ישנו ארגון פסול ומסוכן ציוני שהחליט לנצל את המעשה רצח ר"ל שארע באלעד להסית את כולם לשאת נשק ח"ו, הציבור החרדי האמון על ברכי גדולי ישראל יודע שלא זו דרכה של תורה, ולא התחדש מצב סכנה חדש בשנת תשפ"ב, אלא התחדשו כיתות המאיימות על קיומה של תורה ויהדות בישראל.
לצערנו בפורום לתורה (במדור אקטואליה) ניתנה במה לרעיון הדופי של מחבלי הכרמים, לא יודע מה קרה שם לאחרונה האנשים עם דעות כוזבות הרסניות שורצים שם, זה דוגל בשם ציון וזה בשם גר"א וכו', בקיצור, סכנה רוחנית.
מנסה באמצעות פורום זה להעלות את הנושא לשיקול רבני נטפרי.
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי פרלמן משה
-
להשפיע על פורום לתורה
-
RE: מתקרבים לארבע מאות מליון !!!
מי שזקוק לברכה יכול לפנות למנהלי נטפרי אין ערוך לזכות הרבים שתלוי בהם.
-
RE: להשפיע על פורום לתורה
@יוסי-מחשבים
נטפרי צריכים לשאול פי חכם כדת מה לעשות, מה הועילו לחסום את וקיפדיה וכו' אם בדרך עקיפה של התכתבות מצליחים להחדיר צחנת הקלקול וההרס הרוחני, ויחושו לנפשם מעתידם לתת את הדין לפני ממ"ה הקב"ה, בנושאים של מינות ודעות זרות פסולות ומסוכנות אין היתר להעלים עין. -
RE: תגובה לגבי סגירה של פרום אוצר החכמה.
בעבר העליתי הצעה:
לפתוח את אוצר החכמה לפי שמות משתמשים, דהיינו, כל משתמש שיפסל תוכנו ימחק בנטפרי ויסומן בxxxxxxxxxxxxxxxx
עכ"פ אפשר למצוא רעיון דומה. -
RE: מייל מפוקח
נכון שאין לדבר סוף, אך הכיוון שאני שואף אליו, הוא בעיקר לקבוע מצב שלא כל כתובת יכולה לשלוח מייל לאן שעולה על רוחו, כלומר פיקוח שיחול על זהות השולחים.
מי שירצה לשלוח מייל ל'חבר נטפרי', יצטרך להיות הוא עצמו חבר נטפרי, או שהכתובת תאושר בנטפרי ע"י מילוי טופס זהות שולח,
בנוסף תנתן אפשרות שהשולחים מבחוץ יוכלו להעביר את המייל דרך רובוט של נטפרי.
בקיצור, ברור שאיני איש מקצוע, רק מפריח רעיונות.
אבל כשאין ברירה מנסים הכל.
ואליך הרב קראנ'צ גם אם אין לדבר סוף, כבר לימדונו חכמינו ז"ל "לא עליך המלאכה לגמור".
עושים מה שאפשר להוסיף גדרים וסייגים למען דורותינו. -
RE: חסימה עצמאית
הענין הוא שחפשתי מאמרים בנושא חנוכה, ועלו לי כל "מיני", אני יודע שבתוכנת אוצר החכמה קיימת מהדורת בני תורה שאינה כוללת ספרים שאינם מקובלים בציבור מסויים (כתבתי כך לפי הערת @מענטש-אמיתי , איני רוצה לפגוע במי שאסור ח"ו ) ולכן שאלתי אם אוכל לעשות זאת גם בנטפרי, כי פשוט שחובת הזהירות מדעות כוזבות אינה פחותה משאר מכשולות "ולא תתורו אחרי לבבכם" זו מינות!!!
וכמו שזכינו שאתר ויקיפדי'ה שהוא מלא במינות רח"ל עבר למכלול, כן נזכה שיהא אפשרות לציבור הנמנה על השקפה מסויימת השוללת את ההשקפה השנית עד כדי דין אפיקורסות, בפרט כשיש סכנה רוחנית חינוכית ועוד, להגדיר חסימה בלחיצה אחת.
בינתיים אשמח לשמוע מה שכן ניתן לעשות, מתוך תקוה שהבהרתי די ברור מה מעיק עלי, והכל יבינו שלא באתי להתנצח ולקנטר חלילה, ולענ"ד כוונתי לשם שמים. -
RE: יש מושג לפתוח דרייב מסויים? כגון זה:
ישרים דרכי ד' וצדיקים ילכו בם ופושעים יכשלו בם, הנידון הוא פולמוס הלכתי טהור בענין כשרות העופות, ומה שמתפרסם בדרייב הוא רק מכתבים העוסקים בחלק ההלכתי שבדבר, מי שסבור שנטפרי אמורים לחסום את זה, אינו אלא טועה.
