אסתפק נמה שיש לויקיפדיה ולאנשים חיים לתת.
סליחה שעוררתי עצבים. לא חשבתי שיש בסרטונים הללו חומר לא טוב. בסך הכל רוצה לעשות עבודת מחקר לספר שלי. אבל בצורה נקיה.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי שירה כהן
-
RE: אני עושה עבודת מחקר על גוש קטיף וכל דבר מטופש שאני יודעת מה יש בו נט פרי חוסם לי!!!
-
RE: אני עושה עבודת מחקר על גוש קטיף וכל דבר מטופש שאני יודעת מה יש בו נט פרי חוסם לי!!!
@יוסף-חיים-16 הלכתי. תודה! אין הרבה סיפורת על גוש קטיף. יש כמה בודדים כמו "קיץ כתום" או "גירוש בהכשר הבג''ץ" ועוד כמה ספרי ילדים או ספרים עם תמונות. "קיץ כתום" הינו ספר עלילתי שלא מוסיף לי המון אלה רק על הלך הרוח בתקופה, ומידע זה קיבלתי כבר מאנשים חיים וקיימים. "גירוש בהכשר הבג''ץ" לעומת זאת, הינו ספר הנותן לי מידע על המערכת המשפטית, על השקרים והמעשים הפליליים שביצעו שרון ועמיתיו, פיטור השרים כדי להגיע לרוב מוחלט וכו'.
-
כן, אני אלך, לכל המקומות המדוברים, לניצן, גני טל ובני דקלים. יש לי ראיון עם משפחות בבני דקלים וביקור במוזיאון בניצן וקניית ספר בגני טל
-
למה חסום? כ''כ גזענים שם?
ומה זה ההצהרה הזו - 'כל דבר חסום בנט פרי' ?! -
לא התכוונתי לקטר. סליחה. אנסה להשיג עזרה ממקומות אחרים. תודה על הרצון הטוב ולימוד הזכות.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי שירה כהן
-
כן, אני אלך, לכל המקומות המדוברים, לניצן, גני טל ובני דקלים. יש לי ראיון עם משפחות בבני דקלים וביקור במוזיאון בניצן וקניית ספר בגני טל
-
אני עושה עבודת מחקר על גוש קטיף וכל דבר מטופש שאני יודעת מה יש בו נט פרי חוסם לי!!!
תודה. עכשיו ערכתי לוז צפוף לביקור בבני דקלים, הישוב שהוקם לאחר נווה דקלים, יש לי ראיון עם שתי משפחות, יום אחרי זה לניצן ולגני טל ולירושלים ולאשקלון והסביבה.. אכניס גם את זה, תודה
נ.ב
לא אמרתי שום דבר נגד נט פרי ושלא תבינו לא נכון -
@יוסף-חיים-16 הלכתי. תודה! אין הרבה סיפורת על גוש קטיף. יש כמה בודדים כמו "קיץ כתום" או "גירוש בהכשר הבג''ץ" ועוד כמה ספרי ילדים או ספרים עם תמונות. "קיץ כתום" הינו ספר עלילתי שלא מוסיף לי המון אלה רק על הלך הרוח בתקופה, ומידע זה קיבלתי כבר מאנשים חיים וקיימים. "גירוש בהכשר הבג''ץ" לעומת זאת, הינו ספר הנותן לי מידע על המערכת המשפטית, על השקרים והמעשים הפליליים שביצעו שרון ועמיתיו, פיטור השרים כדי להגיע לרוב מוחלט וכו'.
-
אסתפק נמה שיש לויקיפדיה ולאנשים חיים לתת.
סליחה שעוררתי עצבים. לא חשבתי שיש בסרטונים הללו חומר לא טוב. בסך הכל רוצה לעשות עבודת מחקר לספר שלי. אבל בצורה נקיה. -
לא התכוונתי לקטר. סליחה. אנסה להשיג עזרה ממקומות אחרים. תודה על הרצון הטוב ולימוד הזכות.
-
לא משנה שסרטונים הם כמעט ולא פותחים