קצרה הייתי מנוי לתוכנית של 40 גיגה בחמישים ש"ח, אך זה לא הספיק לי, פניתי ל019 ובקשתי מהם לעבור לחבילה גדולה יותר, להפתעתי הציעו לי לעבור לחבילה של 50 גיגה, ללא תוספת מחיר, וללא החלפת סים.
דרך אגב, כל פניה ל019 מומלץ לעשות דרך הצאט באתר, המענה שם מהיר הרבה יותר.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי י.ב
-
שני דברים שכדאי לדעת על 019
-
חדשות טובות!!! גרסה חדשה לוויפרי באנדרואיד, עם הרבה שיפורים חשובים.
שימו לב הרשימה מתעדכנת.
️ הוספת חשבון גוגל
️ סנכרון אנשי קשר
️ סנכרון נתוני דפדפן
️ Gmail (צריך לרענן בשביל לראות מיילים חדשים לא שולח התראות. עריכה כרגע נראה שעובד הכל אם כי ההתנהגות לא צפויה ולעיתים מפסיק לעבוד)
️ Meet
️העתקה בלחיצה של 'מזהה מכשיר'️ דרייב
️ תרגום
️ מפות
️ חיפוש
️ lens
️ potos
קרדיט @אחד-תם️ עדכונים בסקייפ
️ מפות באגד תיק תק !!!.
קרדיט @לא-מתייאש️ זיהוי שירים באפליקציית "Google" - אתה מקבל את שם השיר, אבל לא תקבל עליו תוצאות כי זה מנסה לחפש באפליקציית גוגל.
בקיצור: זיהוי שיר עובד, אבל מקבלים רק את שם השיר וכדי לחפש אותו בגוגל צריך להעתיק אותו לדפדפן.
קרדיט @צדיק-תמים️ הגדלת הפונט בחנות האפליקציות.
️ הצעת חיפוש בשורת החיפוש בחנות האפליקציות.
️ אפליקציית גוגל הרץ
️ ככל הנראה נפתרה בעיית הניתוקים עיין כאן
️אפליקציית זום עובדת חלק
️כניסה לחשבון גוגל באפליקציות צד ג’ (אפלקציות לא של גוגל)
️יש משתמשים שחווים ניתוקים לזמנים קצובים, ככל הנראה מדובר בבעיה שקשורה לגרסה החדשה בלבד. (עריכה, הבעיה תוקנה יש לבקש במערת הפניות התקנה חדשה)כנראה שישנם עוד חדשות טובות שלא נכתבו כאן, זה המקום לחידושים ודיונים בנושא.
תודה רבה לנטפרי!!! -
RE: מבצעים בנטסטיקים וחבילות גלישה וחודש ראשון חינם
@zeevgros מחירים יפים במיוחד .
כבר שנים בפורום, שכל תקופה משהו פותח אשכול זועם על כך שהמחירים בנטפרי גבוהים, עכשיו זה קורה, יש ירידת מחירים יפה ב019, ואני לא רואה התלהבות גדולה בפורום.
חבל שכך מפני שיש לעודד את ירידת המחירים, למען יראו אחרים, וירידו גם הם. -
חדש. חיפוש קולי בגוגל ובוויז
חדש. החיפוש הקולי בגוגל ובוויז עובד.
תודה לנטפרי. -
RE: מה בין הגנה להגנה
@magicode אמר במה בין הגנה להגנה:.
פעם היינו שטים בסירה קטנה שיכולה להסתובב לפה ולשם במהירות. היום אנחנו שטים באוניה ענקית והיכולת שלה להסתובב מוגבלת. ולכן הזהירות היא הרבה יותר גדולה והרבה יותר משמעותית.
אחרי הכל נטפרי נועדה בעיקר לאנשים שנצרכים לאינטרנט לצורך עבודה, אם חלקים מהקבוצה הזאת לא מקבלים מענה הולם בשל גודל הספינה, אולי כדאי לבנות להם אוניה נפרדת קטנה וקלילה.
גילוי נאות, אני אישית נהנה מאוד מנטפרי ואין לי שום תלונות, אבל אני מכיר מקרוב אנשים שעזבו בצער את נטפרי כי לא היה להם ברירה, אני מניח שעם מידה מסוימת של גמישות הם היו נשארים. -
חידושים בנטפרי שאף אחד לא יודע מהם.
בעבר כאשר נטפרי השיקו תכונות חדשות הנהלת נטפרי היתה מודיעה על כך בפורום, יש אפילו נושא כזה בפורום.
אך בשנים האחרונות נוהל זה פסק, וחבל שכך, זה מונע מאנשים להשתמש בתוכונות האלו.
לדוגמה, פתאום שמתי לב, שהחיפוש הקולי בגוגל חזר לעבוד לאחר תקופה שהוא נחסם.
