עצומה להוספת ספק
-
תודה על האפשרות לרשתות חברתיות, זה יעזור לי מאוד!
-
@park תגיד תודה לנטפרי.
-
כמובן, תודה לך על המידע.
-
@DovidStroh ברור שניתן לעבוד, אבל ההתנהלות במשרד מסורבלת.
קח לדוגמה את ההורדות מגוגל דרייב שאני מצדיע לנטפרי על העמידה בעקרונות וזה חשוב מאוד, אבל למשרד שמקבל טפסים זה קצת מאוד בעייתי.
כביקורת בונה, היה לי אתמול כמתכנת שניסיתי להוריד קוד פתוח בקובץ ZIP והיה בו גם תיקיית תמונות ולא נתנו לי את כל הקובץ כי לא ניתן לסנן את התמונות מתוך קובץ הZIP (בPHP שפת האם שלי פונקציה בת כמה שורות בודדות מוחקת כל קובץ שרוצים בתוך הZIP..) היה נכון לעשות סינון כזה בדומה למה שעושים בקבצי הPDF. -
שתי נקודות
א. האם מישהו יודע האם 'נטפרי ' נמצא כבר בלונדון (ברשימת הקהילות יש סטמר לונדון) ?
ב. @DovidStroh אמר בעצומה להוספת ספק:@למדן-וידען ממש לא נכון - אני אמרקאי ויש לי עסק ואני מנהל בסדר גמור - אני אפילו יכול לעשות את ההודעות בפייסבוק וכו' עבור העסקים עם נטפרי. פעמים נכונות שיש זה נהיה מעצבן, אבל אני עדיין לא מצאתי אתר שנסגר על ידי נטפרי כי באמת לא היה בעיה. נטפרי מנסה להיות מאוד אדיב. יש דבר אחד אשר יציק אמריקאים וכי הוא שאתרי ספורט סגורים. באמריקה מקובל בקהילות הליטאיות לעקוב ספורט ואילו בישראל לא ובגלל זה רבני נטפרי אינם מאפשרים זאת. האם הם ישקלו את זה מחדש? אני לא יכול לדעת. ב"ה אני לא צריך את זה.
ניסית גם כמה פעמים לדבר עם אנשים באמריקה ולדעתי הביקוש שם לדבר כמו נטפרי הוא מאוד גדול,
ב TAG אמרו שאינן מעוניינים לקדם זה ? עם מי/ איזה סניף דיברת? -
יש שרת VPN גם בלונדון, בארה"ב ובעוד מקומות באירופה.
אבל לעצם השאלה, נטפרי "נמצאת" בכל העולם, זו הרי מהות האינטרנט. -
@אהרן
לא הבנתי יש או אין? (לא ה VPNׂ -
ספק של ממש, לא.
בחו"ל בונים על ה-VPN. -
@chocolate אמר בעצומה להוספת ספק:
ב TAG אמרו שאינן מעוניינים לקדם זה ? עם מי/ איזה סניף דיברת?
אני דיברתי עם "TAG FLATBUSH" וגם עם נחמיה (המנהל של TAG)
-
@DovidStroh
I see , אני יכול אולי לנסות למשוך שמה -
-
@אהרן
בלונדון מישהו ניסה כבר? -
@chocolate יש משתמשים קבועים.
-
@אהרן
מה עם VPN? וגם למה TAG שמה לא יודע מזה? -
למה אתה מתפלא, ה-VPN עובד מצוין למשתמשים רבים בישראל ובעולם.
נטפרי לא דחפה א"ז חזק כמו בארץ כיון שלא רצו לקחת אחריות על ה-VPN וגם לא היה מספיק כח אדם שיודע לתמוך ולפתוח אתרים באנגלית, ומתחבר למנטליות.
אבל יש לא מעט שמשמשים שם ונהנים
וגם כמה שעושים שם נפשות..אתה מלונדון?
-
@chocolate אחד מה- @בודקים-ותומכים אמר לי:
VPN של RL אינו פתרון טוב מאוד עבור מישהו שלא גר בישראל.
למה? אני לא יודע - אולי בגלל שאין תמיכה...
-
@אהרן
דבר ראשון לדעתי אי אפשר להשוות VPN לגלישה רגילה (מחמת כל מיני סיבות גם בטיחות וגם מהירות וגם אתרים שחוסמים וכו' וכו' )
......
אולי תפרט קצת יותר על האפשרות של הVPN בלונדון (אני מעביר את זה לTAG לפי שאמרו לי שאין להם מידע בעניין netfree) -
@DovidStroh אמר בעצומה להוספת ספק:
אני דיברתי עם "TAG FLATBUSH" וגם עם נחמיה (המנהל של TAG)
אני גם דברתי עם נחמיה והוא היה מאוד בעד. (מתי דברת אתו).
-
@אורי לפני כ- חודשיים.
-
אני הראתי לו את לפני כחודש והוא התפעל מאוד. לא תהא שמעיה גדולה מראיה!!