עצומה להוספת ספק
-
@chocolate יש משתמשים קבועים.
-
@אהרן
מה עם VPN? וגם למה TAG שמה לא יודע מזה? -
למה אתה מתפלא, ה-VPN עובד מצוין למשתמשים רבים בישראל ובעולם.
נטפרי לא דחפה א"ז חזק כמו בארץ כיון שלא רצו לקחת אחריות על ה-VPN וגם לא היה מספיק כח אדם שיודע לתמוך ולפתוח אתרים באנגלית, ומתחבר למנטליות.
אבל יש לא מעט שמשמשים שם ונהנים
וגם כמה שעושים שם נפשות..אתה מלונדון?
-
@chocolate אחד מה- @בודקים-ותומכים אמר לי:
VPN של RL אינו פתרון טוב מאוד עבור מישהו שלא גר בישראל.
למה? אני לא יודע - אולי בגלל שאין תמיכה...
-
@אהרן
דבר ראשון לדעתי אי אפשר להשוות VPN לגלישה רגילה (מחמת כל מיני סיבות גם בטיחות וגם מהירות וגם אתרים שחוסמים וכו' וכו' )
......
אולי תפרט קצת יותר על האפשרות של הVPN בלונדון (אני מעביר את זה לTAG לפי שאמרו לי שאין להם מידע בעניין netfree) -
@DovidStroh אמר בעצומה להוספת ספק:
אני דיברתי עם "TAG FLATBUSH" וגם עם נחמיה (המנהל של TAG)
אני גם דברתי עם נחמיה והוא היה מאוד בעד. (מתי דברת אתו).
-
@אורי לפני כ- חודשיים.
-
אני הראתי לו את לפני כחודש והוא התפעל מאוד. לא תהא שמעיה גדולה מראיה!!
-
@chocolate מצד אחד אתה מבין ענין
מצד שני אני לא מבין את השאלות שלך
אין דבר כזה VPN לונדון
VPN זה התחברות לשרת שכידוע אפשר להתחבר אליו מכל העולם
רק בשביל שהמהירות תהיה מלאה והתעבורה לא תצטרך לעבור דרך ישראל, שכרו שרת גם בלונדון.VPN לוקח 10% מהמהירות, לא משהו מורגש, וודאי לא במהירויות המטורפות שיש בלונדון.
ואם בארה"ב שכמות החרדים בה גדולה עשרת מונים מלונדון אין חסימה בספק עצמו, אתה מצפה שבלונדון זה יקרה? אם יש ספק כזה, סיפור קצר להתקין עליו את הסינון.בכל מקרה הדרך להתנסות זה VPN.
אני מדבר כמובן על ה-VPN של clickon שיש לו שרתים בכל העולם, ולא של RL.
אגב, גם לסינון עצמו יש שרתים בכמה יבשות וזה מנותב אוטו' לשרת הכי מהיר למקום בו גולשים.
-
@אהרן
@אהרן אמר בעצומה להוספת ספק:@chocolate מצד אחד אתה מבין ענין
מצד שני אני לא מבין את השאלות שלך
אין דבר כזה VPN לונדון
VPN זה התחברות לשרת שכידוע אפשר להתחבר אליו מכל העולם
רק בשביל שהמהירות תהיה מלאה והתעבורה לא תצטרך לעבור דרך ישראל, שכרו שרת גם בלונדון.כוונתי היה לשאול באם יש לי חבר בלונדון ורוצה להשיג למי הוא יכול לפנות
VPN לוקח 10% מהמהירות, לא משהו מורגש, וודאי לא במהירויות המטורפות שיש בלונדון.
ואם בארה"ב שכמות החרדים בה גדולה עשרת מונים מלונדון אין חסימה בספק עצמו, אתה מצפה שבלונדון זה יקרה? אם יש ספק כזה, סיפור קצר להתקין עליו את הסינון.בלונדון יש בכמה ספקים חתימה ברמת הספק (לדוגמא SKY ו TALK TALK החברות המובילות ביותר)
-
נו.. מה נסגר אם העצומה מי מתנדב להקים עצומה ונתחיל להחתים,,
מה דעת ה @administrators -
@chocolate
פנה ל-urivpn@gmail.com שיתן לך יוזר VPN.בהנחה שהחבר סבלני ואם יהיו בעיות חיבור תתמוך בהם אתה.
אם יש לך אחד כזה, אני יכול לנסות גם לחבר בינו לעוד משתמש בלונדון.בנוגע לספק, מדובר בספקים גדולים לציבור הכללי, ומי שרוצה מבקש גם סינון? אם יש שם נכונות כזו, נטפרי תתן את כל התמיכה להתקנת שרת הסינון (מנסיון שלי עד עכשיו).
-
צירפתי רשימה של כל הספקים המאושרים לספק שירותי ספק אינטרנט בישראל (40) , על פי נתוני משרד התקשורת.0_1470906760631_ספקי אינטרנט.pdf
נסו לפנות אליהם ולבקש,
אני מציע לנסות לפנות לספקים הקטנים יותר להם יכול להיות פוטנציאל עסקי רחב יותרמצו"ב בקובץ 0_1470906775826_ספקי אינטרנט.pdf
-
@957 אמר בעצומה להוספת ספק:
אני מציע לנסות לפנות לספקים הקטנים יותר להם יכול להיות פוטנציאל עסקי רחב יותר
מצד שני ספק קטן
יכול להיות גרוע מבחינת ביצועים ומהירות
ואולי גם שירות לקוחות
מה אתם אומרים??? -
עם איזה ספקים נוצר קשר בעבר בנסיון ליצור שיתו"פ עם נטפרי?
האם יש גיבוי למהלך מצד מנהלי נטפרי? יש טעם ליצור קשר עם מנהל קשרי לקוחות לציבור החרדי אצל ספק מסוים או שזה יפול בין הכיסאות? -
כמה פעמים הנמהלים אמרו שהם רוצים להוסיף ספקים,
ואם כבר עדיף ספק גדול דוגמת אורנג' או 012(נראה לי ש013 סלקום עובדים אם רימון כך אין טעם לנסות) בשביל שלא יהיה עוד פעם את הבעיות של ספק קטן,
בהצלחה -
אקספון 018 ספק לא מדי גדול אבל גם לא קטן.
נ.ב. הם שיפרו בזמן האחרון את שירות הלקוחות שלהם ללא היכר. -
@נחמי7442 018 עובדים עם נתיב
-
@למדן-וידען זה לא אומר שהם לא ירצו גם סינון אחר לגמרי שיושב על הספק. מה שהם עובדים עם נתיב זה רק לתת להם 'יוזרים' במחיר מוזל, ה'יוזר' שמקבל מי שמשתמש בנתיב לא מסונן.
-
@magicode טען פעם בפורום שAREL חברה מקצועית מאוד והראיה שמ018 ביקשו להתקין את נטפרי והם רצו, אבל אין להם את היכולת הטכנית לעשות זאת, ופנו לאר אל והצליח לעשות זאת