• סינון קבצי פי די אף שהתקבלו במייל

2
    1 הצבעות
    2 פוסטים
    175 צפיות
    אחד תםא
    @תודרוס @גד כולם @כוספים-למשיח? http://forum.netfree.link/topic/8931/סינון-קבצי-פי-די-אף/1 [image: 1627582751579-screenshot_20210729-211717_chrome.jpg]
  • הידברות

הועבר
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    376 צפיות
    י
    @אינו-יודע-לשאול אמר בהידברות: @יוסף-חיים-16 הכל מאוחסן באותם קישורים אז טכנית זה לא אפשרי בנוסף לא כל שיחות הרבנים בהידברות מיועדות לקהל היעד של נטפרי אכן, אתה צודק בשיעורים של הרב הגאון זמיר כהן, יש בנות.
  • סיב אופטי בזק בנטפרי - ברוכים הבאים

63
    1
    23 הצבעות
    63 פוסטים
    7k צפיות
    ח
    @yaya אמר בסיב אופטי בזק בנטפרי - ברוכים הבאים: @חיים-כהן למה אתה צריך פינג מהיר (אני מניח שאתה לא גיימר או משהו כזה) מה הקשר בין גיימר לפינג?? ולמה אתה חושב שרק גיימר צריך פינג מהיר? מהירות הגלישה שלך תלוי [כמעט] אך ורק בפינג.
  • לא הגיע הזמן להתעדכן?

10
    2
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    389 צפיות
    chvC
    ערכתי קצת בנוגע ל-Apple ואייקלאוד
  • מישהו יודע למה חסמו את האתר עצומה?

6
    1 הצבעות
    6 פוסטים
    357 צפיות
    M
    @asherke אמר במישהו יודע למה חסמו את האתר עצומה?: ראוי להדגיש שזה אתר מאוד חשוב שבו ניתן לחתום על דברים שצריכים שיפור במדינה ועוד לא בטוח כמה חשוב, נראה לי שאין שום השפעה לעצומות האלו, אני חתמתי שמה על כמה וכמה עצומות ולא זכור לי אחת שעשתה איזה שינוי.
  • פתיחת ערוץ Vimeo עם שידורים מבוקרים

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    448 צפיות
    אינו יודע לשאולא
    @כלומר אמר בפתיחת ערוץ Vimeo עם שידורים מבוקרים: @אלי-tza תשובתך בשאלתך, אכן אם א"א מבחינה טכנית אז זה לא יתכן, אבל אם הבעיה היא אחרת, למשל חוסר דרישה, [כמו שהיה עם ערוצי יוטיוב שהיה חסום עד שקמה דרישה מהשטח, כפי שהבנתי מכותלי הפורום], אז אולי יכול להיות יוצאי מן הכלל. זה כבר שאלה חדשה האם אפשר לפתח אפשרות לפתיחת ערוצים. וזה כבר לא קשור לערוץ הספציפי שהזכרת
  • אתר "גול" לסטודנטים

10
    1
    1 הצבעות
    10 פוסטים
    799 צפיות
    אינו יודע לשאולא
    @אייזיק-דייטש מי שיש לו בעיה אמור לפנות למערכת הפניות ולהסביר את הבעיה שלו ושם ינסו לעזור לו ככל האפשר בגבול הכללים של נטפרי. אבל מי שבאמת אמור לעשות את השינוי זה אתר גול שאמור לדאוג שבאתר לא יהיו בכלל סרטונים עם נשים אם הוא רוצה ממש דחוף להעלות קורס עם נשים שיעלה את זה לכתובת אחרת (גם היום זה מחולק לשתי כתובות שונים) ויתחייב לנטפרי בענין ונטפרי יפתחו את זה בשמחה. האתר הוא זה שמרוויח כסף מהלקוחות החרדים והוא זה שיצר את הבעיה א נטפרי היא זו שצריכה לפתור אותה. בעבר באמת הוא לא העלה סרטונים אם נשים וה היה פתוח ברגע שהוא העלה כל הלחץ אמור להית מופנה לכיוונו
  • 0 הצבעות
    15 פוסטים
    1k צפיות
    ר
    @ליכט נאדה, לא יודע, יכול להיות שהיה שם וויפרי. אז יש הבדל לדבריך עם וויפרי לא יעבוד בלי וויפרי יעבוד.
  • סים לוויז בלבד נטפרי

