מבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי
-
@חים מה חסר כל הכאב ראש של התשלום לנטפרי,
למה שלא יעשו 50 ש"ח ללא נטפרי? זה נראה לי יותר מושך. -
@WWW אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
למה שלא יעשו 50 ש"ח ללא נטפרי? זה נראה לי יותר מושך.יש אנשים שיאמרו להיפך שזה כאב ראש להם לשלם על הספק לבד ועל הסינון לבד, ככה הם משלמים את הכל בחשבונית אחד.
-
@שלו'
אז שיעשו שני מסלולים. -
@חים אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
טוב חברה
רואים שזה מבצע מדהים כי כמעט כולכם לא מאמינים לזה, אז אפרט את הדרך שזה עובד, מה שאני עברתי בעת הצטרפותי (אתמול),
מתקשרים לחנות מצטרפים לחבילה של 500!!!! ג'יגה משלמים חד פעמי 49 ש"ח (אמרו לי שבהמשך מחיר החיבור צפוי לעלות ל100 ש"ח ולא 49 ש"ח)
ונותנים מספר אשראי לתשלום חודשי קבוע של 65 ש"ח בלבד,
בהמשך מה שקורה היא שחברת "X2ONE" מתקשרים אליך, ופותחים לך חשבון חדש בנטפרי על מספר פלפון אחר שלך, (כי היות ויש לך חשבון ואי אפשר לפתוח שתיי חשבונות על אותה מספר) והם מכניסים את פרטי התשלום שלהם, ואז הם נותנים לך את החשבון עם הסיסמא ואתה יכול להחליף אותה לאיזה סיסמא שאתה רוצה, ולנהל אותה כמו שניהלת את זה עד עכשיו, זה קצת דבילי, כי זה חשבון חדש על מספר חדש,
חשבתי על פיתרון, שנותנים למוקדן של "X2ONE, את המספר שלכם והסיסמא שלכם והוא יכניס לשם פרטי תשלום לנטפרי, ואחרי זה תשנו שוב את הסיסמא לאחר, עדיין לא עשיתי את זה רק אני מעלה את הרעיון למי שיצטרף,בנוגע לחיבור קווי אמרו לי בחנות שיש אפשרות כזו אך לא ביררתי עליה מאחר שלא הצטרכתי לזה,
מה המספר/ מייל שלהם?
עד מתי תקף המחיר של ה49 לחיבור? -
@חים אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
בהמשך מה שקורה היא שחברת "X2ONE" מתקשרים אליך,
חברת "X2ONE" לא מתקשרים אליך אולי מישהו אחר שמזדהה בשמם.
-
מישהו יכול לכתוב לי כמה במהירות בדור 4 (ממוצע)
-
@חים
חשוב מאד שילחו לך חוזה במייל! כי הרבה פעמים נציג שלהוט למכור 'שינה מן האמת' בלשון המעטה,
ובחוזה היו כתובים דברים אחרים לגמרי!
בכל מקרה אם ישלחו לך או שכבר שלחו, תשתף אותנו בזה וכל הספקות יבואו על מקומם בשלום. -
אני הסתבכתי בהגדרות נטסטיק (מי שיוכל לעזור)
בכל אופן חזרו אלי בכל פעם שהתקשרתי והתקשרתי מלא פעמים שלחו לי מייל מסודר עם כל הדרכים ליצור איתם קשר , יש להם שמות מספרי טלפון כתובת ואתר, לא נראה לי שמישהו שם מרמה, מקווה שאני לא טועה -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@957 אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
בהמשך מה שקורה היא שחברת "X2ONE" מתקשרים אליך,
חברת "X2ONE" לא מתקשרים אליך אולי מישהו אחר שמזדהה בשמם.
יש דברים שאי אפשר לרמות בן אדם.
