@aiib אמר בלמי שרצה לדעת איך נראה הסינון תמונות מאחורי הקלעים ...:
כ"כ קצת עובדים?!.....
אלו רק העובדים הגברים.. את המחלקה של העובדות לא צילמו כי הם היו מסננות את התמונה של עצמם
@aiib אמר בלמי שרצה לדעת איך נראה הסינון תמונות מאחורי הקלעים ...:
כ"כ קצת עובדים?!.....
אלו רק העובדים הגברים.. את המחלקה של העובדות לא צילמו כי הם היו מסננות את התמונה של עצמם
@jewel
אם מדובר באתרים שרוכשים תכשיטים דרך קטלוגים, או שעוסקים בעיצוב,
הם מילא יאבדו לחלוטין את האפקטיביות ללא התמונות! ואתה יכול לחסום אותם לגמרי באופן פרטני, או את כל הקטגוריה.
ואם מידי שבוע מישהו ממכריך נתקל בתמונה, כנראה שיש לך כמה עשרות מכרים שגולשים 6\24 , אני גולש בנטפרי כחדשיים ולא נתקלתי באף תמונה לא ראויה!!
נ.ב. יש אפשרות להגדיר בדפדפן כרום שלא יציג תמונות כלל: הגדרות>מתקדם>הגדרות תוכן>תמונות
@לוי
יישר כוח גדול!!
כל הכבוד על היוזמה האתר ממש מושקע!
אבל מהניסוח אנשים עלולים לטעות שאתם משווקים מוצר שלכם, למשל כאן:
"אם תרצו אתם מוזמנים להצטרף לאלפי המנויים למייל בלבד וליהנות מהשירותים היחודיים שלנו"
קישור http://glatmail.co.il/
לדעתי כדאי להדגיש שזו לא חברה שיווקית, והמטרה היא לזיכוי הרבים בלבד.
כך אנשים הרבה יותר מקבלים את האינפורמציה ופחות ביקורתיים.
@frize37 אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:
@shraga אמר בחבילות חדשות x2one/ הסכם התקשרות:
@frize37
תכתוב גם דברים ברורים לגבי האטת קצב וכדומהאחרי שנגמר ה10 או 40 יהיה האטה. זה ברור
3.5 גיגה ליום. ואח''כ הטאה. היום מתחיל בשעה 12ב בלילה (שאלתי למה זה לא רשום בהסכם ולא קיבלתי תשובה ברורה. אבל קחו את זה בחשבון. זה כבר הנוהל עכשיו)
זה אומר שכבר היום הם לא עומדים בהסכם כי אם זה לא כתוב בהסכם זו הפרה של ההסכם!
וכל ההסכם הזה אינו אלא קישקוש! בכדי לנסות להחזיר אליהם את הלקוחות האבודים.
@סופר
לדעתי הבעיה יותר קשה ביד 2
כי זה בדרך כלל משמש לצורך רציני של קניית דירה וכדומה ואפשר פשוט להשתגע כשמחכים שהתמונות יעלו
ובמיוחד שבקטגוריה של דירות 99 אחוז שלא תהיה שום תמונה פרוצה
אני מבין שילוב של בדיקה רובוטית עם אנושית קצת פחות יעיל אבל בכאלה מצבים אפשר לדעתי להשתמש בזה
ללא שום חשש
אפשר למשל ליצור סטיסטיקה וקישורים שכבר עברו עליהם ויותר מ 95 אחוז לא נמצאו בעיות לעבור לרובוטי עם אנושי
@magicode
אני בטוח שהרבה חושבים כמוך שכל עובדי אינטל משתכרים טוב.
אבל זה לגמרי לא המצב רבות מאד מהעובדות החרדיות באינטל עובדות בבדיקות תוכנה וולידצייה דרך חברות קבלן שונות,השכר הוא לא גבוה בכלל! בחברה של אשתי השכר מתחיל בקצת יותר ממינימום על משרה מלאה ויש חברות שבהם מתחילים עם שכר מינימום !!(יהיו שיאמרו שמדובר בניצול אבל זה לא הנושא)
כך שהתקציב הכספי שלהם הוא כמו של כל אשת אברך אולי פחות ולא מדובר על אופי ישראלי אלא באופי 'הישרדותי' של אברכים!
אבל למעשה זה לא משנה בכלל!! תכלס הם לא עושות בגלל המחיר ורציתי להביא לזה שיהיה משהו במחיר סביר וע"י זה רבות מאד יעשו סינון
ההוצאה המרתיעה זה 200 ש"ח שמשלמים כביכול על ההתקנה ולא ה55 החודשי (אני לא מכיר שום תוכנה שאחרי שרוכשים אותה בכסף מלא צריך לשלם גם תשלום חדשי, בוועדה לביצור חומות הדת הסכימו איתי שמדובר על עושק וניצול של זה שהם לבד בשוק)
אנחנו באופן אישי ייתכן מאד שבלית ברירה נעשה נתיב אבל המטרה שלי בהעלאת הנושא הייתה אחת, להביא פתרון שיגרום לכלל העובדות החרדיות לעבור לאינטרנט מסונן.
