תוכנת BETA להתחברות ל VPN
-
מה עדיף לבחור?...
-
מישהו מבין איך זה עובד? כי לא עובד כלום
-
@aiib אולי בגלל זה:
@magicode אמר בתוכנת BETA להתחברות ל VPN:
אם אתם תושבי ארץ ישראל לא תוכלו לשייך את החיבור בלי אישור מנטפרי.
@WWW אמר בתוכנת BETA להתחברות ל VPN:
ללא שיוך לחשבון נטפרי, לא ניתן לגלוש.
-
-
-
@yzahn אמר בתוכנת BETA להתחברות ל VPN:
@לייבל אמר בתוכנת BETA להתחברות ל VPN:
היכן מכניסים שם משתמש סיסמה ?
נראה שלא צריך. (לא ברור לי בינתיים איך זה שייך, והאם מי שלא קיבל אף פעם חשבון VPN ג"כ יחובר עי"ז, והאם זה מחייב אותו לשלם, בכל אופן אצלי לכאורה עבד בלי להכניס שום פרטים למרות שהחיבור לא מופיע אצלי בהגדרות סינון)
נתק את האינטרנט ותחבר שוב, ואז תבדוק כאן אם אתה מחובר דרך ה-VPN.בינתיים רב ההעלם על הגלוי...
זה יוצר חשבון VPN לבד. לתושבי חו"ל אין צורך לפנות לתמיכה כך. רק לתושבי ישראל. יחסוך לתמיכה הרבה פניות.
-
@אלי-TZA משוייך
-
מה זה אמור לעשות? האם זה מועיל למי שכרגיל מחובר בחיבור נטפרי וחד פעמי רוצה להתחבר דרך מישהו אחר ללא נטפרי להורדת קובץ כבד וכדומה? מה העלות?
-
@גד אמר בתוכנת BETA להתחברות ל VPN:
מה זה אמור לעשות? האם זה מועיל למי שכרגיל מחובר בחיבור נטפרי וחד פעמי רוצה להתחבר דרך מישהו אחר ללא נטפרי להורדת קובץ כבד וכדומה? מה העלות?
זו התוכנה החדשה לחיבור לנטפרי עם VPN. הסבר על VPN.
-
-
@magicode הייתי מציע להוסיף סטטוס ("לא מחובר", "מחובר", "שגיאה", "מתחבר...") כי כעת א"א לדעת אם זה בכלל מנסה להתחבר.
בינתיים זה לא עושה כלום [בחו"ל] (אני לוחץ "התחבר" ועדיין הוויפרי חוסם) [אבל אני לא יודע אם יש או מה שגיאה] -
@DovidStroh אמר בתוכנת BETA להתחברות ל VPN:
@magicode הייתי מציע להוסיף סטטוס ("לא מחובר", "מחובר", "שגיאה", "מתחבר...") כי כעת א"א לדעת אם זה בכלל מנסה להתחבר.
בינתיים זה לא עושה כלום [בחו"ל] (אני לוחץ "התחבר" ועדיין הוויפרי חוסם) [אבל אני לא יודע אם יש או מה שגיאה]ההצעה שלך כבר בוצעה על ידי @magicode. זה יצא כנראה בגרסה הבאה.
אם WiFree חוסם זו כנראה שגיאה. אשמח אם תוכל ליצור איתי קשר במייל. -
@Men770 אמר בתוכנת BETA להתחברות ל VPN:
@aiib @yzahn @WWW התוכנה יוצרת לך חשבון VPN אוטומטית. כדי להשתמש בנטפרי אתה צריך לשייך את החשבון שנוצר לחשבונך בנטפרי. אם אתה מתושבי ארץ ישראל, תצטרך להמתין עד שתקבל אישור מנטפרי לשימוש בVPN. בתוכנה אין אפשרות לניתוק, ואם ברצונך להתנתק עליך להסיר את התוכנה. עוד הסברים?
יש לי כבר חשבון VPN. בכל אופן יווצר לי חדש? איפה אני מוצא את זה? בחשבון שלי?
אני צריך לקבל אישור בנוסף לאישור שהיה לי עד היום לVPN? -
מזהר איך זה עובד.
מישהו יכול להסביר??? -
@ארגנטיני VPN רגיל להבנתי רק מותאם לנטפרי יותר
מניחוש שלי... -
לא הבנתי כלום.
מישהו יכול להסביר לי את ההבדל בין תוכנת נטפרי אניוואר לתוכנה הנוכחית? -
@מ-פינחסי לא הבדל שאמור לעניין אותך להבנתי
-
@מ-פינחסי
כן. לפי הבנתי: באניוור צריך להתקין ולקבל "חשבון VPN" ולשים אותו בתוכנה. בתוכנה הזו זה מיצצר לך באופן אוטומטי חשבון VPN. (ז"א שלא צריך לבקש\לדבר עם אף אחד. רק לבוריד, להתקין ולשייך לחשבון) -
@DovidStroh אמר בתוכנת BETA להתחברות ל VPN:
@מ-פינחסי
כן. לפי הבנתי: באניוור צריך להתקין ולקבל "חשבון VPN" ולשים אותו בתוכנה. בתוכנה הזו זה מיצצר לך באופן אוטומטי חשבון VPN. (ז"א שלא צריך לבקש\לדבר עם אף אחד. רק לבוריד, להתקין ולשייך לחשבון)זה ההבדל היחיד?
-
@aiib בנוסף הוסיפו כל השרתים וכמה סוגי חיבור
(מעניין איך יעבוד התשלום אם אפשר להחליף שרת...)