טלפון כשר במחיר הוגן
-
לפעמים צריך לקחת צעד אחורה, להסתכל במבט חדש על כל העניין. יש גם שינויים בשוק. בואו נחשב מסלול מחדש.
היום כל מי שבאמת ירצה מכשיר ו/או קו פרוץ, יכול לקנות מכשיר ב200 ש"ח וקו ב10 ש"ח.
הוא יכול להיות מאד קטן ונסתר מעיני כולם.מי שרוצה כשר מחזיק, קונה קו כשר נקודה. זה שהמכשיר שהוא מחזיק "תומך" זה לא מה שיגרום לו לעבור למסלול לא כשר (באמת???) העלות היא מידי נמוכה.
בטח לא יעשו קומבינות לפרוץ את המכשיר לדברים גרועים (הפריצות בדרך כלל לנגן ומצלמה)מכשיר כשר זה כמו בשר שחוט. מי שבאמת ירצה לאכול אותו עם בשר, לא יעזרו כל ההכשרים שיש עליו.
לא שמעתי על הכשר שדאג שהבשר יעלם כשיערבבו אותו עם חלב (אע"פ שזה רעיון לא רע בכלל)
אני לא אומר שזה ממש אותו הדבר. אני רק מנסה להסביר שברמת המחירים של היום וקלות המעבר ממסלול למסלול. ישנן "הגנות" מיותרות, שהציבור לא מוכן לשלם עליהם.
חשוב שיהיה
מספר כשר עם קומה כשרה מזוהה (לא נעים כשיש לך מס לא כשר)
צריך מכשיר ללא WIFI
צריך מכשיר שהמעבר לסים פרוץ לא יהיה רק בהחלפת סים
אולי צריך גם שלא יהיה בו אפשרות לצפות בסרטוניםאבל כל השאר הציבור לא ישלם על זה.
צריך להכיר בעובדה הזו. לכן כל הרבה קונים תומך -
@סים-כשר אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
@משה-זוכמיר
מתי נגמר לך האחריות ?
וכמה זמן עבר עד שזה הפסיק לעבוד?
צור קשר עוד שבוע עם המעבדה ע"מ שנראה אולי ניתן לעזורתודה ענקית על ההתיחסות, אכן קבלתי שירות מעולה ממכם על המכשיר, התקשרתי אלייכם בזמנו לברר איך בדיוק אני מוצא את הקלטות השיחות ועניתם בסבלנות..
בהזדמנות זו אני רוצה לשאול אותך האם זה זה שחסמו את יכולת העברת ההקלטות למחשב מכרטיס הזכרון זה פעולה של ועד הרבנים?
לעצם הענין, אני כבר מזמן זרקתי את המכשיר הקדם ולא נראה לי שתוכלו לעזור לי.
המכשיר הוא מכשיר מצוין, אני רוצה לתת לכם שאפו על המהלך העיסקי של שמירת אנשי הקשר בכרטיס ושחזורו רק במכשירים שלכם-הוא ענק..
מסנן רשימה מאושרת עוזר לי המון, דוגמה: יושבים בכולל ועושים שרק האשה יכולה להתקשר... וכן הלאה והלאה.
אשתי לדוגמה אינה מסכימה בשום אופן לעבור למכשיר הזה, קניתי 208 (מזויף כנראה) ב650 שקל וזה עושה בעיות בלי סוף , היא טוענת שזה מידי קול צפצפני, אולי אתם צריכים ליצר מכשיר מיוחד לנשים, דברה תורה להם בלשון רכה..
-
@shraga אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
@6262 אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
@shraga אמר בטלפון כשר במחיר הוגן:
אם כל הכבוד ל @סים כשר , ויש כבוד,
אין סיכוי שמכשיר סיני ישווה בערכו למכשיר מחברה מוכרת ואמינה, הן במרכיבי החומרה, ואין בתוכנהגם המכשירים המתקדמים ביותר מיוצרים בסין, הכל ענין של מפרט ופיקוח.
ברור שהכל עניין של מפרט ופיקוח, אבל תסכים איתי שלא דומה פיקוח ופיתוח של חברה עולמית שלא יכולה לבייש את עצמה במוצרים שלה לפיקוח של חברה קטנה מוגבלת במשאבים
מסכים לגמרי הבעיה שאין חברות גדולות שמייצרות מכשירים כאלה בשלב הזה, וגם נוקיה זה כבר לא החברה אלא חברת מותג ותו לא.
-
@משה-זוכמיר רגע תחכים אותי יש מכשיר כשר שמאפשר לשמור הקלטות ואנשי קשר על כרטיס זכרון? זה מידע ממש חשוב על איזה דגם מדובר?