1
    1
    7 הצבעות
    1 פוסטים
    203 צפיות
    אין תגובות
  • ראוטר סלולרי עם 019 - מהירות גלישה

2
    1
    2 הצבעות
    2 פוסטים
    203 צפיות
    Z
    @benaharon איזה ראוטר ?
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    364 צפיות
    P
    כנס לכאן https://it.aliexpress.com/ [אליאקספרס איטליה] תתחבר דרך חשבון הגימייל ואחכ תוכל לפתוח בכרטסיה חדשה אליאקספרס ישראל והכל יהיה לך בעברית
  • האם יש מאיץ הורדות לאנדרואיד בחנות?

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    473 צפיות
    אהרן שובקסא
    @אברך-פשוט מצוין
  • עזרה בתוכנת וויפרי

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    449 צפיות
    ש
    @רמיזא אמר בעזרה בתוכנת וויפרי: @שלו אפשר קצת הסבר ? איך עושים זאת ? זה תלוי בהגדרות של ה VPN, בעבר הייתי מעורב עם מישהו שאיש המחשבים שלו סידר את זה ככה, אבל אין לי מושג איך בדיוק מגדירים את זה.
  • חייב לשתף. מייל בטלפון

17
    1
    1 הצבעות
    17 פוסטים
    757 צפיות
    ח
    @dlive אמר בחייב לשתף. מייל בטלפון: @לולוש אמר בחייב לשתף. מייל בטלפון: @סמוי, יש משהו אחד שמרתיע אותי בעניין הזה: הקוד. בעצם מוסרים את סיסמת האימייל. לאיזה ידיים זה עובר??? אם זה מפריע לך אני מקווה שמעולם לא נרשמת/נכנסת לאתר באמצעות חשבון גוגל. זה פשוט לא נכון... חיבור והרשמה דרך אייקון של חיבור באמצעות חשבון גוגל, לא מעביר את פרטי החשבון לאף גורם. ואף לא לבעל האתר. מידיעה ומנסיון אישי כבעל אתר שהאפשרות הזו מופיעה בו.
  • בבקשה: לבטל את ההודעות "הגלישה נחסמה"

24
    0 הצבעות
    24 פוסטים
    4k צפיות
    א
    @מנתק אמר בבבקשה: לבטל את ההודעות "הגלישה נחסמה": @הושעיה אמר בבבקשה: לבטל את ההודעות "הגלישה נחסמה": @מנתק אמר בבבקשה: לבטל את ההודעות "הגלישה נחסמה": עוצר פעולת WIFREETRAY 0_1515887286341_עוצר WIFREETRAY.zip הקובץ הזה אכן מוריד את האייקון, אבל ברגע שנכנסים או יוצאים מרשת האייקון חוזר ועמו ההודעות... טופל 0_1515967852504_מפעיל שירותי וייפרי.zip 0_1515967859951_עוצר שירותי וייפרי.zip במציאות כיום שאני מתקין את זה בהתחלה זה מוריד את הסמל אבל מיד לאחר פעם או פעמים זה מחזיר את ההודעות המרגיזות הגלישה נפתחה או נחסמה
  • חדשים בנטפרי - אין לנו סינון :sad:

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    379 צפיות
    B
    @shraga אם ככה זה ממש בעייתי....
  • נושא זה נמחק!

3
    1
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    179 צפיות
  • הורדה מיוטיוב

6
    1 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    אהרן שובקסא
    @דובי idm
  • סימן כלשהו למחשב האם התמונה חסומה או לא

17
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    493 צפיות
    אהרן שובקסא
    @מישהו-מכלולאי תוכל להשתמש עם הapi של נטפרי כמו שיש בחיפוש גוגל וד"ל .... כמובן שהבדיקה אמורה להתבצע ממחשב עם נטפרי
  • וויז בלבד

15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    3k צפיות
    ל
    @davidnead דיברו על זה הרבה, חפש. אולי כאן.