האתר מג'יקוד הוא חסר סמליל. מה שקורה שכששומרים אותו כסימניה קשה לזהות אותו בין הסימניות (למי שאין מקום לכיתוב). באם יהיה לו סמליל ייחודי הדבר יועיל מאוד.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי מאןדהו
-
הוספת סמליל לאתר מג'יקוד
-
משהו חדש במערכת הפניות בנטפרי!
היום שלחתי לנטפרי סרטון ביוטיוב, והסרטון נחסם, היות והופיעו בו נשים, אבל נוסח ההודעה מנטפרי שודרג. וזה הנוסח.
הוידאו נבדק על ידינו,
והוחלט לחסום אותו מכיון שיש בו נשים- דבר שלא תואם את הכללים של נטפרי.מצטערים.
פעם היה נוסח קבוע לכל החסימות, וכיום יש הסבר מאיזה קטגוריה הדבר נחסם! -
RE: מה ההיגיון ??? ומי מנצל כאן את התמימות של הציבור החרדי ???
@2222 זה נושא ישןן מאוד מאוד, שנידון כבר כמה וכמה פעמים בפורום. אם יש לך משהו לעשות על מנת להוריד את המחירים, מה טוב ומה נעים.
אם אין לך משהו להועיל, אין טעם לדון בנושא, אחר שדשו בו מכל זווית אפשרית בפורום פה. -
RE: איך ניתן (אם בכלל ) להפקיד צקים עם הNOX
@הקטן על מה אתה כועס?
הוא הודיע שהוא מסכים למען אחרים (לו זה לא נצרך היות ויש לו בנק הדואר) לשבת על האפשרות להפקיד צ'קים באימולטור, ולבדוק האם זה אפשרי ואיך.
אלא שבסך הכול הוא צריך סביבת עבודה, (שאין סיבה שהוא יממן את זה, מאחר שהוא לא נהנה מזה)
ועל זה אתה כועס???????
נ.ב. אני מסכים לתת קוד משתמש וסיסמה, של החשבון שלי. @מנתק באם אתה אוחז בשלב הזה, תכתוב כאן, אני יצור איתך קשר במייל. -
RE: פרסומות באתר "כל רגע"
@מעמד אתה בפירוש צודק. ויותר מזה, אם באמת נטפרי יענו לכל שאלת מדיניות, זה בסוף בסוף, יהיה על חשבוננו הלקוחות. שיקח יותר זמן מענה לטיפול בבעיות. הנקודה כאן היא
א. נטפרי כותבים בעמוד הבית שניתן לפנות אליהם עם תלונות, במרכז הפניות.
כך, שאם זה לא נכון, שישנו את זה.
ב. כשיש למישהו אתר, וזה נחסם לו בנטפרי, במידה ועיקר השוק שלו זה לקוחות נטפרי. זה סיפור קשה מאוד בשבילו, כך שאני כן חושב שראוי להתחשב בו, ולפחות להסביר לו למה זה נחסם, והאם יש אפשרות לפתיחה במידה והוא ישנה משהו. -
RE: שגיאות בדרייב
@מעלה-ומוריד אמר בשגיאות בדרייב:
@בשעות-הפנאי אמר בשגיאות בדרייב:
ג. מאיפה אני הבור והעם הארץ אמור לדעת מה חסום כמדיניות, ומה הוא רק 'באג בפיתוח החדש'? אולי מישהו רשמי פשוט יסביר מה קורה???
מאיפה שאני ושמשון וחיימ'ל ומסעודה יודעים
אגב, לא תמצא את זה בעוד אף חברה אחרת.
זה אכן נכון שאין אף חברה שתכתוב ספר בגודל של ויקי נטפרי בשביל הוראות שימוש אבל אין אף חברה שצריך ספר בכזה גודל בשביל הוראות שימוש.
-
RE: YouTube בטאבלט?
@mkd אם אני מבין נכון, מה שקורה זה, שאתה לוחץ על קישור ליוטיוב, והסרטון נפתח לך באפליקציה יוטיוב שנמצאת אצלך במכשיר, והיות והאפליקציה הנ"ל לא עובדת בנטפרי, הסרטון לא נפתח.
יש פיתרון שכבר הוצע כאן, ללחוץ על הקישור ולבחור פתח בכרטיסיה חדשה.
