שגיאות בדרייב
-
מה שינדון פה זה לא שייך לכלל הציבור. זה שייך רק לקומבינטורים.
אם אתם הולכים ישר ולא משתפים פעולה עם גנבים אז הדרייב שלכם אמור לעבוד טוב.אני גם לא הייתי שם את הקבצים שלי בחשבונות לא ידועים מכמה סיבות.
- יש שליטה על הקבצים לאנשים שאני לא מכיר אותם. הם יכולים להחליף את הקבצים לוירוסים לסחור בתמונות שלי.
- הקבצים ברגע אחד עלולים להימחק אם מישהו יעלה על התרמית הזאת.
-
@magicode אמר בשגיאות בדרייב:
אם אתם הולכים ישר ולא משתפים פעולה עם גנבים אז הדרייב שלכם אמור לעבוד טוב.
זה לא כ"כ מדוייק, החשבון שלי הוא חוקי לחלוטין, מה אני אשם שזה לא חשבון חינמי, אלא חשבון שקיבלתי ממוסד חינוכי שמוכר ע"י גוגל ויש לי קשר למוסד ההוא?
-
@מעלה-ומוריד לא יצא לי ברור
א. מה זה נקרא שותף באופן ציבורי? האם כששלחתי בקבוצת המייל המאושרת על ידי נטפרי, קישור דרייב לצפייה בסרטון המשפחתי שערכתי, זה נקרא שיתוף ציבורי? האם קובץ שהעלתי בדרייב אחד שלי, אני אוכל לראותו בדרייב אחר שלי? (כפי שעושים הרבה שאין להם מקום בדרייב, אז פותחים עוד חשבון)?
ב. על פי מה יפתחו לי במוקד הפניות את התיקיות שיש עליהם בעיות? כי לפי הקריטוריונים הנהוגים כיום, כל תמונה עם אישה זה דבר שלא פותחים אותו
ג. מאיפה אני הבור והעם הארץ אמור לדעת מה חסום כמדיניות, ומה הוא רק 'באג בפיתוח החדש'? אולי מישהו רשמי פשוט יסביר מה קורה??? -
@בשעות-הפנאי
לא מכיר קבוצת מייל שמאושרת על ידי נטפרי. -
-
@בשעות-הפנאי
נראה לי שזה נחשב שיתוף ציבורי וזה נחסם עוד מלפני כמה שנים. לא קשור למה שנידון פה.
לדעתי אתה לא קשור לנידון. -
@magicode אמר בשגיאות בדרייב:
@בשעות-הפנאי
נראה לי שזה נחשב שיתוף ציבורי וזה נחסם עוד מלפני כמה שנים. לא קשור למה שנידון פה.
לדעתי אתה לא קשור לנידון.עובדתית זה לא נכון
זה לא חסום, לפחות עד לא מזמן
אני מתכוין להעלות לתוך הקבוצה את הקישור הישיר של הדרייב ולשלוח
זה עבד לי
אבל אני באמת לא מדבר על דברים שיתופיים כלל עולמיים, כמו שדיברו כאן -
@בשעות-הפנאי אמר בשגיאות בדרייב:
אני מתכוין להעלות לתוך הקבוצה את הקישור הישיר של הדרייב ולשלוח
זה בדיוק נקרא ציבורי...
-
@magicode תכל'ס לבעיה שלי יש פיתרון?
-
@מעלה-ומוריד לא יצא לי ברור
הנה היא רחל בתך הקטנה
נעים להכירא. מה זה נקרא שותף באופן ציבורי?
העלאת הקישור באתר ציבורי (פורום למשל)/צ'אט/גוגל גרופס/חיפוש גוגל
האם כששלחתי בקבוצת המייל המאושרת על ידי נטפרי קישור דרייב לצפייה בסרטון המשפחתי שערכתי, זה נקרא שיתוף ציבורי?
זה שהיא מאושרת על ידי נטפרי, לא אומר שהיא לא מקום ציבורי. גם בצ'אט בינך לאחיך, אם תעלה קישור לקובץ בדרייב, הוא ייחסם. וצ'אט הרי פתוח בנטפרי
האם קובץ שהעלתי בדרייב אחד שלי, אני אוכל לראותו בדרייב אחר שלי? (כפי שעושים הרבה שאין להם מקום בדרייב, אז פותחים עוד חשבון)?
כן, כל עוד לא הועלה במקום ציבורי כנ"ל
ב. על פי מה יפתחו לי במוקד הפניות את התיקיות שיש עליהם בעיות? כי לפי הקריטוריונים הנהוגים כיום, כל תמונה עם אישה זה דבר שלא פותחים אותו
אם מחמת באג כלשהו, נחסמו לך קבצים אישיים שלא שותפו באופן ציבורי, יעזרו לך במערכת הפניות
כנ"ל, תמונות אישיות בדרייב לא נחסמות.ג. מאיפה אני הבור והעם הארץ אמור לדעת מה חסום כמדיניות, ומה הוא רק 'באג בפיתוח החדש'? אולי מישהו רשמי פשוט יסביר מה קורה???
מאיפה שאני ושמשון וחיימ'ל ומסעודה יודעים
אגב, לא תמצא את זה בעוד אף חברה אחרת.
-
@מעלה-ומוריד השקעת....
-
בקריאה ראשונה לא הבנתי כוונת המשורר...
-
פוסט זה נמחק! -
@מעלה-ומוריד אמר בשגיאות בדרייב:
ג. מאיפה אני הבור והעם הארץ אמור לדעת מה חסום כמדיניות, ומה הוא רק 'באג בפיתוח החדש'? אולי מישהו רשמי פשוט יסביר מה קורה???
מאיפה שאני ושמשון וחיימ'ל ומסעודה יודעים
אגב, לא תמצא את זה בעוד אף חברה אחרת.
זה אכן נכון שאין אף חברה שתכתוב ספר בגודל של ויקי נטפרי בשביל הוראות שימוש אבל אין אף חברה שצריך ספר בכזה גודל בשביל הוראות שימוש.
-
@מאןדהו אמר בשגיאות בדרייב:
ויקי נטפרי בשביל הוראות שימוש אבל אין אף
ככה זה.
ככל שהמוצר טוב יותר כך הוא מסובך יותר (מחשב\מחשב כיס...) -
-
@מאןדהו אמר בשגיאות בדרייב:
זה אכן נכון שאין אף חברה שתכתוב ספר בגודל של ויקי נטפרי בשביל הוראות שימוש אבל אין אף חברה שצריך ספר בכזה גודל בשביל הוראות שימוש.
קביעה ממש ממש לא הוגנת או נכונה. נעלבתי בעד נטפרי... הם מן הסתם לא מגיבים לכאלו דברים.
-
פוסט זה נמחק! -
@yzahn לא התכוונתי להעליב את נטפרי, וודאי וודאי שלא אותך.
אבל מילא לטעון שמה שכתבתי זה לא הוגן, אני מבין. אבל לא נכון??? -