האוניברסיטה הפתוחה
-
@polyishay אמר בהאוניברסיטה הפתוחה:
אתה יכול פרט לי איזה סוג של תכנים גרועים יש שם?
אתה לא באמת מצפה ממנו שיכתוב פה,
לעצם הענין ענו לך שבד"כ מאשרים פתיחה באישור חתום מרב. -
לא ציפיתי שיפרט לי איזה תכנים בדיוק יש
התכוונתי שיפרט לי איזה תארים או קורסים עלולים לכלול תכנים גרועים
כי למיטב ידיעתי גם אם ישנו קורס העוסק לדוג' ברפואה שעלול לכלול תכנים פחות טובים עדייו הגישה אליו היא אך ורק לסטודנטים הלומדים רפואה וממילא אמורים לגשת ולצפות בחומר כזה
ובכל אופן כפי הידוע לי אין קורסים כאלו באוניברסיטה הפתוחה -
@polyishay
אתה יוצא מנקודת הנחה שאם הם מלמדים משהו הם עוסקים רק בו באופן ממוקד. זה לא ככה. כל התרבות החילונית נמצאת שמה.
זה כולל פילרים פרוצים וכדומה. -
@magicode אם באמת ישנם דברים גרועים איך פתאום באישור רב זה נפתח?
-
@aiib אמר בהאוניברסיטה הפתוחה:
@magicode אם באמת ישנם דברים גרועים איך פתאום באישור רב זה נפתח?
שאלה שצריך לשאול את הרב.
-
@aiib
ברור...שאם אתה אישית תביא אישור מרב אז יפתחו לך אישית ולא לכולם.
אז מה השאלה איך פותחים ???? -
@zeevgros ברור שאין רב שיאשר לפתוח "כל התרבות החילונית נמצאת שמה.
זה כולל פילרים פרוצים וכדומה." "מכיוון שיש שם תכנים ממש גרועים (זה שאתה לא מודע לכך לא אומר שאין שם...)"
כל אלו ציטוטים של הדוברים -
@aiib
יתכן ואף רב לא אישר את זה. אין לי מושג.אולי מותר לאשר את זה כשאין דרך אחרת. אני לא רב ולא פוסק.
גם רמת הגרוע שמה זה רמה חילונית סטנדרטית לא יותר מזה. -
@aiib
תפלא לשמוע שכל דבר לגופו של ענין אבל הנושא הזה לא צריך להיות פה כי מי שצריך שיביא אישור מהרב לנטפרי והם כבר יעשו מה שצריך לעשות וד''ל -
אני מודעת לכך שהנושא ישן, ולא קראתי עד סוף הדיון.
כפי שצוין ע"י @polyishay התוכן באתר פתוח רק לסטודנטים, כל סטונדט רק החומר שהוא אמור לגשת אליו, וחומר שהיה נחשף אליו גם כך אם היה לומד את הקורס פרונטלית באוניברסיטה.
ע"מ להכנס לתוכן הנ"ל צריך להיות סטודנט בקורס, דבר שעולה כסף.
כך שהדרישה של נטפרי לראות אישור מרב היא בעצם דרישה לקבל אישור מרב על למידה לתואר, יותר מאישור מרב לראות את התוכן כי כפי שצוין בדיון אחר כאן בפורום- לא זה מה שימנע מאדם שרוצה ללמוד לתואר לעשות זאת והתוצאה תהיה הסרה של נטפרי מהמחשב.