סינון של סייפטק
-
רציתי לדעת, אם יש מי שיודע, הסינון של סייפטק, קשור לנטספארק?
ככה מישהו אמר לי. ונראה לי שאם כן, חשוב לדעת את זה.
בעיקר בעת שהם מנסים להילחם בנטפרי. -
סינון של סייפטק, הוא נטספארק מלא לכל דבר.
אין להם בכלל טכנולוגיה עצמאית.
על כל המשתמע מכך. -
גם נתיב, גם חב"ד, וגם ...
-
@שואף אמר בסינון של סייפטק:
גם נתיב, גם חב"ד, וגם ...
בנתיב יש גם טכנולוגיה שלהם, זה מכשירים עם קושחה עצמאית שיש בתוכה גם את טכנולוגית הסינון של נטספארק.
בחב"ד זה נטספארק רשמי אפילו לא תחת כיסוי. -
עסקן מה דינם?
-
שמעתי, שגם הסינון החדש של 'נטו מייל' 'מבית יוסי תקשורת', הוא נטו נטספארק בתחפושת.
מישהו יכול לאשר או להכחיש? -
-
חשוב מאוד לא לשפוך את התינוק עם המים.
יש לזכור שרוב היהודים שומרי תורה ומצוות מקבלים כבר שנים שירותי סינון מנטספרק. ועל כך יהיה להם גן עדן! (אחינו הד"לים, ואחינו החרדים שעוד לא מכירים את נטפרי או לא מספיק שלמים עם עצמם ובוראם.)זה שנטספרק מתחילים בחוצפתם עכשיו להלחם בטובים מהם, לא אומר שהם שייכים לצד הרוע לגמרי....
-
@מטעמים
לגבי תינוק, אני מסכים. לגבי מים, לא יודע אם יש שם.
אבל בכל מקרה, זה בגדר של דע את האויב.
לא שלנו. אלא של הציבור החרדי.
לפעמים אין ברירה וצריך להשתמש עם האויב. אבל צריך לדעת אותו.ולגבי מה שאלתי על יוסי תקשורת, אני גיליתי שזה נטספארק בלי תחפושת בכלל.
-
@מטעמים אמר בסינון של סייפטק:
ועל כך יהיה להם גן עדן
לא בטוח בכלל, זה שהם נלחמים בנטפרי מוכיח שהם עושים את זה נטו בשביל הכסף.
לא יודע אם על כזה דבר מגיע גן עדן! -
@רוצה-לדעת אמר בסינון של סייפטק:
לא בטוח בכלל, זה שהם נלחמים בנטפרי מוכיח שהם עושים את זה נטו בשביל הכסף.
אף אחד לא אמר שהם לא מרויחים כסף... רק ציינתי שהם עושים דברים מאוד חיוביים! עם כל הכבוד, אני זוכר את השנים בהם לא היו סינונים כלל, והם היו הנחשונים. כולנו הסתמכנו עליהם ולא יכולנו בלעדיהם. לעולם אין לירוק לבאר ממנו שתינו, גם אם המים היו מלוכלכים ומורעלים... בסך הכל הם היו יותר טובים מלא כלום במשך שנים (!)
אני ממש כועס על ההתנהגות שלהם עכשיו, וגם תרמתי לנטפרי כדי להאבק בהם. אבל חשוב מאוד שהם גם ימשיכו, אנו חייבים לחשוב על כל כלל ישראל שומרי תורה ומצוות. שלעולם, אבל לעולם לא יגיעו לנטפרי (הדל"ים ועוד...) ואם רימון ייסגר [כפי שמייחלים פה כמה ניקים] שאר בניו של הקב"ה יהיו חשופים לאינטרנט פרוץ לגמרי.
כיהודים מאמינים עלינו לחשוב על הכלל ולא להסתכל במשבצת הקטנה שלנו בלבד.
-
רק ציינתי שהם עושים דברים מאוד חיוביים
אני לא חולק שהתוצאה הסופית היא חיובית, אבל אני דיברתי על נושא הגן עדן, לדעתי סופם הוכיח על תחילתם שהם לא עושים את זה למטרה חיובית וערכית אלא אך ורק בשביל כסף.
ולהגיד שמגיע להם ע"ז גן עדן, זה בערך כמו לומר שיגיע לבן גוריון גן עדן על כל התורה שלומדים בזכות המדינה שהקים, כשהמטרה שלו לא היתה תורה ולא האמין בזה כלל וכלל. -
ולהגיד שמגיע להם ע"ז גן עדן, זה בערך כמו לומר שיגיע לבן גורין גן עדן על כל התורה שלומדים בזכות המדינה שהקים, כשהמטרה שלו לא היתה תורה ולא האמין בזה כלל וכלל.
סליחה על הפרובוקציה אבל אין לי שום ספק שבן גוריון קיבל על זה שכר
יש בלי סוף חז"לים על רשעים שקיבלו שכר על דברים פעוטים שעשו. -
ואם רימון ייסגר [כפי שמייחלים פה כמה ניקים] שאר בניו של הקב"ה יהיו חשופים לאינטרנט פרוץ לגמרי.
אין הרבה הבדל בין רימון לאינטרנט פרוץ לגמרי
-
@מעמד לא צריך להגזים....
-
@Glantz נכון, אך זו לא הגזמה, בכל אופן כשגלשתי עם זה (לפני כמה וכמה שנים)
-
.......................
-
הרבה יותר חסום מנטפרי.
כל דף שלישי חסום. -
רק ציינתי שהם עושים דברים מאוד חיוביים
אני לא חולק שהתוצאה הסופית היא חיובית, אבל אני דיברתי על נושא הגן עדן, לדעתי סופם הוכיח על תחילתם שהם לא עושים את זה למטרה חיובית וערכית אלא אך ורק בשביל כסף.
ולהגיד שמגיע להם ע"ז גן עדן, זה בערך כמו לומר שיגיע לבן גורין גן עדן על כל התורה שלומדים בזכות המדינה שהקים, כשהמטרה שלו לא היתה תורה ולא האמין בזה כלל וכלל.מגלגלין זכות וגו'
-
@יהושע-ב. אמר בסינון של סייפטק:
ברמות הגבוהות אני לא יודע ולכן אני לא אומר.
דיברו כאן לא פעם על המכשול הנורא שבשיחת טלפון פשוטה אפשר לעבור ברימון מרמה זו לרמה אחרת.