האם אפשר להעביר את הכרטיס הSIM מהסטיק לפלאפון?
-
@דגש אמר בהאם אפשר להעביר את הכרטיס הSIM מהסטיק לפלאפון?:
האם אפשר להעביר את כרטיס הסים מהסטיק של המחשב לפלאפון מסוג יאנג 2 שיש לו 2 סימים .
אשמח לדעת המקצוענים בעניין.שאבין, הכוונה לפלא' כשר?
-
@דגש @לולוש @יסכה-בוגנים יש פה בפורום מיליון דיבורים על הנושא הזה !
אני יסביר בקצרה בעיקרון זה עובד ! במכשיר שהוא לא חסום כבר (למשל מושגח) !
וויז יעבוד רגיל וטוב. ואגב גם במחשב אפשר לתכנן מסלול כאן https://www.waze.com/he/
עכשיו במידה ועברתם את הסים צריך להתקין תעודת אבטחה שמתאימה לאנדראיד (לפאלפון יאנג שרשמת במידה והוא לא חסום יעבוד לך טוב) וזה יעבוד טוב רק עד אנדראיד 7..... -
@simcha123 אמר בהאם אפשר להעביר את הכרטיס הSIM מהסטיק לפלאפון?:
@דגש @לולוש @יסכה-בוגנים יש פה בפורום מיליון דיבורים על הנושא הזה !
אני יסביר בקצרה בעיקרון זה עובד ! במכשיר שהוא לא חסום כבר (למשל מושגח) !
וויז יעבוד רגיל וטוב. ואגב גם במחשב אפשר לתכנן מסלול כאן https://www.waze.com/he/
עכשיו במידה ועברתם את הסים צריך להתקין תעודת אבטחה שמתאימה לאנדראיד (לפאלפון יאנג שרשמת במידה והוא לא חסום יעבוד לך טוב) וזה יעבוד טוב רק עד אנדראיד 7.....אבל זה מצריך לתכנן מראש
(ואין התראות על פקקים וכיו"ב)
אבל בסמרטפון מסונן זה יעבוד?
ובסמרטפון רגיל, אם מוציאים לו את ה-wi-fi באאוטנט(כדי שלא יוכלו לגלוש לאינטרנט פרוץ) -
@לולוש בכל סמארטפון, ניתן להכניס סים של נטפרי. (כמובן, יש להתקין תעודת אבטחה מתאימה) ישנם מכשירים שחסומים לקבל סים זר (לדוגמה מכשיר כשר) כך שצריך לברר על כל חסימה לגופה האם ניתן להכניס את הסים של נטפרי למכשיר המסוים ההוא.
-
@מאןדהו אמר בהאם אפשר להעביר את הכרטיס הSIM מהסטיק לפלאפון?:
@לולוש בכל סמארטפון, ניתן להכניס סים של נטפרי. (כמובן, יש להתקין תעודת אבטחה מתאימה) ישנם מכשירים שחסומים לקבל סים זר (לדוגמה מכשיר כשר) כך שצריך לברר על כל חסימה לגופה האם ניתן להכניס את הסים של נטפרי למכשיר המסוים ההוא.
ווויז יעבוד לי?
-
@לולוש בגדול, כן. (אגב, ווייז בד"כ לא צורך תעודת אבטחה) אם תיתן פרטים מדויקים יותר. (סוג מכשיר, והאם מותקנת עליו חסימה מסוימת ברמת המכשיר) מסתבר שיהיו לך תשובות מדויקות יותר.
-
@לולוש בגדול, כן. (אגב, ווייז בד"כ לא צורך תעודת אבטחה) אם תיתן פרטים מדויקים יותר. (סוג מכשיר, והאם מותקנת עליו חסימה מסוימת ברמת המכשיר) מסתבר שיהיו לך תשובות מדויקות יותר.
אני אקנה מכשיר עבור וייז ואשלח לאאוטנט שיורידו לי אפשרות גלישה ל-wi-fi, אבל האם יש מכשיר מסויים שעדיף שאקנה? (ד"א, אני לא רוטשילד).
-
@לולוש אני יכול לספר לך מניסיון שאני קניתי עכשיו בדיוק לצורך כזה, מכשיר של שיאומי, ואני מאוד מרוצה. אם אתה רוצה להזמין מחו"ל, יש רק היום בכל האתרים הסיניים, (לרגל ה-11.11) הנחות אדירות.
