הדרכה להגדרות נטסטיק
-
@00000
היום ההגדרות כבר שונה
בשם משתמש כותבים 019
בשם פרופיל כותבים 019
ב APN כותבים 019
וזהו חוץ מזה לא לגעת בכלום אלא לעשות שמירה -
מישהו יודע מה הקוד והסיסמה לנסטיק בהתחלה אם זה לא admin
-
@ברכה-פייר
איזה נטסטיק ואיזה דגם? -
מישהו יודע איך מתקינים את זה?
@ ZEEVGROS @מתמחה-במחשבים @אלי-TZA -
@ספר אמר בהדרכה להגדרות נטסטיק:
@ ZEEVGROS @מתמחה-במחשבים @אלי-TZA -
@ספר אמר בהדרכה להגדרות נטסטיק:
@ ZEEVGROS @מתמחה-במחשבים @אלי-TZAדבר ראשון לשנות את זה לאנגלית זה עכשיו על איטלקית או משהו כזה
(נראה לי שבדגם הזה כדי לשנות שפה צריך להתקין את התוכנה של הסטיק במחשב מחדש) -
@ספר שלח צילום של המסך הראשון, כדי שנוכל להגיד לך איפה לשנות לאנגלית
-
@ספר לכאו' כך:
-
-
-
אני רוצה להתחבר ל019 , איך עושים נדידה?!
לכידה.PNG -
@ספר נראה שכרגע יש בפנים סים של RL, לא?
אצלי בסטיק עם תוכנה די דומה אין צורך להגדיר נדידה והוא נודד אוטו'תכלס לא הבנתי איפה הבעיה שלך תנסה לפרט בצורה ברורה מה המצב ומה אתה רוצה.
-
יש לי כרגע אראל ואני לא מנתק אותו עד שהסטיק יתחבר ל019, הבעיה שאני לא מצליח להגדיר אותו ל019, הוא כותב לי קונקט פולד,
-
@ספר ההגדרות הם אותם הגדרות כמו שהבאתי למעלה רק במשבצת למטה בשמאל במקום iisp תכתוב 019.
תעלה צילום מסך כשהסים של 019 נמצא בפנים.
-
@מתמחה-במחשבים אמר בהדרכה להגדרות נטסטיק:
@ספר שלח צילום של המסך הראשון, כדי שנוכל להגיד לך איפה לשנות לאנגלית
כתבתי שבתוכנה שלו צריך להתקין אותה מחדש על המחשב ולבחור בהתקנה אנגלית
אבל אני רואה שהוא הסתדר בלי זה -
האמת, חשבתי לפתוח פוסט על כל הנושא, אבל הפוסט הזה כבר רץ, אז ברשותכם אני תופס טרמפ לרווחת הציבור גם על עניין החסכון וגם על הגדרת הנטסטיק וגם על תיקון של נטסטיק
חסכון בתקשורת:
הייתי רוצה לשתף את הציבור בצעד שניסיתי בשביל לחסוך את עלויות התקשורת, ייתכן שזה יהיה לעזר או שימושי לעוד אנשים....?
הייתי מנוי על קו בזק + אינטרנט (תשתית) + ספק RL + נטפרי + נטבוקס של נטויזן לשיחות טלפון
סיכום חודשי עולה לפי המחירון בדף ויקי
קו קל : 25 ₪
בנדל של RL עם בזק: 85 ₪
נטפרי: 15 ₪
נוטיזן: 30 ₪
סה"כ: 140 ₪דבר ראשון התנתקתי מבזק. מאוד חששתי שיהיה מאיטיות בגלישה ומקו טלפון לא יציב. תכלס, זה לא נורא בכלל.
התחברתי אל חברת 'יוסי תקשורת'. [הם מניידים את הקו טלפון אל המרכזיה שלהם. אצלי בבית נמצא 'שלוחה סלולרית' במכשיר הזה יש כניסה לטלפון ביי רגיל. (500 ₪ חד פעמי עבור המכשיר). הרעיון הוא שכאילו אתה מחייג מתוך המרכזיה אי שם... ולכן המספר שלך מוצג למתקשר, אפילו שאתה מדבר ממכשיר סלולרי. [החסרון היחיד כרגע הוא ששיחה ממתינה לא מוצגת על הצג, וזה די שימושי, אבל לא הייתי משלם על הנוחות הזאת את ההפרש ביניהם לבזק] הבנתי שיש עוד נותני שירות כאלה אבל זה הכי זול כרגע].
מחיר של יוסי תקשורת לשנה ראשונה זה 40 ₪ לחודש – מאוד מקווה שימשיכו את המחיר הזה אחר כך או שיקום איזה מתחרה.
