ניתן להגיב למערכת הפניות דרך המייל ואין צורך להיכנס לאזור האישי בשביל להגיב.
התגובה נרשמת אוטומטית גם בתוך הפנייה באזור האישי.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי חיבור
-
עוד פיתוח חדש בנטפרי
-
RE: זומים שנחסמים
@מאןדהו אכתוב מה אני הבנתי ואשמח שאם לא דייקתי, יתקנו אותי המנהלים.
-
כתובות של פגישות זום אינן נמצאת כברירת מחדל ברשימה השחורה. זאת אומרת - זום פתוח.
-
במידה ונטפרי יקבלו דיווח על לינק של פגישה שמכילה תכנים שאינם עומדים בכללים של נטפרי, אזי ההתייחסות ללינק הזה היא כתוכן ציבורי שחל עליו הכללים של נטפרי והוא יחסם.
-
אינם עומדים בכללים של נטפרי: בגדול - מה שלא יופיע בעיתון חרדי.
-
מתכננים פגישה בזום? אם הפגישה היא פרטית (משפחה, עבודה וכדומה), אין סיבה שתחסם. אף אחד לא ידווח על תוכן שלילי וממילא ההתייחסות אליה כאל תוכן פרטי.
אם הלינק הופץ בתפוצה או הונח במקום ציבורי עליכם לשים לב שהתכנים יעמדו בכללים של נטפרי. אחרת, אם זה ידווח -זה יחסם.
פתרונות לנשים שמעבירות תכנים לנשים בלבד?
לראות שהלינק יועבר במסגרת פרטית בלבד.
אין כוונה לאשר פתיחת תכנים ציבוריים שאינם עומדים בכללים.- רעיונות למסגרת פרטית:
מיילים ייעודיים ולא בתפוצה גורפת.
הנחת הלינק באתר שהגישה אליו רק עם שם משתמש וסיסמה וכמובן ששם המשתמש והסיסמה ימסרו באופן פרטי.
-
-
RE: די להחרים את הסמרטפונים??
@Glantz אמר בדי להחרים את הסמרטפונים!!:
@שואף אני מרחם עליך נשמה טהורה... השתבשת לגמרי. תנחומיי לאשתך.
-
RE: המכלול, סתימת פיות
אני רוצה גם לומר משהו.
הנושא של סגירת הויקיפדיה עלה כבר לפני 8 חודשים פה:
@magicode אמר בהקרב לסגירת ויקיפדיה.:הרבנים אמרו לנו שזה לא בסדר שויקיפדיה פתוח. בגלל אוירת הכפירה שיש שם שבעיקר מכניסים ספקות ושאלות.
בגלל שהסברנו להם שיש לזה שימוש נצרך. הם אמרו לנו לדאוג לתחליף כשר.
לכן אנחנו רוצים להמציא תחליף כדי שנוכל לסגור כמה שיותר מהר את ויקיפדיה.
חיפשנו תחליף ומצאנו את המכלול. אתר שבא להחליף את ויקיפדיה בהשקפה תורנית.שימו לב לתהליך. הרבנים אמרו שצריך לסגור, נטפרי מציעה וחושבת על תחליף כשר עבור אלה שיש להם בזה שימוש נצרך.
התהליך עבר כמה שלבים. הקרב לסגירת ויקיפדיה 1 - הקרב לסגירת ויקיפדיה 2 - הקרב לסגירת ויקיפדיה 3
כרגע, כתוצאה מהוראת הרבנים ולאחר שנטפרי הצליחה להגיע לתחילת הפתרון החלה הפנייה למכלול לערכים שכבר יובאו מויקיפדיה.
יש ניקים שמעוניינים להעלות חסרונות ובעיות בתהליך ועושים את זה בצורה של התקפה. זה לא במקום כי אף אחד לא מחייב אותם להישאר, ובעיקר בעיקר לא יעיל!
מה כן אפשר ויעיל?- לכתוב במערכת הפניות את הבעיה.