אגב, חייבים מכשיר שיש בו סים. בלי זה, הווייז לא עובד. -
@לולוש אני יכול לספר לך מניסיון שאני קניתי עכשיו בדיוק לצורך כזה, מכשיר של שיאומי, ואני מאוד מרוצה. אם אתה רוצה להזמין מחו"ל, יש רק היום בכל האתרים הסיניים, (לרגל ה-11.11) הנחות אדירות.
אגב, חייבים מכשיר שיש בו סים. בלי זה, הווייז לא עובד.פספסתי את ה-11.11, אבל מה פירוש מכשיר שיש לו סים?
זה בסדר מכשיר שאפשר להכניס לו את הסים של נטפרי (מהסטיק)? -
@יסכה-בוגנים אמר בהאם אפשר להעביר את הכרטיס הSIM מהסטיק לפלאפון?:
@לולוש
אתם חייבים להבין שבלילה לפני תחילת ה 11.11 הם מעלים את המחירים ולמחרת בבוקר אתם מקבלים את המוצר אם הנחה של בערך דולר, (ברוב המוצרים)...
כך שלא פספסת כלום!
ומוצרים חשמליים שיש צורך באחריות שלהם מומלץ לקנות רק מהארץ.....תודה על העידוד!
באמת הצטערתי.
אז איזה פלא' הכי מומלץ, שגם לאחר שאוציא אפשרות גלישה ל-wi-fi אוכל להשתמש עם הסטיק? -
@לולוש אפשר לשאול משהו? מה אתה צריך שיהיה בפלאפון שלך?
נטו וייז.
ושוב- בלי אפשרות גלישה ל-wi-fi, אלא עם סים של נטפרי. -
אז תקנה מכשיר של הדרן עם רק וויז
מה זה הסינון של הדרן?
אפשר לסמוך עליהם? -
@לולוש זה מכשיר רק עם וויז
ומשלמים כל חודש כמו לנטפרי?
כי אם כן יותר משתלם לי לשים את הסים של נטפרי במכשיר חסום , השאלה אם זה אפשרי. -
@לולוש וחוצמיזה שאם זה בשביל הרכב אז אתה יכול להתקין מערכת עם וויז ברכב בלי מולטי מדיה ותשלם על הסים של הגלישה משהו כמו 15 שקל לחודש...(נראלי 15)
הייתי במוסך אפשר מרכב 2017 (אם אני לא טועה, אולי 2019) ולי יש מודל 2016.
-
@לולוש ההדרן עולה 1000 שקלים ל3 שנים מראש ואחרי 3 שנים אתה לא משלם יותר וזה ממשיך לעבוד אבל לא יתעדכן על תוכניות חדשות וכו'...
אה, מעולה!
אבל בכל זאת, בטוח א"א עם הסטיק של נטפרי? -
@לולוש את זה אני לא יודעת....
תודה
-
ובהרבה מקרים זה מתחיל במכשיר חסום ונגמר בלא חסום, אז לא מומלץ בכלל
צודקת!
אז לכן אני רוצה להוציא אפשרות ל-wi-fi (דרך אאוטנט). -
@לולוש אמר בהאם אפשר להעביר את הכרטיס הSIM מהסטיק לפלאפון?:
מה זה הסינון של הדרן?
אפשר לסמוך עליהם?בפירוש כן. רק שהם קצת יקרים.
-
@לולוש לא מספיק הבנתי את מה שאתה אומר.
מה שאני יכול לומר לך שווייז לא יכול לעבוד על ווייפי בלבד, חייבים שהסים יהיה בתוך המכשיר. (ניתן לשים בפנים סים אחר בלי אינטרנט, ושהאינטרנט יהיה על ווייפי אבל צריך שיהיה לך באוטו סטיק שמשדר ווייפי) ישנה תוכנית ייעודית, שאתה קונה סים שיש בו רק ווייז במחיר 15 שח לחודש. (האינטרנט והסינון). יש את זה ל @ביתן-הסלולר נראה לי שיש את זה לעוד חברות.
מה שהבנתי שאתה מתכנן זה כל פעם להוציא את הסים מהסטיק ולהעביר למכשיר וויז. ואני יכול לומר לך שזה אפשרי, אם כי נורא קשה. -
@מאןדהו מה המקור לכך שחובה שיהיה סים במכשיר???