• אני מנסה להתקין בדחיפות את הוויפרי והמחשה כותב לי כך:

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    463 צפיות
    ל
    תבורכו משמים, סוף סוף למהדרין מן המהדרין
  • השכרת נטסטיקים עם נטפרי לתקופות קצרות

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    993 צפיות
    ג
    חסר בערי הפריפריה. רצוי גם אפשרות השכרה לשעה שעתיים, רק זה ישגע את בעל הגמ"ח. ניתן אולי לעשות מקום כמו חדרי המחשבים רק שכל אחד יגיע עם המחשב שלו ויתחבר לוויפי, בחדרי המחשבים [איפה שביררתי] אין אפשרות כזו, רק במחשב שלהם, מה שלא נותן אפשרות להורדת תוכנות נורמלית / עידכונים, סיסמאות ששמורות במחשב וכו', וכן מעלה את המחיר [החזקת המחשבים]. אם היה לי מקום שניתן להיות עם מחשב בצורה נורמלית ורק לעדכן, היה מועיל מאד.
  • סטיק בזול

109
    0 הצבעות
    109 פוסטים
    6k צפיות
    Z
    @יודא זה נטסטיק עם הרבה בעיות
  • תמונות בגוגל

5
    3 הצבעות
    5 פוסטים
    564 צפיות
    יונתן הקטןי
    @ZM מצטרף
  • וויפרי באנדרואיד

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    564 צפיות
    M
    אצלי gmail עובד. פשוט תתקינו מהחנות וזה יעבוד.
  • מערכת מולטימדיה - מה לא לקנות

3
    2 הצבעות
    3 פוסטים
    559 צפיות
    מנתקמ
    @יעקב-ישראל אמר במערכת מולטימדיה - מה לא לקנות: @מנתק אמר במערכת מולטימדיה - מה לא לקנות: לעת עתה במערכות שהם אנדרויד 6 או 10 ישנו קושי לחסום בצורה הרמטית. התקנת וויפרי לאנדרואיד לא עוזרת ? או שנטפרי לא מתקינים לא נסיתי - צריכים למצוא שפן לשם כך ואני לא יודע כמה יהיה קל למצוא אחד כזה. סוף סוף המערכות האלו הם לא אנדרויד רגיל ויכול לתקוע את כל המערכת...
  • סים -יוסי תקשורת באנדרויד

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    525 צפיות
    בן עזאיב
    @בנימין אמר בסים -יוסי תקשורת באנדרויד: @בן-עזאי כתוב לי מחפש רשת במקרה כזה הייתי פונה אל הספק ומבקש תמיכה
  • זעקה בנושא הורדות מפרוג

13
    4 הצבעות
    13 פוסטים
    2k צפיות
    יוליוסי
    @magicode אמר בזעקה בנושא הורדות מפרוג: אנחנו חוסמים את האתר הזה בברירת מחדל תחת התגית "אתרים ממכרים" זה אומר שאנחנו לא ממליצים להשתמש באתר. הוא לא אתר אסור. אבל הוא לא מומלץ. אם בכל זאת בחרת לפתוח את התגית הזאת אצלך ולהיכנס לאתר. אנחנו ממליצים לך לחסום את זה בחזרה. ולהינות מאיכות חיים. בהצלחה. מתי יהיה אפשר להגדיר (לפחות) את תגית 'אתרים ממכרים' במצב של 'מונע התמכרות' כמו שיש בהגדרת רשימת הכתובות , ולא רק פתוח או סגור (כתום, ולא רק ירוק או אדום)? [image: 1592140067149-%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%A9%D7%9D.jpg]
  • קוד מחמיר בפלאפון

18
    1
    3 הצבעות
    18 פוסטים
    3k צפיות
    האברךה
    @מעלה-ומוריד אמר בקוד מחמיר בפלאפון: @האברך אמר בקוד מחמיר בפלאפון: כי אין לי מושג איפה אני אוחז מבחינת ניצול החבילה. יש תוכנות לזה, הרבה יותר נוח - אני משתמש עם https://softwares.center/networx/ יש גם פירוט לפי שבועות / ימים / שעות יש התראות על ניצול גלישה יתיר (למשל, מוגדר לי לכל שבוע רבע מהחבילה. כשאין התראה אני רגוע), מד מהירות ועוד. יש מצב להדרכה קלה לתוכנה? אני לא מצאתי שם את ידיי ואת רגליי. ייש"כ.
  • הצעה מספר 15

3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    480 צפיות
    A
    @OR אמר בהצעה מספר 15: @magicode בהצעה מספר 15 ניתן לכתוב שבוצע. https://netfree.link/app/#/tools/feature-request תודה רבה! תודה בזכותך התפנתה לי נקודה להצבעה על משהו אחר
  • סינון בקו פרי-פייד (תשלום מראש)

טוקמן
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    635 צפיות
    O
    @מתעניין-0 אולי ב019
  • פרסומות ביוטיוב

נטפרי פרסומות יוטיוב
    1
    1 הצבעות
    1 פוסטים
    539 צפיות
    אין תגובות
  • נושא זה נמחק!

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    170 צפיות
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    438 צפיות
    אין תגובות
  • 0 הצבעות
    19 פוסטים
    2k צפיות
    האברךה
    @Jewice אמר בסינון קהילתי מחנה קדוש Machane Kadosh: אבל השאלה עומדת בעינה, האם 'מחניך קדוש' זה הם? לא ראיתי 'מחנה קדוש' ואני רוצה להיות בטוח לפני שאני נכנס כי לא בטוח שייתנו לי לצאת אח"כ אין סיבה להניח שזה הם. ככל הנראה 'מחניך קדוש' זו קבוצה תחת סינון נטפרי, ולא חברת סינון אחרת.
  • יש לי אינטרנט חינם... בלי סינון. איך אני משתמש בו?

21
    0 הצבעות
    21 פוסטים
    1k צפיות
    סים כשרס
    @יבקע-כשחר ITC זה חברת אינטרנט שיש לה הסכמים עם הוט
  • התקנת תעודת אבטחה באפליקצייה גוגל תמונות באנדרואיד

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    402 צפיות
    אין תגובות
  • התקנת תעודת אבטחה של google api למתכנתים הצליח למישהו ?

8
    1
    1 הצבעות
    8 פוסטים
    524 צפיות
    ת
    לפי מה שראיתי הוא לא מוריד לוקלית בכלל אבל יש אפשרות להוסיף לפרויקט maven jar לוקלי כנראה זה הפתרון פה תודה
  • מעונין בהשוואת מחירי ספקי אינטרנט קווי.

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    476 צפיות
    נ
    @bbn אמר במעונין בהשוואת מחירי ספקי אינטרנט קווי.: @נוני איזה תשתית יש לך זה בזק ? אני לא בטוח אבל נראה לי 013- סלקום ואסביר, אינני בקיא בפרטים: מה זה תשתית מה זה ספק. מה שאני יודע זה שעל הראוטר כתוב סלקום, ואנו משלמים ל013 כל חודש תשלום חודשי. ושהראוטר מחובר לשקע שיש בו מדבקה- 'בזק'.
  • לא מצליח להיכנס לתוצאות הסקר.

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    414 צפיות
    מ
    @נוני אתה מתכווין לזה ? http://forum.netfree.link/post/71054