חזר אלי נציג מ"X2ONE" על בטוח,
יש לי את כל הפרטים שלו, והכל גם תואם לפרטים באתר של "X2ONE" עם מספרי הטלפון ועם כל השלוחות, -
@WWW אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
למה שלא יעשו 50 ש"ח ללא נטפרי? זה נראה לי יותר מושך.כנראה שיש להם איזה הסכם פנימי עם נטפרי על מחיר יותר זול,
אולי -
טוב חברה
רואים שזה מבצע מדהים כי כמעט כולכם לא מאמינים לזה, אז אפרט את הדרך שזה עובד, מה שאני עברתי בעת הצטרפותי (אתמול),
מתקשרים לחנות מצטרפים לחבילה של 500!!!! ג'יגה משלמים חד פעמי 49 ש"ח (אמרו לי שבהמשך מחיר החיבור צפוי לעלות ל100 ש"ח ולא 49 ש"ח)
ונותנים מספר אשראי לתשלום חודשי קבוע של 65 ש"ח בלבד,
בהמשך מה שקורה היא שחברת "X2ONE" מתקשרים אליך, ופותחים לך חשבון חדש בנטפרי על מספר פלפון אחר שלך, (כי היות ויש לך חשבון ואי אפשר לפתוח שתיי חשבונות על אותה מספר) והם מכניסים את פרטי התשלום שלהם, ואז הם נותנים לך את החשבון עם הסיסמא ואתה יכול להחליף אותה לאיזה סיסמא שאתה רוצה, ולנהל אותה כמו שניהלת את זה עד עכשיו, זה קצת דבילי, כי זה חשבון חדש על מספר חדש,
חשבתי על פיתרון, שנותנים למוקדן של "X2ONE, את המספר שלכם והסיסמא שלכם והוא יכניס לשם פרטי תשלום לנטפרי, ואחרי זה תשנו שוב את הסיסמא לאחר, עדיין לא עשיתי את זה רק אני מעלה את הרעיון למי שיצטרף,בנוגע לחיבור קווי אמרו לי בחנות שיש אפשרות כזו אך לא ביררתי עליה מאחר שלא הצטרכתי לזה,
@חים אשמח לדעת האם באמת מהירות הגלישה היא כמו המהירות של פלאפון, כמו"כ לא כ"כ הבנתי את ההשלכות של המעבר לסים שלהם בנוגע לניהול של החשבון בנטפרי, אשמח ממי שיוכל לפרט
תודה רבה. -
אני מתנצל על מה שכתבתי אתמול.
אבל התבססתי על מה שהמנהל של X2one אמר.
אבל אני קיבלתי עדכון היום שזה כן נכון.
וזה מוגבל לשימוש סביר עד 500 GB -
למישהו יש מושג מי החברה שעובדים מולה לדוגמא אצל מי מבררים על חיובים שגוים וכדו'
וכמו כן האם המחיר החודשי קבוע או שהוא רק לחצי שנהואגב @frize37 יש לך מושג אם 019 הולכים להוריד מחירים בקרוב?
-
למה אי אפשר לעשות תשלום באופן פשוט,
אזור אישי>תשלומים>שלם עבור משתמש אחר.
https://netfree.link/user#/user/payment-other -
@beri-zip אני לא שמעתי
-
@shraga אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
איפה יש פרסום על זה?
-
@baruch אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
אבל אני קיבלתי עדכון היום שזה כן נכון.
וזה מוגבל לשימוש סביר עד 500 GBמה זה אומר שימוש סביר
?אפשר להעלות או לשלוח אלי את החוזה/ הסכם שחתמת איתם(אם בכלל)?
ותתייחסו גם לאי אילו הגבלות , אם ישנו?!תודה מראש
בנוגע לחיבור קווי אמרו לי בחנות שיש אפשרות כזו אך לא ביררתי עליה מאחר שלא הצטרכתי לזה,
-
@yits אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
למה אי אפשר לעשות תשלום באופן פשוט,
אזור אישי>תשלומים>שלם עבור משתמש אחר.
https://netfree.link/user#/user/payment-otherלמי שמבקש ניתן גם לשלם לחברה עצמה רק 50 ש"ח ולשלם באופן עצמאי לנטרפי עוד 15 ש"ח.