אשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!
-
במקרה שעובדים עם סים נטפרי
אולי אפשר לעשות שהאפליקציה תזהה את הmei של המכשיר
ואם הלקוח יעשה איפוס למכשיר
ירד קנס מהחשבון 100 ש"ח -
זה לא מספיק.
גם בוויי פריי של המחשב אף אחד לא חשב לעשות כפתור עם תשלום מקוון שמשלם מאה ש"ח ואז התוכנה יורדת אוטומטית מהמחשב. מי שבאמת יש לו סיבה אמיתית [כמו מעבר לסינון אחר] צריך לסדר את זה כמו בן אדם מול נציג.
אחד הסיבות שהגוגל פליי מצליח למכור כ"כ הרבה כל חודש זה בגלל שאין שום יד אדם מעורבת במכירות האלו ודו"ק. -
אתמול סיפר לי מישהו שאפליקציית ווייז עובדת כבר מעולה בנטפרי, חלק בלי נפילות. ואין צורך בהתקנת תעודת אבטחה וגם לא ברוט.
חשבתי על זה שאם תהיה תוכנה ווייפרי לאנדרואיד זה יהיה שווה ביותר. כך נוכל להשתמש עם ווייז בלי לשלם הון לחברות שמתפרנסות מזה.
אני העברתי את כל הקולות שלי לזה. אתה מוזמנים גם לעשות את זה. -
@חיבור אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
כך נוכל להשתמש עם ווייז בלי לשלם הון לחברות שמתפרנסות מזה.
.המחיר שוק של זה נמוך עד כדי מחירי הפסד ואתה מדבר על הון ???
-
@957 אתה צודק זה לא הון. אבל אם נדבר על הדרן אז זה 19.9 לחודש על ווייז בלבד ו39.9 לחודש על וויז ומייל בלבד. וזה התחייבות ל3 שנים. ואתה צריך לקנות את המכשיר דרכם. ודפדפן של נטפרי עולה עוד כסף. ולא דיברנו על המסלולים הרחבים יותר ועל האפשרות לעבור בקלות למסלול שפתוח בו גם ווצאפ ועוד.
ברגע שיהיה את התוכנה אז אני יוכל להשתמש בסים של נטפרי שכבר יש לי ואני לא יהיה צריך לשלם על דפדפן וגם אני יהיה משוחרר לבחור את המכשיר המתאים עבורי, ולהישאר עם מדיניות הסינון של נטפרי שהיא הכי טובה.
אז לא הון אבל בהחלט חסכון נוחות ויעילות. -
@חיבור יש עוד חברות שלא כוללות התחייבות לתקופה, רק תשלום על המכשיר
-
@צביי אלו חברות?
ולעצם העניין - זה שיש חברות אחרות לא מייתר את הצורך בנטפרי. אני חושב שכולם מבינים את ההבדלים שיש ושיהיו.
-
-
@צביי שיש חברות שניתן לעבור ממסלול הוויז למסלול פתוח יותר שכולל דברים שנטפרי לא היו מאשרים
-
כמובן שאף אחד לא התכוון שזה משנה האם מישהו מרויח מזה או לא, כולנו מתפללים ומאחלים שלכל עם ישראל הכשרים יהיה הרבה פרנסה, ואין לי שום בעיה אם יצליחו להתפרנס מזה, ואם נסתכל בחברות החילוניות איזה כסף עושים משטויות שלהם זה עולה הון תועפות, ושמעתי שיש לסלקום איזה אפליקצייה סלולרית [שאינה קשורה למחנינו] שעולה 99 ש"ח לכל חודש, וכן על זה הדרך.
העיקר הוא על מי שמשלם, והוא הלקוח, וגם זה לא מאוד משנה התופעה בעצמה האם מישהו משלם. (אם תשאל אותי: האם אני בעד שאנשים ישתמשו בלי לשלם? אני בעד שכל מי שמקבל מוצר או תוכנה שעולה כסף שישלם!). הבעיה שכשחסימה עולה מאוד יקר אז לא כל האנשים משתמשים בזה.
ואני חוזר על מה שאמרתי למעלה, מכשיר סיני עולה בערך שביעית ממה שעולה רק ההתקנה של החסימות הטובות והמשובחות שמאושרות על ידי גדולי ישראל שליט"א [ובמאמר המוסגר הוצאות התכנות והפיתוח גדולות מנשוא, והריוח לא בהכרח מי יודע מה, אבל זה לא בדיוק הנידון כאן]. ויש להוסיף שמכשיר סיני לא תואם את החסימות הללו לבינתים, רק המכשירים היקרים של סמסונג, אז ממילא יוצא שלקנות מכשיר + חסימה מהודרת ומשובחת יוצא פי כמה וכמה ממה שאדם פשוט רצה לקנות לעצמו מכשיר סיני לווייז, ויש להם גם מסלול מוזל ואפילו התקנת תוכנה חינם, אם מישהו מסכים להתחייב להשתמש עם הסים שלהם.