בעניין הגלישה, קניתי נטסטיק אלחוטי בסין כאן 40 $
גלישה: 019 = 40 ₪ + נטפרי: 15 ₪
סה"כ: 95 ₪
חסכון חודשי: 45 ₪ [כשיצאתי למסע הזה חישבתי חיסכון יותר גדול, אולי איזה נתון לא מדוייק כאן]
הוצאות חד פעמיות כ 560 (אמור להתכסות תוך כשנה)הגדרה של נטסטיק אלחוטי ברשת 019
כאן הגיע המוקש, הנטסטיק לא התחבר לכרטיס SIM. הקשרתי ל019 (3 פעמים!) כל פעם קיבלתי הגדרה אחרת. כנראה המוקדנים בתמיכה הטכנית מיומנים בתחומים אחרים אבל לזה- חד משמעית לא!. ביליתי כמעט שבוע בניסיונות שונות להגדיר את הAPN של המכשיר לשווא.
נכנסתי לכמה חנויות פלאפונים, אחד משך אותי כחצי שעה ובסוף אמר שלא יכול לעזור בגלל שלא ניתן להתחבר ל API .... מישהו אחר דחף תשובה מוזרה אחרת וכו'.
בסוף הלכתי לחנות מול רב שפע בה קניתי את הסים לפני כמה חודשים [קרדיט ל'מאסטר פון' שעושה הכל במטרה שירגישו בנוח עם כל סוגי הכשרויות], מקסימום כשרות במקסימום נוחות, היה נעים לשוחח עם איש מקצוע מנוסה בתחום, הוא נכנס להגדרות של המכשיר – למרות שלא נקנה אצלו- לשם שמיים! ועדכן הכל. במקצועיות ונעימות.לאחר מעשה, אם היה לי את הכסף כרגע, בוודאי הייתי קונה בארץ מכשיר עם 'בית' ב 350 שקל, אבל מה שהיה היה, ואולי מישהו דחוק במעות, זה יכול לעזור לו
הסיבה המרכזית שקניתי בסין חוץ מהמחיר, כי נתקלתי בחנויות פלאפונים שמבינים בתחום כמו שאני מבין פרסית, ותכלס, הרבה פעמים השירות בצ'אט עם הסיני יותר קל, נעים ותועלתי מלטרוח עד חנויות מאולתרות עם איזה מפיונר שמנפנף אותך שהכל בסדר ואתה שברת וזה יעלה עוד.... ובאמת פגשתי כאן אדם אמין, ישיביש, מקצועי, (אני בטוח שיש עוד הרבה כאלה, וכדאי לפרסמם לציבור!) פעם הבאה שאני קונה מכשיר, כמובן, המקום הראשון יהיה איפה שאני מרגיש בבית ונעים להיות בחברתו. ואני בטוח שגם לכל מי שעובר באיזור, זה משתלם!
להלן ההוראות
להתחבר לwifi של המכשיר סיסמה 1234567890
להכנס לממשק : בדפדפן להקיש 192.168.0.1
שם משתמש: admin סיסמה: admin
להגדיר חיבור אוטומטי
להגדיר API של 019
APM: natazi
mcc: 425
mnc: 19
ככה:
אגב, בינתיים עד שקניתי את הנטסטיק, שאלתי מחבר נטסטיק שמתחבר אל הUSB (עולה כאן בארץ רק 200 ₪) – מהכא להתם, הראש של הUSB התעקם ונשבר, ובעליו מעדיף מתוקן מאשר חדש מסין –זכותו גם על פי שו"ע - לכן תמיד כדאי להשתמש עם חוט ולא ישירות למחשב... .
עכ"פ לא היה שווה לתקן בחנויות כי רצו מחיר מופקע, אני רוצה לשתף את הציבור בקישורים שחלקם היה קשה למצוא, אבל אולי יעזור למישהו כי לפעמים בדיוק כשצריך, לא מוצאים איפה לחפש. תתחילו, כאן ותתקדמו ---בהצלחה!
USB ז.
מלחם
דבק להלחמה (חומר מסייע לבדיל להדבק ולא 'לברוח') -
@beri-zip אכן גם לי הייתה את אותה בעיה ומחיקת המטמון דרך CCLEANER היא זו שפתרה את הבעיה, ולמרות זאת התקנתי את הקושחה שהבאת, ומאז... צרות צרורות יש לי עם הסטיק משהו רע קרה לו.
יש לך מושג איך אפשר לאפס אותו או לשדרג לקושחה יותר עדכנית? -
לגבי הפעלת מצב נדידה - שאלה:
במדריכים להתקנת נטסטיק שנמצאים בפורומים כאן מופיע שצריך לאפשר "נדידה" (Data Roaming)
לדוגמה כאןשעשיתי את זה אצלי בסטיק (זה לא הופיע כברירת מחדל) קפצה הודעת אזהרה שייתכן שאני יחוייב בעלויות נוספות בגלל הנדידה.
האם אכן זה עלול לקרות? והאם זה חובה/מומלץ/רצוי לאפשר את המצב הזה?
-
@UA
זה חובה ואין שום עלות -
אני כבר תקופה בלי ההגדרה הזו וזה עובד כרגיל
יש לי נטסטיק של huawei הדגם המצוי, וזה של סים כשר (פרטנר)
בכל זאת זה חובה לשנות?