דרך אגב ייתכן מאד שבחרו גדולות נוספות כמו סיסקו המצב דומה אבל אין לי שום מידע על זה
בכל מקרה תודה
@סופר אמר באיטיות מטורפת בבדיקת התמונות:
אני מתמלא רחמים על הגרפקאיים, בוני אתרים
זה נכון ולדעתי זה לא רק אי נוחות אלא הפסד כספי בגלל ירידה בהספקים וכו'
לדעתי צריך לתת להם קדימה על פני אלו שסתם משוטטים להנאתם למשל שאתרים שמיועדים במיוחד לגרפיקה או או כל עיסוק מקצועי אחר שמכריח שימוש בתמונות, יזכו לקדימה בתור.
ואולי יותר מזה אתרים שמשמשים לשימוש רציני כמו יד 2 ואחרים יקדמו לאתרי חדשות ובילוי וכו'
@זהיר
אפשר אולי להוסיף אפשרות של -X שיסיר את ההודעה והיא תשוב ותופיע כל כמה דקות.
כך הרווח כפול, גם לא יפריע בהדפסה וכדו', וגם יותר ישימו לב לזה, כי כשזה מופיע כל הזמן כבר לא שמים לב.
@מטעמים אמר בסינון של סייפטק:
ועל כך יהיה להם גן עדן
לא בטוח בכלל, זה שהם נלחמים בנטפרי מוכיח שהם עושים את זה נטו בשביל הכסף.
לא יודע אם על כזה דבר מגיע גן עדן!
@magicode
תודה רבה על הנכונות אבל שמתי לב שבפרוספקט ש'אבק' העלה נתיב נתנו למלם מחיר לגמרי סביר 80 ש"ח תשלום ראשוני במקום 200 ש"ח!! ו 27.5 תשלום חדשי במקום 55 כנראה שבכל זאת יש אפשרות לנהל אתם משא ומתן לקבל מחיר קבוצתי (למרות שבטלפון ניסיתי ואמרו לי שאין על מה לדבר).
אני חושב שכדאי קודם שננסה לקבל מהם מחיר דומה..
כי בשביל נטפרי זה נראה שנדרש מאמץ מיוחד ליצור התאמה תכנית וגם לאחר שתהיה התאמה תכנית לא בטוח שבאינטל יסכימו כי מבחינתם יש את נתיב ולמה להם להסתבך עם עוד חברת סינון..
תודה על היחס האישי והמיוחד ניכר שהדברים נעשים לשם שמיים!!
אני דרך אר אל פלאפון וכבר כמה ימים אין גישה.
בנטפרי אומרים שלא קשור אליהם, יאווש!!
דרך אגב ניסינו על אותו חיבור רק על VPN של העבודה של אשתי שדרכו הסינון לא פועל
ונכנס רגיל, כך שלדעתי לחלוטין קשור לנטפרי, אבל אין לי את היכולת והידע הטכנולוגי להוכיח את זה..
נחכה שעוד ועוד יתלוננו גם לנטפרי גם לספק וגם לבנק, אולי מאחד מהם תבא הישועה...
מס' מנוי זה מס' הפלא' של הסים, ומזהה סים זה המיספר הארוך שעל הסים,
אני בפלאפון אראל ועובד לי.
@רוח
אולי הכוונה לפיתרונות לעסקים שאכן קימים דרך חברות בעזרת סורק מיוחד
כמו אלה,
https://www.g-and-s.com/product/ci3/
https://autofont.co.il/שירותים/הפקדת-צקים-דיגיטלית/
חבל שאין לפרטיים..
@כן-כבודו
צודק לחלוטין!
כבר כמה פעמים שקלתי לקנות טאבלט זול רק לצורך זה ולהתקין עליון ויפי,אבל אני כל פעם עוצר בעד עצמי כי אני חושש שיגלוש לבזבוז זמן..
מישהו כאן הביא בעבר חברה שמספקת שירות לעסקים סוג של סורק או משהו כזה לצ'קים כך שזה קיים מבחינת הפיתוח...
@רוצה-לדעת אמר בקוד מחמיר בפלאפון:
בשרות לקחות הפנו אותי לבדיקה באתר שלהם גם היא לא עבדה, אבל מצאתי שם את ההודעה הזו מעניין מה הפשט?
@ישראל-ג
יש להם קישור באתר כרגע לא עובד, וגם באתר של פלאפון עצמם לא עובד (לא יודע מה בשאר חברות )
תשלח מיל ל s@isp.net.il ענו לי תוך משהו כמו רבע שעה
@אתי-חביב אמר במה ההבדל:
ואם גם אז יהיה בעיה
כן זה קצת חבל על הכסף כי זה הימור אבל אין בררה, אני עברתי שלוש חברות עד שהגעתי לפלאפון דרך RL שזה מה שטוב לי, אפשר לנסות ללוות ממישהו..
@האברך
בשרות לקחות הפנו אותי לבדיקה באתר שלהם גם היא לא עבדה, אבל מצאתי שם את ההודעה הזו מעניין מה הפשט?
@אתי-חביב אמר במה ההבדל:
כבר כמה פעמיים שהסטיק שלי קלט דור 4 ככה שכנראה הם כן דור 4 ובכל אופן מדובר בתל אביב שמן הסתם זה דור 4
אם אין לך קליטה קבועה של דור 4 זה לא קשור לעומס(עומס יוצר מצב שלמרות שיש קליטה מלאה הגלישה לא טובה אבל לא מוריד את הקליטה ), כל מה שקשור לתשתית פרטנר לא משנה דרך איזה ספק כנראה לא טוב לך, נשאר לך לנסות פלאפון וסלקום...