ישנם עוד דוגמאות מהעבר, לדוגמה פתיחת חנות מיקרוספט ועוד...
הצעתי היא שהנוהל יחזור לרווחת כולם. -
RE: אפלקציית ג’איש מיוזיק.
עדכון.
פניתי לג’ואיש מיוזיק הם התייחסות ברצינות לפנייה, ואמרו שיהיו בקשר עם נטפרי במטרה לפתור את הבעייה.
מקווה שיצליח בעז”ה. -
מנגנון השהיה בהגדרות הסינון
כידוע יש בנטפרי מנגנון נפלא שמאפשר הגדרות סינון מותאמות לכל משתמש ולכל זמן
אלא שהקלות הרבה בה ניתן לשנות את ההגדרות גורמת לכך שאין הרבה משמעות בהגדרות הסינון כיוון שאפשר לשנותם בכל רגע. בשל כך אנשי נט פרי נתנו שלשה פתרונות. אלא שלכל אחד מהם מעלות וחסרונות- חסימה ע"י קוד המעלה בכך היא שזה נותן ליודע הקוד שליטה מלאה בהגדרות הסינון וכך הוא יכול לקבוע לכל המשתמשים באותה הרשת (לדוג' בני משפחתו) בלי שיש להם את היכולת לשנות את ההגדרות החיסרון בזה הוא שליודע הקוד אין שום מניעה לשנות את ההגדרות לעצמו
- השתייכות לקהילה המעלה בכך היא שזה מהלך בלתי הפיך החיסרון הוא חוסר הגמישות במקרה והשתנו צרכי המשתמש וכן עמימות הנהלים של כל קהילה כך שהמשתמש לא יודע איזה אתרים יהיו פתוחים ואיזה לא
- קהילת נט פרי אישי בקהילה זו המשתמש הוא זה שקובע בתחילה איזה אתרים/תגיות יהיו פתוחים ואיזה לא ולאחר מכן מוסר את השליטה למערכת הפניות של נט פרי כך שרק הם יכלו לבצע שינויים בהגדרות הסינון המעלה בזה היא שהמשתמש הוא זה שקובע את הגדרות הסינון לפי צרכיו וכן הגמישות היחסית אף לאחר קביעת ההגדרות החיסרון בזה הוא העמסה על מערכת הפניות וכן בזבוז הנקודות למשתמש
לכן חשבתי על אפשרות רביעית והיא שכל שינוי בהגדרות הסינון יושהה למשך זמן מסוים (לדוג' שלש שעות) וכך מצד אחד תתאפשר גמישות יחסית ומצד שני לא יתאפשר שינוי בהחלטה של רגע
-
RE: הצעת ייעול לפתרון החדש בצ'אט
לשפר דחוף! את מנגנון ההסברה של נטפרי.
מי שמשוטט בפרוג חושב שיש כאן גזירה חדשה שמטרתה להקשות על המשתמשים בצ’אט, כאשר ההפך הגמור הוא הנכון, שעד עכשיו הסינון גרם אין ספור בעיות.
ועכשיו, באופן כמעט תקדימי, נותנים אמון להצהרה של המשתמשים, והצ’אט לא עובר סינון.
מי שמפסיד מזה זה המשתמשים התמימים, שחושבים שנטפרי זה סינון נודניק, והולכים לחלופות גרועות בהרבה.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי י.ב
-
RE: אני כבר רבע שעה משחק בעלי אקספרס עם תמונות של מכוניות ורמזורים
@יעקב-ק מכיוון שזה לא יגיע במועד, זה לא צורך המועד, וככל הידוע לי אין לכך היתר, אלא אם מדובר בדבר האבד.
-
RE: מי מוכר נקודות?
@יהודה-טאוב-2 אתה יכול להעלות לכאן קישור של הסרטונים ולבקש מהציבור לשלוח את זה לבדיקה.@magicode הסכים לזה בעבר.
אגב יש כבר אשכול כזה של בקשות בדיקה בפרוג, אין לי קישור כי ב”ה פרוג חסום במסלול שלי בנטפרי. -
RE: בעיות חוזרות ונשנות באתר משנת יוסף
@אחד-תם לי עשה בעבר בעיות, כרגע עובד.
ניסית את האתר הישן? -
RE: וואיפרי אנדרואיד
@הרב-הגאון המתנה לאישור, כשמה כן היא, צריך למהמתין שמשהו בנטפרי יאשר לך את ההתקנה.
לעיתים זה לוקח כמה ימים -
RE: חדש - גוגל תמונות נפתח בנטפרי בלי בדיקת תמונות (תמונות בלבד, לא סרטונים)
@צדיק-תמים זה לא עובד באפן מושלם.
למשל כאשר עושים חיפוש בתמונות, התמונות נשלחות לבדיקה.
גם לערוך את התמונות לא הצלחתי.