למה הייתי משנה סדרי נטפרי בצ'אט?
-
כי אם מדובר בצא'ט פנימי מן הראוי שנטפרי יתנו אפשרות לכיוון ההפוך, שהצ'אט לא ייחסם אלא אם כן נתקבל בבעיות.
כמו שבקוים יש קו פתוח וקו חסום, כך אפשרי גם בצ'אטים, במקום להיות נתון להמתנות וחסימות על כלום.
הנני רק מביע הרהורי לבי, וסומך על הכרעת נטפרי. -
@פרלמן-משה על מה אתה מדבר?
-
כל פעם שיש אירוע כחתונת אדמו"ר ושולחים לי תמונות בצ'אט הכל סגור, ולפעמים לוקח זמן רב עד שנפתח, וגם אז נפתח חלקית ללא שום סיבה על מה שחסום כפי שנוכחתי ע"י בירור, וע"כ שאלתי למה אי אפשר לנטפרי לתת אישור לצ'אטים לפי קבוצות, למשל, כמה חסידי ויזניץ רוצים לפתוח צא'ט קבוצתי, ישלחו פני'ה לנטפרי לאשר פתיחת צ'אט מסויים, כאשר נטפרי לא תחסום שום תמונה בקבוצה זו, מאידך, נטפרי תעקוב אם אכן הקבוצה נשמרת כראוי, ובמקרה של בעיות הקבוצה תאבד את האישור.
-
@פרלמן-משה
בקיצור אתה מחפש לנטפרי עוד עבודה שלא יהיה להם משעמם ?@פרלמן-משה אמר בלמה הייתי משנה סדרי נטפרי בצ'אט?:
ולפעמים לוקח זמן רב עד שנפתח, וגם אז נפתח חלקית ללא שום סיבה על מה שחסום כפי שנוכחתי ע"י בירור,
שלחת לנטפרי פנייה על זה ?
-
גוגל משתמשת בשרתי אחסון תמונות משותפים לכולם איך בדיוק יגדירו שרק התמונות של הצאטים האלו לא ישלחו לבדיקה?
-
@משרדי אמר בלמה הייתי משנה סדרי נטפרי בצ'אט?:
גוגל משתמשת בשרתי אחסון תמונות משותפים לכולם איך בדיוק יגדירו שרק התמונות של הצאטים האלו לא ישלחו לבדיקה?
כפי הנראה הוא מתכוון לתמונות בהאנגוטס שמשום מה לא נבדות תוך כדי, אם לוחצים על תמונה ופותחים בחלון נפרד היא נבדקת ומאושרת אל בתוך הצאט משום מה זה לא נבדק ואם כן רק אחרי הרבה זמן בלי פרופרציות זה באמת דבר שהיה כדאי לסדר.
-
@6262 זה עניין של קאש,
צריך לרענן או לפתוח בכרטיסיה חדשה. -
הפתרון הוא פשוט לסגור את הצאט בלחיצה על האיקס ולפתוח שוב...
! -
שמח לשמוע שיש פתרון, יש מקום לפתרון טוב יותר?...
-
@shraga אמר בלמה הייתי משנה סדרי נטפרי בצ'אט?:
@6262 זה עניין של קאש,
צריך לרענן או לפתוח בכרטיסיה חדשה.זהו שזה לא ממש נח כל פעם באמצע השיחה כשמגיעה תמונה לסגור לפתוח מחדש.
אני מבין מדבריך שזה לא משהו שבשליטת נטפרי וחבל שכך... -
@משרדי לא תמיד זה טוען מחדש
-
@6262 אמר בלמה הייתי משנה סדרי נטפרי בצ'אט?:
זהו שזה לא ממש נח כל פעם באמצע השיחה כשמגיעה תמונה לסגור לפתוח מחדש.
אתה יכול ללחוץ על התמונה וזה פותח אותה בכרטייה חדשה
-
@מ-פינחסי אמר בלמה הייתי משנה סדרי נטפרי בצ'אט?:
@6262 אמר בלמה הייתי משנה סדרי נטפרי בצ'אט?:
זהו שזה לא ממש נח כל פעם באמצע השיחה כשמגיעה תמונה לסגור לפתוח מחדש.
אתה יכול ללחוץ על התמונה וזה פותח אותה בכרטייה חדשה
נו אתה לא מתכוון ברצינות זה עוד הרבה פחות נח.