-
@משה-זוכמיר
ראשית תודה על התודה.
במידה ואתה שומר הקלטה על כרטיס זכרון למיטב זכרוני אמור לעבור למחשב
בעז"ה אנחנו אמורים להביא בעז"ה בקרוב מכשיר נוסף (מיוצר ע"י חברה גדולה)
במידה ויש לכם רעיונות למכשירים עבור נשים נשמח לשמוע -
בעז"ה אנחנו אמורים להביא בעז"ה בקרוב מכשיר נוסף (מיוצר ע"י חברה גדולה)
במידה ויש לכם רעיונות למכשירים עבור נשים נשמח לשמוע -
@סים-כשר איזה דגם מאפשר הקלטה על כרטיס זכרון ושמירת אנשי קשר עליו?
-
@6262 גם ב K21 וגם ב K34 ניתן לעשות הקלטות ע"ג כרטיס זכרון כמו"כ אנשי קשר ניתן לגבות לכרטיס זכרון
-
@סים-כשר k34 לא נמצא ברשימת מחירי המכשירים בויקי, זה בכוונה?
-
@6262 גם ב K21 וגם ב K34 ניתן לעשות הקלטות ע"ג כרטיס זכרון כמו"כ אנשי קשר ניתן לגבות לכרטיס זכרון
נשים צריכים טלפון כמו הסמסונג 3300 שהיה בזמנו, אני קניתי בזמנו-לפני שנכנסו החיקויים לשוק והחזיק לי 4 שנים.
מכשיר 'עדין' ועובד פצצה.
בעצם צריך משהו בסגנון e1200 אבל בלי כל החסרונות שלו...
אנשים ישלמו גם 800 שקל אם המכשיר יהיה מצוין מכל הבחינות.
-
@6262
K34 לא היה תקופה בשוק בעז"ה חוזר בקרוב -
@משה-זוכמיר
מכיר את ה K21 מכשיר פשוט שיכול להיות אולי כפתרון -
איך יתכן שהמחיר זול יותר מהמחיר המופיע באתר היבואן?
-
@קלוגר קודם כל אין קשר,מכיוון שבאתר אפשר למכור יקר ובשוק זול, מעבר לכך שגם באתר אמור בעז"ה להתעדכן, אגב רוב המחירים שם לא מעודכנים
-
@סים-כשר למה השילדה החיצונית של כל המכשירים נראה לא טוב, אי אפשר לעשות שזה יראה כמו של המכשירים של החברות הגדולות? נניח כמו ה3300 שהזכירו לעיל, מבריק, עגלגל בשוליים, מקשים נוחים ולחיצים, וכו'?
-
@shraga עניין של טעם,
-
@סים-כשר לא חושב,
לדעתי אם תיקח מכשירים של חברות גדולות מול מכשירים שלא ממותגים, ותעשה איכשהו מבחן טעימה עיוור,
התוצאות למרות זאת יהיו ברורות, הטאץ' - הנגיעה הסופית והניראות של המכשירים המפורסמים שונה לחלוטין לטובה. -
לדעתי אם תיקח מכשירים של חברות גדולות מול מכשירים שלא ממותגים, ותעשה איכשהו מבחן טעימה עיוור,
התוצאות למרות זאת יהיו ברורות, זה כוח המיתוג -
@סים-כשר הדגשתי, מבחן טעימה עיוור
-
לא מצאתי ענין לדבר על K34, אבל אם כבר דברו אומר את דברי.
ראשית, המכשיר מצא חן בעיני, ורואים שהמיצרים שלו רצו להביא משהו איכותי וטוב. ממש נחמד. לא אבוא לספור מעלות כי רבות הן. אחד הדברים למשל, שמשום מה כל הבלוטוסים נקלטים רק אצלו. אתה יכול לקנות כל אוזניה ולהתחבר בכל רכב בראש שקט, ולא צריך לדאוג אם המכשיר שלך יקלוט את הבלוטוס או לא.
שתי הערות, ומתוכן יהיה אפשר ללמוד על מצבור המעלות: 1. כשמוסיפים מספר לאיש קשר קיים לא ניתן לבצע חיפוש באנשי קשר. אם האיש קשר שלך באות ש', המקש יגמר ועוד לא תגיע אליו. 2. מקשים לא מובנים. עובד, לא עובד... גם לאחר תיקון. הבנתי שיש גירסאות שתוקן.
@סים-כשר היקרים!! יישר כח גדול! אינני מכיר מקום אצלכם להארות, אז ממש נחמד שיש [אופס] את הפורום הזה...