מבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי
-
@aiib אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
@מוגן לא היה יותר קל בשבילך לכתוב את המספר וזהו?!....
אני מדבר בשם @מוגן מהזווית שלי.
התגובה של @מוגן תגרום לאנשים להסתכל פעם נוספת על השרשור לפני שהם שואלים. -
פוסט זה נמחק! -
עבר כבר יותר מחצי שנה מאז החל המבצע של 500 GB ב- 50 ש''ח בזמנו היה נידונים שלמים האם זה משתלם מבחינת מהירות/טיב/איכות/ניתוקים/שירות וכ''ו.
היות וזה עדיין רלוונטי,
מעניין לקבל על חברת INPHONE המלצות או חלילה, לשוה''ר לתועלת... -
@100 אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
עבר כבר יותר מחצי שנה מאז החל המבצע של 500 GB ב- 50 ש''ח בזמנו היה נידונים שלמים האם זה משתלם מבחינת מהירות/טיב/איכות/ניתוקים/שירות וכ''ו.
היות וזה עדיין רלוונטי,
מעניין לקבל על חברת INPHONE המלצות או חלילה, לשוה''ר לתועלת...אני מאוד מרוצה, אינטרנט מהיר ללא שום בעיות, פעם אחרונה שהתקשרתי לחברה היה לסידור תשלום, ופעם קודמת היה בירור על השתמשות בסים שלהם בחו"ל, חוץ מזה הכל חלק
-
@100 אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
היות וזה עדיין רלוונטי,
מעניין לקבל על חברת INPHONE המלצות או חלילה, לשוה''ר לתועלת...שווה.
אין דברים כאלו!רק - אל תעיז להשתמש בדור 3.
זה מוגבל ל2 MB או משהו כזה. -
משתתף בענין דור 4 מעולה דור 3 כמעט ללא קליטה
-
איפה ניתן להשיג ב''ב?
-
@100 באם הנך מתכוון היכן ניתן להשיג את הסימים אני קניתי בחנות הנמצאת ברבי עקיבא ליד איצקוביץ שנדמה לי ששמה הוא האנט פון
-
תודה.
לפני כמה זמן נעשתה הקנייה שם? -
@100 בערך חודש וחצי עם אני זוכר נכון
-
-
@שלום-על-ישראל
איך פונים? -
@100 כל הפרטים נמצאים בחתימה שלו.
הנה:
מכירת מחשבים בהתאמה אישית שירות מעולה ומקצועי, תמיכה טכנית ,התקנת תוכנות , ויעוץ בכל הקשור למחשב .
מחבר קווי נייד ונייח ב 019, מוכר נטסטיקים 4G, משכיר נטסטיקים עם נטפרי.
052-7638681 zeevgros@gmail.com
@zeevgros כדאי שתוסיף את הפרטים גם בפרופיל שלך, שלא נצטרך לחפש כל פעם איזה פוסט שלך... -
@משרדי אז מאיפה הבאת את זה אם לא מהפרופיל שלו ??
זה קיים גם בפרופיל -
@מעמד אתמול זה לא הופיע...
לדוגמא עיין ב @חים שיש לו חתימה ונכון לשעת כתיבת פוסט זה, אין איזכור לחתימה בפרופיל.