חסימה עצמאית
-
מי שמעוניין לחסום לעצמו כל האתרים שקשורים לחוגי מזרחי וכו' איך עושים את זה?
-
@פרלמן-משה אמר בחסימה עצמאית:
מי שמעוניין לחסום לעצמו כל האתרים שקשורים לחוגי מזרחי וכו' איך עושים את זה?
הגדרות סינון.
כמו"כ ביכולתך להצטרף לקהילת נטפרי אישי, ולבקש מהם מה לחסום לך. ראה כאן. -
אשמח להוראה פרטנית יותר, איך אני חוסם כל אתרים שמביאים את רבני המזרחי?
-
@פרלמן-משה קודם תדע מה אתר רוצה, אח"כ נוכל לפרט לך איך לעשות את זה.
-
@פרלמן-משה אמר בחסימה עצמאית:
אשמח להוראה פרטנית יותר, איך אני חוסם כל אתרים שמביאים את רבני המזרחי?
אתה לא חייב להגיד מה אתה רוצה לחסום, אם זה עלול לפגוע במישהו.
-
@סופר אמר בחסימה עצמאית:
@פרלמן-משה קודם תדע מה אתר רוצה, אח"כ נוכל לפרט לך איך לעשות את זה.
השאלה שלו האם יש תגית של כל האתרים שמובאים בהם דברים של רבנים מחוגי הדת"ל.
-
@האברך @פרלמן-משה
נטפרי לא מסננת על פי אנשים או על פי חוגים או מגזרים, אלא מסננת בין טוב לרע, ו/או בין נצרך ללא נצרך. וע"כ כל האתרים מתוייגים לפי נושא, ולא שייך לסנן אתרים לפני סוגי אנשים. כי מחר יבוא בן אדם ויאמר שהוא רוצה כל האתרים שבו יש אנשים בלונדיניים.
אם יש לך בעיה אם אנשים או מגזר מסויים, אז תיכף ומיד שאתה רואה אתר כזה, תוסיף את זה לאתרים החסומים שלך. -
הענין הוא שחפשתי מאמרים בנושא חנוכה, ועלו לי כל "מיני", אני יודע שבתוכנת אוצר החכמה קיימת מהדורת בני תורה שאינה כוללת ספרים שאינם מקובלים בציבור מסויים (כתבתי כך לפי הערת @מענטש-אמיתי , איני רוצה לפגוע במי שאסור ח"ו ) ולכן שאלתי אם אוכל לעשות זאת גם בנטפרי, כי פשוט שחובת הזהירות מדעות כוזבות אינה פחותה משאר מכשולות "ולא תתורו אחרי לבבכם" זו מינות!!!
וכמו שזכינו שאתר ויקיפדי'ה שהוא מלא במינות רח"ל עבר למכלול, כן נזכה שיהא אפשרות לציבור הנמנה על השקפה מסויימת השוללת את ההשקפה השנית עד כדי דין אפיקורסות, בפרט כשיש סכנה רוחנית חינוכית ועוד, להגדיר חסימה בלחיצה אחת.
בינתיים אשמח לשמוע מה שכן ניתן לעשות, מתוך תקוה שהבהרתי די ברור מה מעיק עלי, והכל יבינו שלא באתי להתנצח ולקנטר חלילה, ולענ"ד כוונתי לשם שמים. -
תנסה את התגית דעות חיצוניות.
-
@magicode אמר בחסימה עצמאית:
תנסה את התגית דעות חיצוניות.
@פרלמן-משה ואם אחרי החסימה עדיין אתה מוצא אתרים שנראה לך שהם אמורים להיכלל ג"כ בתגית הנ"ל תשלח פניה למערכת הפניות (לא צריך נקודה).