- להעלות את הנושא ע"י פתיחת אשכול בקטגוריה הזו: http://forum.netfree.link/category/14/דיונים-בנושא-רעיונות-וחידושים-בנטפרי
שם יוכלו לדון על נחיצות העניין, ללבן פתרונות אפשריים, להציע תחליפים ולחדד נקודות, ולדחוף למציאת פיתרון לבעיות.
כמובן שתצטרכו לשכנע שם שהבעיה המדוברת היא אכן נצרכת לפיתרון וחשובה, ובמידה ואכן כך זה יוכל לעלות להצבעה ע"י המשתמשים.
ממש דומה לויקיפדיה...
ושוב, העלאת הנושא תוך ביקורת ונימה התקפית, לא רק שהיא לא במקום - כי מדובר על הוראת רבנים ולא בגחמה של נטפרי להקשות עליכם, אלא גם ובעיקר לא תועיל כלום.
מכיוון שזה כך, משתמש שמעלה את הנושא בצורה התקפית וביקורתית זוכה ובצדק לחשדנות על מניעיו וכתוצאה מכך בתגובות לא נחמדות... -
@מאןדהו ממה שכתב @magicode בפרוג אני מבין שהחסימה לא מתבצעת לפי כניסות מרובות ולא רובוט או כל מיני תאוריות שהופרחו בפרוג אלא הכי פשוט שיש - לאחר קבלת דיווח על תוכן שלילי, ווידוא העניין ואז חסימה.
ומצטרף לקריאה ...
-
RE: חברת תקשורת חדשה נכנסה לשוק, כדאי לנטפרי לשקול איתה שיתו"פ
@רוצה-לדעת אמר בחברת תקשורת חדשה נכנסה לשוק, כדאי לנטפרי לשקול איתה שיתו"פ:
בהחלט אבל למרבה החרפה זה לא ללקוחות נטפרי.
תסביר לי למה זה חרפה... הם חייבים לנו משהו? הכל שיקול מסחרי נטו של ריווח והפסד. בשוק של הקווים הרגילים יש חברות חדשות שהורידו את המחיר לריצפה ומשיקולים תחרותיים 019 הורידה את המחיר גם כן. היא לא באה לעשות טובה לאף אחד...
בשוק של האינטרט סלולרי הכשר 019 הכי זולים אז למה להם להוריד את המחיר עוד יותר? -
תגית לחסימת עדכוני ווינדוס
שמתי לב לזה עכשיו. אני לא יודע אם זה חדש או ישן אבל יש כאלה שזה יביא להם תועלת. -
RE: שיעורי הרב מלאך
@פרלמן-משה אתה מציג את הדברים בצורה לא מדוייקת.
נטפרי אינה חוסמת ד"ת, וניתן לשלוח ולקבל ד"ת בג'מבו כמו כל דבר אחר. רק שאם מדובר בקישור שהופץ לציבור, יש חשש שהוא מכיל תוכן לא ראוי ולכן כדי להגן עליך צריך לשלוח את הקישור לבדיקה.
כמו שכתבו היות שבג'מבו נשלחים לעיתים גם תכנים לא טובים לא ניתן לפתוח את הקישור ללא בדיקה, וזאת לעומת אתרים כמו קול הלשון וכד' ששם לא צריך בדיקה היות וכל מה שיש שם זה ד"ת.
לגבי מה שביקשת שזה יהיה בחינם - בדיקה זה דבר שדורש משאבים שעולים כסף ואין שום סיבה שזה יהיה בחינם.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי חיבור
-
RE: בעיות בנטפרי עם בזק
@avinoam בבזק עם נטפרי אכן יש בעיות מהסוג הזה. נתקלתי בזה אצל כמה אנשים בשיעורים שמוטמעים בוימאו.
הם עברו לספק אחר והכל הסתדר. -
@מאןדהו ממה שכתב @magicode בפרוג אני מבין שהחסימה לא מתבצעת לפי כניסות מרובות ולא רובוט או כל מיני תאוריות שהופרחו בפרוג אלא הכי פשוט שיש - לאחר קבלת דיווח על תוכן שלילי, ווידוא העניין ואז חסימה.
ומצטרף לקריאה ...
-
@מאןדהו אכתוב מה אני הבנתי ואשמח שאם לא דייקתי, יתקנו אותי המנהלים.
