X2ONE - איטיות, מישהו נתקל?
-
@מעמד
ראיתי את זה מקודם, ואני כבר לקוח בתוכנית זו,
אין כאן תשובה ברורה,
אשמח לדעת פרטים מדויקים יותר
תודה -
@חים בלא הודעה מפורשת הם לא יכולים להעביר אותך חבילה וממילא לא יוכלו לחייב אותך על זה.
-
@aiib אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
@חים בלא הודעה מפורשת הם לא יכולים להעביר אותך חבילה וממילא לא יוכלו לחייב אותך על זה.
היו דברים מעולם...
-
אוף!...
שוב קריסה.
בשירות הלקוחות אומרם ש-כן, הם יודעים. הם לא יודעים מתי תחזור הרשת.
ובכלל, לכאלה דברים אין צפי (...).יש לי הרגשה שזו מין שביתה איטלקית, שבהנחה שמה שנאמר לעיל (שהם רוצים להוציא את כל מי שבחבילה) נכון,
היא פשוט נועדה לגרום לכולם לעזוב מרצונם (הטוב?...).יש עוד מישהו שלא עובד לו?
-
גם לי לא עבד לכמה דקות ולאחמ"כ חזר לעבוד כרגיל
-
מיום רביעי בלילה יש באלגן עם X2ONE
עדיין לא הצלחתי להבין מה הם רוצים.
אבל מה שהבנתי עד עכשיו. שלמרות שהם התחייבו בעל פה לאנשים על 500 גיגה בפועל ביום רביעי הם החליטו לנתק את כל מי שצרך יותר מ 30 גיגה
בטענה שהוא צרך יותר מידי.
היו גם יחסית הרבה מקרים של גולשים שדיווחו שמצאו את עצמם בלי סינון.ברור שזה התנהלות מוזרה. ואני עד עכשיו מחכה להסברים ברורים מהחברה הזאת אבל לא קיבלתי.
לכן אני מאמין שאתם חכמים ותדעו לעשות את הדבר הנכון ביותר. -
@magicode מה הדבר החכם ביותר?
לעשות כרגע למי שצריך כמות גדולה של GB -
@aknvtchtk לדעתי כוונתו שחברה שככה מזלזלת בלקוחות ועוד יותר גרוע פוגעת בהם מבחינה רוחנית בזה שהם מנתקים את הסינון דבר שאין קשר לכל ריווח וכדו' אלא סתם התנכלות וחוסר התחשבות בצרכים. ישנה אפשרות אחת פשוט לקום ולעזוב. אני לא בטוח שהם יוותרו כ"כ מהר על הלקוחות של נטפרי...
-
אבל הבעייה שאין שום חברה שנותנת כזה כמות של GB במחיר כזה
אני דיברתי עם המשווק שלהם אינפון והוא אמר שכרגע הכל רגיל ואין שינוי -
@aknvtchtk אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
אני דיברתי עם המשווק שלהם אינפון והוא אמר שכרגע הכל רגיל ואין שינויאני מכיר כאלו שהיום הם לא הסכימו להחזיר להם את הגלישה בטענה שהם צרכו יותר מ30 גיגה.
אז אני ממש לא תומך בלשקר להציג כאילו זה 500 גיגה ומי שעובר את ה 30 להעיף אותו. ולהגיד לו שהוא לקוח רע.
אני לא מאמין שזה מה שהם עושים. אבל לפי מה שאמרתם זה נראה ככה. -
מגיע על זה ישר כח למשווק אינפון שהוא דאג לסדר את זה
והוא אמר לי דווקא שהם חסמו איזה חמישים לקוחות כל מי שעבר את המאה ג'יגה -
לי הם כן החזירו למרות שעברתי את ה30 ג'יגה
ולעוד חבר הם החזירו לאחר שלחץ עליהם ואיים לעזוב למרות שעבר את השלושים ג'יגה
אבל מה שבטוח שמדובר בהתנהגות בלתי הולמת ומוזרה שמבטיחים 500 GB ולבסוף אפילו על מאה עושים בעיות -
דיברתי איתם עכשיו. לבנתיים אין החלטה מה יהיה הלאה.