ויש פיתרון נוסף, בהגדרות אפליקציות, להשבית את אפליקציית יוטיוב. (להסיר את האפליקציה, ברוב המכשירים לא ניתן) ואחרי שאתה משבית את האפליקציה כל הסרטונים נפתחים רק בדפדפן. -
RE: נוסף סרטון של איך בודקים העובדים בהודו
@almog מה הקשר? ברור שחשוב ביקורת, אבל ביקורת מועילה רק אם יש לך ערך מוסף לתרום, (לדוגמה אם חוסמים איזה אתר, שאינו שימושי לאף אחד, אך לבעלי מקצוע מסוים, הוא צורך בסיסי, ואחד מהלקוחות שעובד במקצוע הספציפי הזה מסביר שאי אפשר בלא האתר הספציפי הזה לעבודה x יש כאן ביקורת עם ערך מוסף) אבל סתם לזרוק סברות באויר כמו נראה לי שהם לא רציניים, (יש לך עובדים אחרים מהודו שאתה ממליץ עליהם?) או למה יש כזה קצת עובדים (אתה רוצה לעזור בגיוס עובדים בהודו?) לא נראה לי ביקורת שמועילה משהו.
-
RE: המום ממערכת הפניות👋👋👋👋
@bekkikol יש בזה משהו נכון ששירות הלקוחות בנטפרי מתנהל בצורה שונה מרוב שירותי הלקוחות המוכרים, אך הם מתנהלים הרבה יותר טוב מכולם.
מה שכן, בהתחלה די מסובך להתעסק עם מערכת הפניות, כי היא די שונה מכל שירות לקוחות אחר.
אני יכול להרגיע אותך שלאט לאט תתרגל, (כמובן, אם תתן להם הזדמנות) -
התאמת האיזור האישי בנטפרי לטאבלטים
כרגע האיזור האישי בנטפרי מותאם לכניסה ממחשב בלבד. לכאורה, צריך להתאים אותו גם לטאבלטים.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי מאןדהו
-
RE: איך לבטל או לחסום מייל
אגב, ברשימת הפניות עזרו לי כמה פעמים עם זה, והוציאו אותי מרשימת התפוצה גם בלי התוכנות ששם.
-
RE: הורדת תוכנת משחק שחמט חינמי
@כוכבי-דשמיא זכור לי שבמערכת הפניות אם מבקשים על משהו ספציפי והוא נקי היו מאשרים אבל אני לא יודע האם זה עדיין ככה.
-
RE: פתיחת שידור חי ביוטיוב כשהבעלים מתחייב לנטפרי
@שפרינצל-ה מניסיון פותחים.
אני פעם עשיתי איזשהו שדור, והיתה בעיה ששיטת הפתיחה היתה רק אם כל הערוץ פתוח, ופשוט לא היה מה לפתוח בערוץ, היות ולא היה שם שום סרטון. בסופו של דבר פתחו לי את הערוץ, יכול להיות שהשיטה שונתה. -
RE: חדש - מדיניות נטפרי
@magicode אמר בחדש - מדיניות נטפרי:
@nigun אמר בחדש - מדיניות נטפרי:
במידה והאתר מפרסם פרסומות:
- אסור לפרסם דברים שנאסרו על ידי גדולי ישראל, לדוגמה - אקדמיה.
- אסור לפרסם דברים שאינם מקובלים לפרסם בציבור החרדי.
צ"ע עיון מה הדין באתרי חדשות שמפרסמים פרויקטים של שירות לאומי לגברים וכדו'
לפי הכתוב במדיניות יש להם חודש להתארגן בטרם יחסמו.
ככל ויש אתרים כאלו צריך לדווח לנטפרי בצירוף ראיות.מן הסתם כוונתך ניתן לדווח, לא חושב שצריך.
לגופו של עניין, למה לא לחסום רק את הפירסומות כמו באתר כול רגע? -
RE: סיבים של הוט
@izik לי יש משהו כמו חודש.
א. היה לי בעיה ששמשם מה הותקן לי אינטרנט רגיל ולא נטפרי, ולקח שבועיים עד שהצליחו להעביר אותי לנטפרי,
ב. אני יכול להגיד שעכשיו יש לי בעיה שלפעמים מתנתק לי האינטרנט בלי סיבה ואחרי זה חוזר פתאום בלי סיבה, (אבל יכול להיות שזה קשור לזה שמישהו נגע בסיב)
ג. אני מצרף לך עכשיו בדיקת מהירות.
-
RE: צ'אט בנטפרי
עד כמה שידוע לי, גם במידה ומישהו מסמן שהקבוצה בעייתית, זה לא נחסם עד שנטפרי בודקת שזה אכן אמור ליחסם.
-
RE: רובוטו הסינון של נטפרי
@י-פל אם תציע רעיון טוב יותר כולל איך הוא ייושם ותשלח לנוגעים בדבר, אולי ייצא מזה משהו.
-
RE: רובוטו הסינון של נטפרי
@י-פל פעם האיקסוס היה רק על המילים עצמם, אך זה גם היה לא לעניין. ולכן נטפרי שינו את זה לכל הפיסקה.
-
RE: מיטב\צבא
ואם כבר, למישהו יש הסבר לחסימה המוזרה הזאת?
זה מקשה מאוד על ההתנהלות באתר, ולא נראה לי שזה מה שמונע מאי מי להתגייס....