-
כתובות של פגישות זום אינן נמצאת כברירת מחדל ברשימה השחורה. זאת אומרת - זום פתוח.
-
במידה ונטפרי יקבלו דיווח על לינק של פגישה שמכילה תכנים שאינם עומדים בכללים של נטפרי, אזי ההתייחסות ללינק הזה היא כתוכן ציבורי שחל עליו הכללים של נטפרי והוא יחסם.
-
אינם עומדים בכללים של נטפרי: בגדול - מה שלא יופיע בעיתון חרדי.
-
מתכננים פגישה בזום? אם הפגישה היא פרטית (משפחה, עבודה וכדומה), אין סיבה שתחסם. אף אחד לא ידווח על תוכן שלילי וממילא ההתייחסות אליה כאל תוכן פרטי.
אם הלינק הופץ בתפוצה או הונח במקום ציבורי עליכם לשים לב שהתכנים יעמדו בכללים של נטפרי. אחרת, אם זה ידווח -זה יחסם.
פתרונות לנשים שמעבירות תכנים לנשים בלבד?
לראות שהלינק יועבר במסגרת פרטית בלבד.
אין כוונה לאשר פתיחת תכנים ציבוריים שאינם עומדים בכללים.- רעיונות למסגרת פרטית:
מיילים ייעודיים ולא בתפוצה גורפת.
הנחת הלינק באתר שהגישה אליו רק עם שם משתמש וסיסמה וכמובן ששם המשתמש והסיסמה ימסרו באופן פרטי.
-
-
@לולוש כי מישהו דיווח על זה > אם הוא דיווח אז כנראה זה התפרסם בציבור > אם זה התפרסם אז מדוע שלא יחסם בדומה לכל תוכן עם נשים?
זו המדיניות העקרונית שלא מאפשרים תכנים עם נשים. זה לא חדש.
פספסתי משהו? -
רק אני לא מבין על מה המהומה פה וגם בפרוג?
תכל'ס הרי זום פתוח כמו שהיה ושום דבר לא השתנה.
נטפרי לא מזהים קישור כציבורי רק אם מישהו מדווח על תוכן שלילי.
אם מישהו מדווח ואכן יש שם תכנים שלא עומדים בכללים, זה נחסם בדיוק כמו שדברים אחרים נחסמים לאחר דיווח.
מה השתנה? -
RE: עזרה בסינון מחשב עם חיבור לפרוקסי
@yzahn אמר בעזרה בסינון מחשב עם חיבור לפרוקסי:
מנהל במחשבים? כי אפשר לסדר שרק המהנל יכול לשנות הגדרות פרוקסי. יש פתרונות להקשות גם על מנהלים לשנות את ההגדרות על ידי נעילת מפתחות רג'יסטרי. (אתם בווינדוס בכלל?)
@yzahn
לצורך התחברות לכמה אתרים של החברה אנחנו חייבים להתחבר עם הפרוקסי של החברה והוא ללא שום חסימה.
אציין, שאפשרות חסימת הפרוקסי והחרגתו רק לאתריים הנצרכים ברמת האדמין לא רלוונטית היות וזו החלטה של החברה העולמית ואין דרך להשפיע עליהם עבור קבוצת עובדות ספציפית.
יש אופציה להגדיר שאתרים מסויימים יעברו דרך הפרוקסי אבל באותה מידה אנחנו יכולים לבטל את זה בקלות.
אנחנו מחפשים פתרון אמיתי שיחסום את האינטרנט שזורם דרך הפרוקסי. -
@yzahn אמר בעזרה בסינון מחשב עם חיבור לפרוקסי:
ם שיש לכם רק כתובות מסויימות שצריכים לעבור דרך ה-VPN, הלא כן? ואם כן הכי טוב זה להגדיר ניתוב לכתובות אלו על ידי פקודת
פרוקסי
-
@aiib אמר בעזרה בסינון מחשב עם חיבור לפרוקסי:
דרך לעזור. אם תשאירו את כתובת המייל אכתוב זאת באישי.
ומה הפתרון שיש בשביל הפרוקסי?