אבל בפועל ראיתי מישהו שנפל בזה שהספיק לו חסימה פשוטה ולא מהודרת, ואם היה יכול להשיג את החסימה המהודרת במחיר זהה יתכן שהיה לוקח אותה.
ואם כי בודאי שכל באי הפורום הקדוש הזה לא חשודים להתפשר לקחת חסימה לא כ"כ מהודרת בגלל התשלום, ומקסימום יהיו פה כאלה שלא ישתמשו בווייז במידה שרוצים לחסוך, אבל מה נעשה לאחינו שבשדות שהכסף כן נוגע להם.
ולכן מלכתחילה חשבתי שיהיה יותר תועלת אם נטפרי יכנסו לעובי הקורה, ויעזרו לכל כלל ישראל כמו שיודעים לעזור עד היום. -
אני העברתי את כל הקולות שלי לזה. אתה מוזמנים גם לעשות את זה.
נ.ב. גם אני עשיתי כן.
-
@צביי אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
@חיבור יש עוד חברות שלא כוללות התחייבות לתקופה, רק תשלום על המכשיר
@צביי אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
@חיבור זה למשל,
ואין, אין הבדל בין שאר החברות לנטפרי כי במכשיר לוויז בלבד הכל חוץ מהוויז חסום
מה יכול להיות שונה?!כתוב שם במידע נוסף: "המחיר באתר מתייחס לעלות המכשיר, חיבור לשירות עדכוני מפות בסך 20 ש"ח לחודש מתבצע בהפעלה ראשונית של המכשיר באמצעות כרטיס אשראי."
לכאורה מדובר על אותם 19.9 של הדרן וכו שהופכים את העלות האמיתית של המכשיר ל1100 ש"ח -
@957 אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
כך נוכל להשתמש עם ווייז בלי לשלם הון לחברות שמתפרנסות מזה.
.המחיר שוק של זה נמוך עד כדי מחירי הפסד ואתה מדבר על הון ???
בא נעשה חשבון על הכל
התשלום החודשי הוא הרי על המכשיר ולא דמי שימוש (גם אם אתה רוצה לבטל\המכשיר נשבר וכו') ולמי שרוצה הם נותנים לשלם הכל בקניה.
ולכן העלות האמיתית היא 410 על המכשיר + 20 לחודש*36 חודש= 1126 ש"ח
לגבי הסים שאתה מקבל 1. א"א לוותר עליו למרות שאם תכניס סים אחר זה יעבוד מצויין וישאר חסום, כך שיותר הגיוני לקרוא לזה מתנה. 2. אחד מכושר פליי אמר לי שהציעו להם את הסימים האלה ב7 ש"ח לחודש שזה יוצא 252 ש"ח ל36 חודש.
נצא מנקודת הנחה שהדרן משלמים את המחיר ההתחלתי הזה למרות הכמויות שלהם, ובהפחתת עלות הסים תקבל עלות של 874 ש"ח על מכשיר שעולה 450 ש"חזה מחיר הפסד?
-
@אלי-TZA
על קו אתה תצטרך לשלם בכל מקרה גם אם זה לא שלהם , -
@957 אני משתמש בנטסטיק עם וויפי של נטפרי שיש לי
-
@אלי-TZA אני לא מדבר על המקרה הספציפי שלך,
אני מדבר על אדם נורמלי שצריך WAZE לאוטו באופן קבוע, -
-
מ"מ יש תועלת בחסימה זולה בשביל אנשים חוסכים.
-
- רציתי לשאול האם הפתרון יהיה למכשירי סמסונג בלבד כמו פתרונות הסינון הקיימים כיום ?
- במדה ונטפרי יוציאו זה יהיה סמארטפון מסונן או חסימה על הפלאפון לדו' האם יקימו חנות אפליקציות שרק ממנה יוכלו להתקין או שיתנו לכל אפליקציה להיות מותקנת ורק יסננו את האינטרנט כך שאפליקציות שאינם ראויות פשוט לא יעבדו (נפק"מ vlc וכדו') כלומר האם יהיה בסגנון נתיב\עסקן\כשר פליי או נטספארק.
-
@a0533057932 כשזה יקרה תשאל את השאלות. כל עוד שזה לא קורה חבל על ההקלדה...