אני עושה עבודת מחקר על גוש קטיף וכל דבר מטופש שאני יודעת מה יש בו נט פרי חוסם לי!!!
-
הגיוני??
-
@שירה-כהן בנטפרי הכל חסום אאכ נשלח לבדיקה והוחלט שזה נפתח.
-
למה חסום? כ''כ גזענים שם?
ומה זה ההצהרה הזו - 'כל דבר חסום בנט פרי' ?! -
@שירה-כהן אמר באני עושה עבודת מחקר על גוש קטיף וכל דבר מטופש שאני יודעת מה יש בו נט פרי חוסם לי!!!:
הגיוני??
מה?
אפשר לדבר עם דוגמאות?
-
סרטונים של רבנים משם מדברים ומסבירים, סרטונים, ובכלל.
-
לא משנה שסרטונים הם כמעט ולא פותחים
-
@שירה-כהן אמר באני עושה עבודת מחקר על גוש קטיף וכל דבר מטופש שאני יודעת מה יש בו נט פרי חוסם לי!!!:
אתם רוצים רשימה של סרטונים שנפתחו ביממה האחרונה?
-
-
סרטונים של רבנים משם מדברים ומסבירים, סרטונים, ובכלל.
אני לא הייתי מספיק מובן?
’דוגמא’ הכוונה קישור או הפניה ברורה לתוכן ספציפי,
אחרת כל מה שנוכל לעשות זה לקטר יחד ולתדלק אקשן@שירה-כהן אמר באני עושה עבודת מחקר על גוש קטיף וכל דבר מטופש שאני יודעת מה יש בו נט פרי חוסם לי!!!:
ומה זה ההצהרה הזו - 'כל דבר חסום בנט פרי' ?!
הכוונה שעובדים על בסיס רשימה לבנה
-
למה חסום? כ''כ גזענים שם?
ומה זה ההצהרה הזו - 'כל דבר חסום בנט פרי' ?!לא גזענים. הכל חסום. ללא הבדל דת גזע ומין. ככה זה עובד.
בשביל שמשהו יפתח, צריך שמישהו ישלח לבדיקה, ואז זה אולי נפתח. (בד"כ בדברים שאין בהם בעיה, זה יפתח די מהר. כמובן בכפוף למדיניות של נטפרי) -
אתם באמת רואים עניין לענות?
-
@קינג-קומפיוטר כן
לא כולם מודעים מה זה נטפרי
וזה צורת התבטאות לא יפה אבל בסוף כן, יש צורך לענות -
@יעקב-ישראל אמר באני עושה עבודת מחקר על גוש קטיף וכל דבר מטופש שאני יודעת מה יש בו נט פרי חוסם לי!!!:
וזה צורת התבטאות לא יפה אבל בסוף כן, יש צורך לענות
אנשים כותבים פוסטים מלאים בתלונות
ולא מנדבים קמצוץ של פרט על מה הם מדברים -
@אחד-תם מה אני מדמיין שאני רואה פוסט כזה ?
תחשוב על מישהו שנתקע בלי מחשב והוא הלך לחדר מחשבים , דא עקא שבחדר מחשבים הזה יש חסימה מוזרה שנקראת נטפרי
וכל סרטון שהוא מנסה לפתוח בנושא גוש קטיף רשום לו הסרטון נחסם
והתוצאה היא הפוסטים למעלה
אז ייתכן ואני מדומיין (או סתם אוהב ללמד זכות) אבל לא ניתן היום לתקוף סתם - נטפרי הגיעה רחוק מאוד והרבה פעמים גם לא לאנשים שמתאימים לרמה הזו -
@יעקב-ישראל
יכול להיות שאתה צודקאבל לפעמים יש כאלו שמתלוננים
ושאתה מנסה לעזור להם
מבקש דוגמא, או מציע דרכי פתרון
הם תוקפים אותך למה
הרי רק באנו לקטר ולא ביקשנו שתעזוראז גם זה משפיע על השפיטה שלנו
כשאנחנו רואים שוב תלונות עם מאפיינים דומים -
@יעקב-ישראל
אתה צודק בדבריך אבל..
יש צורה איך כתובים משהו בפרט אם אתה רוצה שיתייחסו אליך
לא חכמה לכתוב פוסט נזעם עם שגיאות כתיב מצחיקות (לא נכתב בהקשר לנושא זה) ובלי סימני פיסוק מינימלים
אם נרצה לקחת לדוגמה את הנושא 'שלנו'
ניתן לכתוב אותו בצורה יותר מכובדת ולא מתרעמת כמו הנושא הזה,
למשל כך:תוכן בנושא גוש קטיף
לצורך עבודת מחקר שלי אני צריך/ה להביא תוכן על גוש קטיף
ניסיתי לחפש קצת בגוגל אבל הכל חסום
האם מישהו יודע איך ניתן לעזור לי בעניין
סרטון לדוג' שחסום (כאן צריך להיות סרטון אבל אין לי כח כרגע לחפש אחד כזה כי אני לא עושה עבודת מחקר על גוש קטיף) -
ובשביל פותחת הנושא ( @שירה-כהן ) בדקתי למה באמת נטפרי חסמו את כל מה שקשור לגוש קטיף
אתר אחד שהיה פתוח ענה לי תשובה
אם רוצים עוד דוגמאות אני אשמח לנסות למצוא אותם ולשתףנ.ב. אני מקווה שאני לא צריך להדגיש את השורה המודגשת בין כה וכה בתחתית הצילום שהבאתי
-
בינינו הרי אנחנו יודעים מה זה נטפרי
אין להם שום דבר נגד המגורשים האומלליםסרטונים חסומים זה בהכרח בגלל שרואים שם נשים, וכך מסתבר
(אני גם מהמר שפותח האשכול לא מבחין בכלל בין חסום ללא בדוק) -
@אחד-תם אמר באני עושה עבודת מחקר על גוש קטיף וכל דבר מטופש שאני יודעת מה יש בו נט פרי חוסם לי!!!:
(אני גם מהמר שפותח האשכול לא מבחין בכלל בין חסום ללא בדוק)
מותר לי להעיר על השורה הזו?
ובנוגע ליתר כמעט כל הסרטונים שנוגעים לגוש קטיף חסומים חוץ מכמה בודדים שלא נבדקו אבל ברור לי שיש שם נשים לכן לא העלתי בדעתי לשלוח אותם לבדיקה
-
@יעקב-פ אמר באני עושה עבודת מחקר על גוש קטיף וכל דבר מטופש שאני יודעת מה יש בו נט פרי חוסם לי!!!:
למה באמת נטפרי חסמו את כל מה שקשור לגוש קטיף
אימצת את ההנחה הזו?