כשיהיה משהו ברור ונוכל לפרסם נפרסם. -
@magicode תודה רבה וישר כח על כל הסיוע
-
אני עברתי מהחברה "הטובה"!!! הזאת להוט ב125 כולל הסינון של נטפרי + 200 מ"ג
-
@aknvtchtk אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
זהו שלא !!
גם הם לא באמת נותנים כמות כזו של GB במחיר כזה -
שלום וברכה לכל משתתפי הקטגוריה בפורום!
גם לי הייתה תקלה מיום חמישי בבוקר, ז"א האינטרנט פסק מלעבוד לחלוטין!!!
אחרי טלפונים מרובים לחברת x2one שאמרו לי כל הזמן בסגנון 'תנתק את הסים ותחזיר בעוד 5 או 10 דקות' ורבים בסגנון זה! וכן הבעיה שבבדיקה האוטומטית של נט-פריי (414.co.il) נכתב לי שהאינטרנט לא של נט-פריי וכנראה אני גולש על השכנים... ובבדיקת הפרטי משתמש של היה 'כתובת אי פי חיצונית וכו'....' בלבד, וכל הזמן נאמר לי בחברת x2one שאני מנותב דרך נט-פריי והם רק עושים ריענון על הקו.
מבדיקה שלי במחשב אחר, התקבלה תמונת מצב עגומה שהסים שלי פרוץ לחלוטין ה"י!!!! ובמחשב אחר הוא פתח יוטיוב ו- ynet חופשי!
ולמותר לציין, שבחברת x2one התעקשו כל הזמן לומר שהכל בסדר והם רואים שאני בנט-פריי, ורק היום (יום שני ב' טבת) עלו בבוקר על התקלה הארצית שהשרת נותן כתובת IP אוטומטית ולא קבועה למשתמשים, וב"ה בשעה 14:30 הסתדר אצלי העניין!
מקווה שיהיה קבוצה גדולה שידרשו פיצוי הגון מאוד או שיתאגדו לפתוח ספק חדש עם שרת חזק ואמין (שלא יוכל בלחיצת כפתור לנתב את כל המשתמשים של נט-פריי לשרת חיצוני פרוץ ה"י). -
@דוד-ש אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
וכן הבעיה שבבדיקה האוטומטית של נט-פריי (414.co.il) נכתב לי שהאינטרנט לא של נט-פריי וכנראה אני גולש על השכנים... ובבדיקת הפרטי משתמש של היה 'כתובת אי פי חיצונית וכו'....' בלבד, וכל הזמן נאמר לי בחברת x2one שאני מנותב דרך נט-פריי והם רק עושים ריענון על הקו.
מבדיקה שלי במחשב אחר, התקבלה תמונת מצב עגומה שהסים שלי פרוץ לחלוטין ה"י!!!! ובמחשב אחר הוא פתח יוטיוב ו- ynet חופשי!שמעת על תוכנת wifree?
https://netfree.link/wiki/תוכנת_WiFree -
אז אתמול דיברתי עם שירות לקוחות ואמרו לי שהוציאו את כולם מחבילת ה 500 ג'יגה והעבירו אותם לחבילה של 30 גיגה ומי שחורג מזה, האינטרנט נפסק לו,
גם נראה לי שהם רוצים להיפטר מהכמויות לקוחות שהוסיפו להם ג'יגות אבל לא הכנסות, ועל הדרך גם להיפטר מהעומס בשרתים שהאיט נכבדות את המהירות גלישה,
בשירות לקוחות אמור לי שזה מה יש, ושאני בעצמי אחליט אם אני רוצה להמשיך על רשת פלאפון או לעבור חברה עם יותר גלישה אבל איטי יותר -
@מ-פינחסי פינחסי אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
שמעת על תוכנת wifree?
@דוד-ש אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
מבדיקה שלי במחשב אחר