-
RE: פורום לתורה פותח את שעריו מחדש!
מזל טוב!!!!!
זכות הרבים יעמוד לכל העוזרים והמתעסקים ויתברכו בכל מילי דמיטב -
RE: לא קשור לנטפרי - אז מי שלא רוצה לעזור לי - לא חייב להיכנס
עיינתי בקישור, ולא מצאתי תשובה, אדרבא, נודע לי יותר כמה הדרישה רחבה.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי פרלמן משה
-
RE: מייל מפוקח
נכון שאין לדבר סוף, אך הכיוון שאני שואף אליו, הוא בעיקר לקבוע מצב שלא כל כתובת יכולה לשלוח מייל לאן שעולה על רוחו, כלומר פיקוח שיחול על זהות השולחים.
מי שירצה לשלוח מייל ל'חבר נטפרי', יצטרך להיות הוא עצמו חבר נטפרי, או שהכתובת תאושר בנטפרי ע"י מילוי טופס זהות שולח,
בנוסף תנתן אפשרות שהשולחים מבחוץ יוכלו להעביר את המייל דרך רובוט של נטפרי.
בקיצור, ברור שאיני איש מקצוע, רק מפריח רעיונות.
אבל כשאין ברירה מנסים הכל.
ואליך הרב קראנ'צ גם אם אין לדבר סוף, כבר לימדונו חכמינו ז"ל "לא עליך המלאכה לגמור".
עושים מה שאפשר להוסיף גדרים וסייגים למען דורותינו. -
מייל מפוקח
למה אין פתרון להקים קבוצה כשרה במייל כמו בסלולארי, שאנשים יוכלו להגביל שלא לקבל תוכן למייל אלא מכתובת כשרה? דיברו מזה כבר?
-
RE: להשפיע על פורום לתורה
@יוסי-מחשבים
נטפרי צריכים לשאול פי חכם כדת מה לעשות, מה הועילו לחסום את וקיפדיה וכו' אם בדרך עקיפה של התכתבות מצליחים להחדיר צחנת הקלקול וההרס הרוחני, ויחושו לנפשם מעתידם לתת את הדין לפני ממ"ה הקב"ה, בנושאים של מינות ודעות זרות פסולות ומסוכנות אין היתר להעלים עין. -
להשפיע על פורום לתורה
ישנו ארגון פסול ומסוכן ציוני שהחליט לנצל את המעשה רצח ר"ל שארע באלעד להסית את כולם לשאת נשק ח"ו, הציבור החרדי האמון על ברכי גדולי ישראל יודע שלא זו דרכה של תורה, ולא התחדש מצב סכנה חדש בשנת תשפ"ב, אלא התחדשו כיתות המאיימות על קיומה של תורה ויהדות בישראל.
לצערנו בפורום לתורה (במדור אקטואליה) ניתנה במה לרעיון הדופי של מחבלי הכרמים, לא יודע מה קרה שם לאחרונה האנשים עם דעות כוזבות הרסניות שורצים שם, זה דוגל בשם ציון וזה בשם גר"א וכו', בקיצור, סכנה רוחנית.
מנסה באמצעות פורום זה להעלות את הנושא לשיקול רבני נטפרי. -
RE: קבצים ששותפו איתי ונחסמו ע"י נטפרי אינם ניתנים למחיקה
ואין קול ואין עונה**
** לא מצאו אנשי חיל ידיהם! -
RE: למה הייתי משנה סדרי נטפרי בצ'אט?
כל פעם שיש אירוע כחתונת אדמו"ר ושולחים לי תמונות בצ'אט הכל סגור, ולפעמים לוקח זמן רב עד שנפתח, וגם אז נפתח חלקית ללא שום סיבה על מה שחסום כפי שנוכחתי ע"י בירור, וע"כ שאלתי למה אי אפשר לנטפרי לתת אישור לצ'אטים לפי קבוצות, למשל, כמה חסידי ויזניץ רוצים לפתוח צא'ט קבוצתי, ישלחו פני'ה לנטפרי לאשר פתיחת צ'אט מסויים, כאשר נטפרי לא תחסום שום תמונה בקבוצה זו, מאידך, נטפרי תעקוב אם אכן הקבוצה נשמרת כראוי, ובמקרה של בעיות הקבוצה תאבד את האישור.